Λίγα πραγματάκια στα Ελληνικά

Go down

Λίγα πραγματάκια στα Ελληνικά

Post by Caranthir on Wed Apr 19, 2017 10:08 pm

Καλησπέρα, σε αυτό το post δεν θα σας κουράσω με πολλούς κανόνες παρά μόνο για το gameplay του παιχνιδιού, πως κυλάνε κάποια πράγματα τι μπορείτε να κάνετε και τι δεν .
Οι πρώτες 5 εβδομάδες είναι η δημιουργία του κόσμου, ο αρχικός κόσμος είναι κάπως έτσι
https://drive.google.com/file/d/0B9HPF1pWg_6ybVMxWVZ4akZiUnc/view
Μετα απο την πάροδο την πρώτης περιόδου περιμένουμε να γίνει κάπως έτσι

https://drive.google.com/file/d/0B9HPF1pWg_6yYUZYZjJUYzJvWFk/view

Να σημειώσω εδώ ότι κάποιοι θεοί θα έχουν μια έκπτωση στην διαμόρφωση του κόσμου και του κλίματος λόγο Domains αυτό δεν σημαίνει ότι μονοπωλήσουν σε αυτήν την φάση.

Στην φάση της 2ης περιόδου θα δημιουργηθουν οι φυλές και τα πλάσματα, νοήμον η μη. Να ξεκαθαρίσω ότι κάποια πλάσματα θα δημιουργηθουν από μόνα τους όπως ψάρια - φυτοφάγα ζώα σε λιβάδια κτλ αυτο δεν σημαίνει οτι δεν θα υπάρχει χώρος για νέες δημιουργίες,

Η τρίτη φάση είναι και η φάση που πλέον η δύναμη σας ερχετε από τους πιστούς, εδω έχουν σημασία οι συμμαχίες ο ανταγωνισμός οι ραδιουργίες κτλ
Μερικά παραδείγματα απο role playing θεών ( και πως θα πάρουν αρκετοί θεοί μπορούν να συμμετέχουν σε μια κίνηση )  είναι :

Ο θεος του πόλεμου καλεί τους πιστούς του να ξεκινήσουν επεκτατικούς πολέμους προς τα νοτιά , με την μορφή avatar παρουσιάζετε στον ηγέτη των Orcs ( όπου σε προηγουμενους γύρους τον είχε επιλέξει από μια σειρά πολεμικών δοκιμασιών ) και τον καλεί να κατακτήσει το δάσος Ferinar που κατοικούν τα ξωτικά.
Στο δρόμο των orcs υπάρχει μια μικρή πόλη με gnomes που η θεά των μυστικών έχει βάλει στο μάτι και θέλει  να πάρει μερικούς πιστούς απο τον θεό της γνώσης που κυριαρχεί εκεί  και με την ευκαιρία αυτή που της παρουσιάζετε εμφανίζετε  στον ηγέτη μέσα στα όνειρα του προσφέροντας του μια λύση να "εξαφανίσει" την πόλη απο τα μάτια της ορδής με αντάλλαγμα έναν ναό της.
Ο θεός της φύσης φοβούμενος τις κρυφές συμμαχίες που έχει κάνει ο θεός του πόλεμου ζητάει από τον σύμμαχο του ( απο προηγουμενους γύρους)  θεό της καταιγίδας να τον βοηθήσει στην άμυνα του δάσους.
Η θεά της διαπλοκής και του χάους προειδοποιεί, με την μορφή του θεού της γνώσης, την Θεα του Θανάτου οτι ο αρχηγός τον Orcs έχει ένα αντικείμενο του θεού του που τον κάνει σχεδόν άτρωτο στην μάχη και μπορεί και ξεγελάει τον θάνατο , κάτι που ξέρει οτι θα την εξοργίσει και θα την κάνει να παρέμβει στην διαμάχη.Περισσότερα τις επόμενες μέρες .
Ευχαριστώ.


avatar
Caranthir
Admin

Posts : 279
Join date : 2017-04-14
Age : 38
Location : Kaer Morhen

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum