The story thus far part 3

Go down

The story thus far part 3

Post by Sanguine on Sun Jul 30, 2017 7:29 pm

Βόρεια στην παγωμένη οροσειρά των Snow Peaks , οι γιοι των λύκων προχωράνε προσεκτικά ανάμεσα από το πυκνό δάσος για βρουν τα wendigo. Η προσδοκίες τους για μάχη σύντομα θα εξαλείψουν καθώς καταφθάνουν στον τελευταίο καταυλισμό των snow walkers... άρρωστοι , πληγωμένοι, εξουθενωμένοι από την πεινά και την κούραση οι snow walkers περιμένουν το τέλος τους είτε από το χέρι wendigo είτε από τα πράσινα πλάσματα με τους λύκους. Ένας γέρος Snow Walker πλησιάζει τον αρχηγό των Ορκς και του λέει...
-"Δεν έχουμε σκοπό να παραδοθούμε , θα πολεμήσουμε μέχρι το τέλος"
- "Κράτα τις δυνάμεις σου γερο να βοηθήσεις όσους απέμειναν, κανένας κόσμος δεν θα δεχθεί τις ψυχές μας αν το μόνο κατόρθωμα μας είναι ο θάνατος  γέρων και ανήμπορων.."

Οι Wendigo έχουν πολλές μέρες να φανούν , έχουν εξαφανιστεί στα πυκνά δάση στα βόρεια, ενημερώνονται οι Ορκς.
Λίγες μέρες μετά πολεμίστριες καταφθάνουν από τον νότο καβαλώντας φτερωτά άλογα, οι διαθέσεις τους είναι φιλικές προς τους εναπομείναντες snow walkers και ορκς όταν καταλαβαίνουν ότι ο εχθρός που ακούει στο όνομα   "Wendigo" δεν είναι εκεί πλέον.
Νότια από εκεί πρόσφυγες Αζτεκων ξεκινάνε ένα μακρύ ταξίδι για νότια με τους fall-dragonanians να πανηγυρίζουν την μεγάλη τους νίκη καίγοντας ότι έμεινε πίσω από τους Αζτεκους και υμνώντας τον μεγάλο θεό που τους βοήθησε να βγουν νικητές σε αυτόν τον πόλεμο.
Μικρές ομάδες από Fall dragonians παίρνουν στο κυνήγι τους Αζτεκους θέλοντας να τους αιχμαλωτίσουν - προσηλυτίσουν  αλλά τα σχέδια τους χαλάνε όταν μια καταιγίδα από αίμα τους προκαλεί τον τρόμο τρέποντας τους σε φυγή.
Λίγο πιο νοτιά η ομάδα των Celestials αναχωρεί για άλλα μέρη, ενώ αρκετά Ludons , Gamers κτλ έχουν εντυπωσιαστεί από τον  Θεό του φωτός που προσφέρει γιατρειά σε όσους τον πιστεύουν και τον ακολουθούν. Οι Eelitar όμως δεν φαίνονται και τόσο φιλικοί με τους αγγελιοφόρους του Sol αναγκάζοντας την ομάδα να πάει προς του νεοαφιχθέντες Rito & Zora για να κηρύξουν τον λόγο του θεού τους.
Εκεί κοντά τα Ilithids βλέπουν κάτι περίεργα οράματα στο νερό , οράματα  προφητικά για τους γείτονες τους που τους γεμίζουν μίσος και θύμο . Στις επιθέσεις που ακολουθούν τα Illithids προσπαθούν να πιάσουν ζωντανούς αιχμαλώτους από Med - Humans και Ravenlords, ενώ οι τελευταίοι αρχίζουν και κινούνται βόρεια για να αποφύγουν το μένος των Illithids.
Οι Αζτεκοι βόρεια υποδέχονται τους Med humans και τους Ravenlords σαν να περίμεναν την άφιξη τους, καλωσορίζοντας τους με φαγητό και στεγή.

Κάπου στο κέντρο του χάρτη , ravagers  terro mongols και άνθρωποι ξεκινάνε πυρετωδώς να προετοιμαζονται για πόλεμο, μαζεύουν αγαθά για εκστρατεία , κατασκευάζουν όπλα ,συζητάνε για την γη της επαγγελίας στην ανατολή που σύντομα θα γίνει δίκη τους. Εντωμεταξύ κάποιοι δρακονιανοι πλησιάζουν τα μέρη των νομάδων από τα νοτιοανατολικα και με τον λόγο τους ξεσηκώνουν ακόμα περισσότερο τους λαούς εκεί.
Οι δρακονιανοι μεταφέρονται λίγο βόρεια και στήνουν μια πολεμική βάση, όσοι πιστοί της Ζεστια και του Blind Gambit που κάνουν το λάθος να πλησιάσουν πεθαίνουν πριν προλάβουν καν να πούνε το λόγο που πλησιάζουν. Αλλα η κατάσταση στην ενδοχώρα δεν είναι καλύτερη, το φαγητό είναι ελάχιστο πλέον, πολύς ο κόσμος λίγο το φαγητό , μικροεντασεις μεταξύ των πιστών της Ζεστια και του Blind Gambit είναι καθημερινό φαινόμενο καθώς και οι δυο παρατάξεις προετοιμαζονται για πόλεμο. Οι δράκοι και τα Sabertooth κάνουν επιδρομές σε χωριά σκοτώνοντας νοήμον πλάσματα για να τραφούν, τα κατσίκια τα πρόβατα τα άλογα και τα υπόλοιπα θηλαστικά που προσφέρουν φαγητό στους κάτοικους αυτού του μέρους έχουν γίνει το μήλο της έριδος ... Μονό οι Jabbers έχουν φαγητό χάρις των Wolfarians που πολλές φόρες με ρίσκο της ζωή τους πάνε να φέρουν τροφή για τους συντοπίτες τους. Τελος μεγάλη ένταση και ανησυχία προκαλεί η συμπεριφορά των ανθρώπων που με την πρόφαση ότι έτσι ορίζει ο θεός τους, αρχίζουν και διεκδικούν υπάρχοντα , περιοχές και φαγητό από τους πιστούς της Ζεστιας λέγοντας ότι δικαιωματικά τους ανήκουν όλα αυτά καθώς είναι ανώτερη φυλή από τους υπολοίπους.

Στα Eotharian Forest νέες αφίξεις σημαδεύουν τους δρυμούς. Τα Brightlings σαν από θεϊκή καθοδήγηση βρίσκουν τα Eladrins. Αν και αρχικά επιφυλακτικά στην παρουσία του άλλου, τα Eladrins έλαβαν τον ερχομό των Brightlings ως σημάδι του Λαμπρού θεού Sol. Στην αποδοχή των δύο φυλών βοήθησε και η κοινή τους αγάπη για το φως του ήλιου. Έτσι άρχισαν να δημιουργούν βαθύτερους δεσμούς μεταξύ τους.Το Blight το οποίο κυνηγούσε τα Eladrins αρχίζει να εξασθενεί με τη βοήθεια της νεραϊδόσκονης.  Τα Sylvaeth από την άλλη συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν την απειλή των νεκροζώντανων οι οποίοι αν και έχουν λιγοστέψει από την περιοχή συνεχίζουν να αποτελούν θανάσιμο κίνδυνο για όλες τις φυλές γύρω τους. Οι οχυρώσεις που άρχιζαν να κατασκευάζουν τα Sylvaeth φαίνεται παρ’ όλα αυτά να ισχυροποιούν την άμυνα τους. Τα Eolians κατάφεραν μετά από αρκετές αιματηρές προσπάθειες να τιθασεύσουν τα Drageoth αποκτώντας ένα νέο και δυνατό φορέα. Ο αριθμός των συμβιωτικών Drageοth είναι χαμηλός προς το παρόν, ωστόσο καθώς έγινε η αρχή ίσως τα πράγματα να είναι πιο εύκολα για τις μελλοντικές γενιές των Eolians.

Εντάσεις επίσης έχουν αρχίσει να δημιουργούνται μεταξύ των Orcs και των Gargoyles. Μικρές αψιμαχίες με ελάχιστες απώλειες πραγματοποιούνται μεταξύ τους καθώς τα Gargoyles φαίνεται να απορρίπτουν κάθε προσπάθεια επαφής με αγνώστους. Το κλίμα εντείνει και η συμπεριφορά των Night Elves που φαίνονται να προετοιμάζονται για πόλεμο όπως τους έχει δώσει εντολή η θεά τους. Ανατολικά ένα ισχυρό κλίμα αντιπαράθεσης έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε Ravni, Hellonians και Mongols. Οι Ravni φαίνονται δεκτικότεροι στην επαφή τους με τις άλλες φυλές, ωστόσο οι Mongols προκαλούν ιδιαίτερο άγχος στους Hellonians με τους άξεστους τρόπους τους και τις υπερβολικές κινήσεις τους. Οι Ravni συνεπαίρνονται στην αρνητικότητα που έχει δημιουργηθεί και αρχίζουν να είναι αρκετά επιφυλακτικοί και με τις δύο φυλές.
Μια μικρή ομάδα Hellonians έχει ξεκινήσει το ταξίδι της, σπέρνοντας όπου μπορεί τον ηλιόσπορο.
avatar
Sanguine
Admin

Posts : 173
Join date : 2017-04-14

View user profile http://primalorder.forumgreek.com

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum