Περι θετικών και αρνητικών

Go down

Περι θετικών και αρνητικών

Post by Caranthir on Fri Jun 16, 2017 7:34 pm

Επειδής βλέπω κάποιους και δεν το συνειδητοποιούν θα το ξαναπώ , τα αρνητικά ενός πλάσματος κυρίως νοήμων πρέπει να είναι ανάλογα των θετικών , δεν γίνεται ένα πλάσμα να είναι ανθεκτικό σε πολικές συνθήκες σαν θετικό και σαν αρνητικό να είναι "κοντό" η να έχει αλλεργίες στα σύκα.
Όταν λέμε αρνητικά είναι κάτι που κουβαλάς έτσι και αλλιώς , γεννιέσαι με περιορισμένη όραση , έχεις ένα λιγότερο χέρι κτλ , το ΑΝ σου κόψουν τα φτερά δεν πετάς ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ αρνητικό.
Τα πλάσματα δεν μπορούν να γεννηθούν με γνώση, πχ το πλάσμα μου πάει και τρώει μόνο από εκείνο το δέντρο ( ενώ είναι παμφάγο) κάνει καλές παρέες με εκείνο το race ( γιατί τυχαίνει να το έφτιαξα και εγώ αυτό), γνωρίζει να ημερεύει Κυνίδες ( λύκους, αγριοσκυλα κτλ ) . Αυτά είναι εφικτά αλλά μετά από συνεννόηση και ενδεχόμενο αυξημένο κόστος.
Αν κάποιος θέλει να μου στέλνει στο προσωπικό του χωρο στο Forum ένα draft με τις σκέψεις του να περνάνε μια πρώτη διαλογή έχει καλός, αν πάλι θέλει να βάζει τα πλάσματα του στον κόσμο χωρίς να ρωτήσει ενδεχόμενος κάποια πράγματα που θα γράφει να μην έχουν και πραγματική ανταπόκριση
.
avatar
Caranthir
Admin

Posts : 279
Join date : 2017-04-14
Age : 38
Location : Kaer Morhen

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum