Δυνάμεις των θεών

Go down

Δυνάμεις των θεών

Post by Sanguine on Sat Apr 22, 2017 8:27 pm

Blind Gambit, The god of games: 40% πιθανότητα να προσθέσει -3 στο τελικό αποτέλεσμα των ζαριών κάθε γύρο, 50% πιθανότητα να προσθέσει +3 στο τελικό αποτέλεσμα των ζαριών κάθε γύρο.


Eothar, God of Nature, Protection and Healing: -20% στα κόστη για να κατασκευάσει δάση και ζούγκλες, -20% στο κατασκευάσει χλωρίδα και πανίδα (δίχως νοημοσύνη-non sentient).

Luni - The Mischief Goddess: 20% αυξημένη πιθανότητα επιτυχίας όταν δολοπλοκεί εναντίον άλλων θεών.

Re-Lo-Gu God of revelation, lost and found, watcher of guarded items: 50% να μάθει ότι κάποιος θεός δολοπλοκεί εναντίον άλλου θεού, 5% μειώμένο για κάθε θεο με τον οποίο δεν το μοιράστηκε την προηγούμeνη φορά που έμαθε κάτι (5% ελάχιστη πιθανότητα).

Avie - Goddess of Night, Dreams and Secrets: 30% πιθανότητα να υποκλέψει επικοινωνίες μεταξύ θεών. -20% στο να κατασκευάσει πλάσματα της νύχτας.

Zestia the Constant: -10% στο να κατασκευάσει νοήμων πλάσματα (sentient race), 10% αυξημένη γονιμότητα στους πιστούς της.

Lady Death, Goddess of Death, Fate, Justice: -20% στα κόστη για να προκαλέσει συμφορές (catastrophe). Αποροφά τη θεϊκή της δύναμη από τις ψυχές των νεκρών. Δεν παίρνει δύναμη από ζωντανούς πιστούς.

Ryūjin - Dragon God of the Sea and Storms: -20% στα κόστη για να κατασκευάσει πλάσματα της θάλασσας. -20% στα κόστη για να αλλάξει τον καιρό σε καταιγίδα, βροχή κλπ.

Goosahl Deity of the Primordial Slime , Decay and Caverns: -30% στα κόστη για να κατασκευάσει βουνά και σπήλαια. -20% στο κόστος για αποσύνθεση χλωρίδας (erosion of flora).

Sol - God of the Sun, Light, Health: -30% στα κόστη για να δημιουργήσει ή να αλλάξει το κλίμα σε οτιδήποτε έχει σχέση με ήλιο. -20% στο να δημιουργήσει πλάσματα που σχετίζονται της φωτιάς, ή πλάσματα που έχουν οργανική σχέση με τον ήλιο.
avatar
Sanguine
Admin

Posts : 173
Join date : 2017-04-14

View user profile http://primalorder.forumgreek.com

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum