Season 3 Week 1

Go down

Season 3 Week 1

Post by Sanguine on Tue Jul 11, 2017 12:14 am

Θεοί!
Έχει έρθει πια ο καιρός που πρέπει να αφήσετε τα παιδιά σας να τα βγάλουν πέρα μόνα τους. Είναι καιρός οι θνητοί να πάρουν τα ηνία της μοίρας τους στα χέρια τους. Τώρα ξεκινάει η εποχή των θνητών. Θα συνειδητοποιήσετε ότι πια είναι πιο δύσκολο να επηρεάσετε τον κόσμο της Eareath, ωστόσο σας ανοίγεται μία νέα δυνάμη: η δύναμη να μιλάτε στα μυαλά των θνητών. Αφήστε λοιπόν το προσκήνιο και περάστε στο παρασκήνιο, όπου το άγγιγμα σας στον κόσμο δεν είναι τόσο εμφανές.

Οι τελευταίες σας δημιουργίες έχουν προκαλέσει αναταραχή στον κόσμο, πλάσματα όμορφα και άσχημα έχουν ελευθερωθεί στον κόσμο. Διχόνοια έχει δημιουργηθεί μεταξύ σας και όπως είχαμε μία απώλεια, είχαμε και μία προσθήκη.
Πλάσματα κάθε είδους έχουν κατοικήσει στον κόσμο σας. Πλάσματα με σπίτι τους το δάσος και πλάσματα με σπίτι τους τη θάλασσα. Πλάσματα που τρέφονται από τον ήλιο και πλάσματα που καραδοκούν στο σκοτάδι. Ο αριθμός των νεκροζώντανων έχει αναζωπυρωθεί και το μέλλον κάποιον φυλών φαίνεται χλωμό.
Παρ’ όλα αυτά κάποιος ανάμεσα σας βρήκε μια πρακτική λύση για να τα αντιμετωπίσει. Ας δούμε λοιπόν τι αποτέλεσμα θα έχει αυτό.

Από εδώ και στο εξής ο καθένας σας μπορεί να γράψει μέχρι 3 Private Divine Orders στους πιστούς του. Η μορφή και ο τρόπος που θα έχουν αυτά εξαρτώνται από εσάς. Μπορεί να είναι ένα μαζικό όραμα ή μπορεί να μιλήσετε σε κάποιον «προφήτη». To αφήνω στη φαντασία σας. Φυσικά κάποιοι τρόποι είναι πιο αποτελεσματικοί από άλλους ωστόσο ενδεχομένως να εγκυμονούν άλλα αρνητικά. Αν στείλετε για παράδειγμα το όραμα σε όλη τη φυλή είναι πολύ πιο πιθανό να πιστέψουν ότι είναι θεϊκό σημάδι αλλά είναι και πιο δύσκολο να παραμείνει κρυφό. Από την άλλη η επικοινωνία με μόνο ένα άτομο σας διασφαλίζει σχεδόν ότι η εντολή θα μείνει κρυφή αλλά όχι ότι θα εκπληρωθεί καθώς η πιθανότητα να μην τον πιστέψει κανείς είναι μεγάλη.

Οποιαδήποτε κίνηση που επιθυμείτε να κάνετε κοστίζει θεϊκή δύναμη πρέπει να γίνεται φανερά και στους άλλους, συμπεριλαμβάνεται και το Command Avatar. Φυσικά μπορείτε να δώσετε private divine order στο Avatar που είναι πολύ πιο πιθανό να έχει μια σφαίρα επιρροής. Σε αυτήν την περίπτωση όμως υπάρχει και η πιθανότητα να μην θέλει να υπακούσει (γιατί μπορεί να εναντιώνεται στη φύση για παράδειγμα, μην ξεχνάτε ότι είναι και αυτό ζωντανό πλάσμα με βούληση).

Τέλος συζητιέται το αν θα δοθεί μαγεία στους θνητούς. Εδώ καλείστε όλοι οι θεοί να πάρετε μια συλλογική απόφαση. Αν όντως συμφωνήσετε θα σας αποκαλύψουμε τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να την χαρίσετε στους θνητούς.
avatar
Sanguine
Admin

Posts : 173
Join date : 2017-04-14

View user profile http://primalorder.forumgreek.com

Back to top Go down

Re: Season 3 Week 1

Post by Goosahl on Thu Jul 13, 2017 9:52 am

<<Στα χρονιά που περάσαν ο Υιός του θεού Goosahl μεγάλωσε και ωρίμασε και με αυτόν ωρίμασε και η ανθρωπότητα , η συνεισφορά του στην ανάπτυξη της ανθρωπότητας ειναι τοσο μεγάλη που οι άνθρωποι των ένιωθαν τόσο κοντά που πλέον τον αναφέρουν με το χαϊδευτικό "Hiddler" σαν συντομία από το High Elder >>

avatar
Goosahl
Conspiracy Master
Conspiracy Master

Posts : 359
Join date : 2017-04-14

View user profile

Back to top Go down

Re: Season 3 Week 1

Post by Zestia on Thu Jul 13, 2017 9:56 am

Oh Damn! At least he'll be done at 33!
avatar
Zestia
Grammar Nazi
Grammar Nazi

Posts : 1057
Join date : 2017-04-18

View user profile

Back to top Go down

Re: Season 3 Week 1

Post by Nergal on Fri Jul 14, 2017 8:16 pm

Sentient Race
1427
Redcaps

Εμφάνιση: Τα Redcaps κοντοκαμωμένα πλάσματα με ύψος που κυμαίνεται από 1,00μ εώς 1,40μ. Έχουν γαμψά νυχια, κοφτερά δόντια και κατακόκκινα μάτια. Κατέχουν εξαιρετικά δυνατά και γρήγορα πόδια και αρκετά δυνατά χέρια, ικανά να χειριστούν όπλα και εργαλεία αρκετά μεγαλύτερα από αυτά που θα επέτρεπε κανονικά το μέγεθος τους. Ζουν 100-150 χρόνια.

Αναπαραγωγή: Μόνο αρσενικά. Τα αρσενικά σπέρνουν το σπόρο τους σε ζωντανά και πεθαμένα πλάσματα. Το "έμβρυο" μεγαλώνει μέσα στο ζωντανό σώμα ή στο κουφάρι και το καταβροχθίζει εκ των έσω απορροφώντας όλα το αίμα. Όταν πια είναι έτοιμο μετά από ένα μήνα να εκκολαφτεί χρησιμοποιεί τα νύχια και τα δόντια για καταβροχθίσει το υπόλοιπο σώμα και να βγει στην επιφάνεια. Αναπαράγονται όποτε τους δοθεί ευκαιρία, πολλές φορές απαγάγοντας νοήμων θηλυκά άλλων φυλών τα οποία κρατάνε ζωντανά υπό τις bare minimum συνθήκες.

Κοινωνία: Μοναρχία. Όσο πιο βαθύ κόκκινο είναι το χρώμα του σκούφου τους τόσο πιο μεγάλο το κύρος τους.


Θετικά χαρακτηριστικά: Εξαιρετικά δυνατά πόδια που τους επιτρέπει να κινούνται απίστευτα γρήγορα ακόμα και αν φορέσουν ατσάλινες μπότες. Τα δυνατά τους χέρια τους επιτρέπουν να σηκώσουν μεγάλα βάρη και να χειριστούν τεράστια όπλα με ευκολία.

Αρνητικά: Tα redcaps έχουν μια συνεχή ανάγκη για φρέσκο αίμα το οποίο απορροφούν από το κεφάλι τους. Πρέπει κάθε βδομάδα να απορροφούν φρέσκο αίμα αλλιώς αποδυναμώνονται και στο τέλος πεθαίνουν. Το αίμα δεν μπορεί να είναι από redcap. Το αίμα ζώων τους θρέφει ωστόσο το αίμα των νοήμων πλασμάτων είναι αρκετά πιο χορταστικό και τους προσφέρει μια σύντομη ευφορία. Ο πιο συνήθης τρόπος για να τρέφονται έτσι είναι να βουτάνε το σκούφο τους σε φρεσκοσφαγμένα πτώματα και στη συνέχεια να το φοράνε. Έτσι ο σκούφος τους αποκτά και το χρώμα του.avatar
Nergal

Posts : 99
Join date : 2017-04-19

View user profile

Back to top Go down

Re: Season 3 Week 1

Post by Sol on Fri Jul 14, 2017 10:09 pm

Sow Discord x2 σε 450 Aztecs, στη συνέχεια indoctrinate.
avatar
Sol

Posts : 188
Join date : 2017-05-03

View user profile

Back to top Go down

Re: Season 3 Week 1

Post by Ryūjin on Fri Jul 14, 2017 10:33 pm

Indocrinate τους 2000 χωρίς πίστη Dragonians.
avatar
Ryūjin
Cartographer
Cartographer

Posts : 253
Join date : 2017-04-18

View user profile

Back to top Go down

Re: Season 3 Week 1

Post by Luni on Fri Jul 14, 2017 10:46 pm

Prevention of sow discord x2 σε αυτούς τους 450 Aztecs. Razz
avatar
Luni

Posts : 293
Join date : 2017-04-19

View user profile

Back to top Go down

Re: Season 3 Week 1

Post by Goosahl on Fri Jul 14, 2017 10:58 pm

<< Very Happy μάλιστα ωραία αρχίσαμε χμμμ indoctrinate 1000 undeads γιατί είναι πολύ loose και δεν κάνει να ξεφύγουμε >>
avatar
Goosahl
Conspiracy Master
Conspiracy Master

Posts : 359
Join date : 2017-04-14

View user profile

Back to top Go down

Re: Season 3 Week 1

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum