Η ιστορία ξεκινάει part one

Go down

Η ιστορία ξεκινάει part one

Post by Caranthir on Mon Jul 17, 2017 8:47 pm

Ο κόσμος ωρίμασε, πλέον οι φυλές σας αρχίζουν και χτίζουν θεμέλια για κοινωνίες , γνωρίζουν , ανταλλάζουν , διεκδικούν ακόμα και δια της βίας. Οι εντολές που δίνεται στα παιδιά σας είναι καθοριστικής σημασίας , πολλοί παράγοντες παίζουν ρόλο στο πως ένας πιστός θα λάβει και θα μεταφράσει μια εντολή, σίγουρα η χρίση του Avatar είναι μια σχεδόν σίγουρη λύση αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι άλλες πέφτουν στο κενό, έχει σημασία γιατί οι πιστοί ΔΕΝ ξέρουν τι ατζέντα έχετε , τι πρεσβεύετε και σίγουρα πολλές φορές μπορεί να παρερμηνευθουν πολλά πράγματα.
Ας ξεκινήσουμε όμως σιγά σιγά να βλέπουμε τι κάνουν τα πλάσματα σας...
Οι fall dragonians έχουν ξεκινήσει ένα αιματηρό πόλεμο με τους Aztecs , οι Fall dragonians είναι δύσπιστοι αντικοινωνικοι και τρομερά territorials, δεν θέλουν στην περιοχή τους ξένους , οι aztecs από την άλλη έχουν ανταγωνιστικη και χαοτική  φύση , κάνεις λοιπόν δεν κάνει πίσω στην διεκδίκηση του γλυκού νερού ( και της πλούσιας πανίδας και χλωρίδας που υπάρχει εκει γύρω λόγο αυτού), λόγο αριθμών και φυσικών προσόντων ο πόλεμος τείνει προς τους Fall Dragonians.
Λίγο πιο νότια επικρατεί μια μικρή σύγχυση , αν και μεταξι των Lundons , των Leprechaunians και των Gamers ( Που αναγκαστικά κατέβηκαν λίγο πιο νότια κοντά στο ποτάμι φοβούμενοι τα μεγάλα αιλουροειδή που έχουν κατακλύσει το δάσος) υπήρχε μια σχετικά εναρμονισμενη συμβίωση με μόνο μερικές μεμονωμένες εντάσεις ( που και που κανένας καβγάς ) οι Leprechaunians αρχίζουν να βλέπουν με πολύ στραβό μάτι τους Lundons γιατί πλάσματα στο ύψος τους με κόκκινα καπέλα και μαλλιά (?) το βράδυ κάνουν επιθέσεις και σφάζουν με μανία απομονωμένους αγρότες και κυνηγούς. Η όλη θεωρία τους ενισχύετε σε μερικούς ακόμα περισσότερο όταν βλέπουν θεϊκά οράματά που τους λέει να προσέχουν αυτούς τους κοκκινοκεφαλους. Άλλοι πάλι λένε ότι ο Θεός τους δεν εννοεί αυτούς αλλά άλλους που ζουν στα βουνά.... Ο πόλεμος μεταξύ των Lundons & Leprechaunians αποφεύχθηκε όταν ο High arbiter ενημέρωσε την τελευταία στιγμή για τον ξενόφερτο κίνδυνο που καραδοκεί στα βουνά.
Βόρεια οι snow Walkers αντιμετοπιζουν τους αιμοσταγής Wendigo, οι μάχες μέσα στο δάσος ευνοούν τους wendigo αναγκάζοντάς τους snow walkers να αποκλειστούν και να ταμπουρωθούν πίσω από πρόχειρες οχυρώσεις στο χωρίο τους. Η μάχες ενάντιων ενός ανώτερου εχθρού τους έχουν αποδεκατίσει και αποδυναμώσει , αραγες θα υπαρξει σωτηρία για αυτόν τον λαό?

Στα δάση του Eothar επικρατεί πανικός. Elfar και Εladrins έχουν βρεθεί πολύ κοντά ο ένας στον άλλο και ενώ η συμβίωση τους ξεκίνησε αρμονικά οι νεκροζώντανοι έχουν αναστατώσει την ισορροπία. Αρκετά Elfar μετανάστευσαν ανατολικά με αποτέλεσμα τα Eolians να τα κάνουν Hosts. Με τη βοήθεια των Elfar τα Eolians κατάφεραν να φτιάξουν υποτυπώδεις φωλιές ώστε να προστατεύονται να αυγά και οι κάμπιες χωρίς φορέα. Οι δράκοι μέχρι στιγμής ζουν αρμονικά με το περιβάλλον τους κυνηγώντας μικρά τρωκτικά και κάπου κάπου κάποια Elfar. Κάποια Eladrins αποφασίζουν για το καλό της κοινωνίας τους να μεταναστεύσουν βορειοανατολικά πέρα από τη μεγάλη λίμνη πασχίζοντας να ξεφύγουν από τη μάστιγα που έπεσε πάνω τους. Καθώς περνάνε τη λίμνη και φτάνουν στο μεγάλο ποταμό (3419) συναντούν μια άλλη μορφή ζωής. Τα Eotharian Vines. Εκεί θα χαθούν αρκετές ζωές μέχρι οι Eladrins να συνειδητοποιήσουν ότι μπορούν να τα τιθασεύσουνε με το τραγούδι τους. Σε συνδυασμό με τα Strongwood κατασκευάζουν οχυρώσεις και προστατεύονται από νεκροζώντανους. Όσοι έμειναν πίσω άρχισαν να υποκύπτουν στους νεκρούς.
Λίγο πιο βόρεια οι aztecs ξεκινάνε να δοκιμάζουν διάφορα βότανα από το δάσος, σύντομα ανακαλύπτουν ότι πολλά απο τα φυτά δεν είναι και τόσο βρώσιμα ειδικά κάτι μανιτάρια στέλνει μερικούς από αυτούς στον Erebo πιο γρήγορα από ότι περίμεναν να πάνε, Οι Valkyries προσπαθούν να καβαλήσουν το δώρο του θεού τους ( όπως λένε) τους πηγασους αλλά οι τελευταίοι δεν φαίνονται και τόσο διατεθειμένοι, αρκετές απο αυτές βρίσκονται με σπασμένα πλευρά και πόδια στην προσπάθεια τους να τιθασεύσουν τα πλάσματα αυτά. Τελος οι sandmen προσπαθούν να βρουν ένα τρόπο να αποφεύγουν τα μεγάλα σκουλήκια της ερήμου που δημιουργούν πολλά προβλήματα σε αυτούς αλλά και στα πλάσματα που ζουν στην έρημο.
Ανατολικά, οι φυλές των zaps & των tamers υποδέχονται μεγάλες ομάδες από ανθρώπους, οι άνθρωποι είναι άρρωστοι κουρασμένοι και γεμάτοι κακουχίες από την επιδρομή του Blight ρωτάνε να μάθουν ποιος θεός ευλογεί τα πλάσματα που τους υποδέχτηκαν και τους φρόντισαν. Οι άνθρωποι όμως άθελα τους φέρνουν την ασθένεια του blight στις φυλές της περιοχής....
Κάποια zasps για ένα πολύ περίεργο λόγο τρίβονται πάνω σε πρόβατα και κατσίκια και μετά πάνε και τα προσφέρουν στους  δράκους που ζουν στα βουνά, μουρμουριζουν μεταξύ τους ότι έτσι οι δράκοι θα τους προστατεύουν, οι δράκοι πάλι έχουν διαφορετική άποψη με τα πλάσματα που μυρίζουν πολύ έντονα την μυρωδιά του φαγητού τους.
Οι Pandarien ξεκινάμε με μικρές ομάδες τις φιλικές προσεγγίσεις προς τα Zasps & tamers κρατώντας σταφύλια και φυτά αμπελιού. παράλληλα αρχίζουν και οργανώνονται σε βασικές και άπλες τακτικές για να αντιμετωπισουν τα ξαδέρφια τους.
Οι λυκάνθρωποι όμως έχουν κάτι πιο πονηρό στο μυαλό τους από μια επίθεση , κάθε βράδυ κατεβαίνουν στις πεδιάδες και σκοτώνουν εκατοντάδες φυτοφάγα θηλαστικά, αυτό σε συνδυασμό με το θάνατο που σπέρνει η ελονοσία των κουνουπιών , πολύ σύντομα η περιοχή θα στερέψει από θηλαστικά....
Στα νησιά ολα κυλάνε ήρεμα εκτός από τους Rito που αρχίζουν και μεταναστευουν στα γύρω νησιά για να γλυτώσουν από το blight, δυστυχώς όμως πολλοί από αυτούς κουβαλάνε την ασθένεια μέσα τους...
Προς το τέλος του χρόνου πολύ έντονοι σεισμοί ταρακουνούν τον κόσμο σαν κάτι να θέλει να βγει από τα έγκατα του....
avatar
Caranthir
Admin

Posts : 279
Join date : 2017-04-14
Age : 38
Location : Kaer Morhen

View user profile

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum