Week Number two

Go down

Week Number two

Post by Caranthir on Sun Apr 30, 2017 12:12 pm

Όταν σας παρέδωσα αυτόν τον κόσμο υπήρχε μόνο μια άδεια ήπειρος περιτριγυρισμένη από νεκρή θάλασσα , από τα πρώτα σας βήματα αρχίζατε να δημιουργείτε και να διαπλάθεται τον κόσμο με βάση την προσωπική σας βλέψη και άποψη βάζοντας τις πινελιές σας πάνω σε δικές σας κτήσεις αλλά και άλλων θεών.  
Η Avie επέλεξε να ξεκινήσει να  δημιουργεί τον παγωμένο βορρά, ελπίζω τα πλάσματα σου Avie να έχουν αγάπη για το κρύο αυτού εδώ του τόπου.
Η Zestia άρχισε να προστατεύει φυσικά  μια περιοχή ανατολικά, δημιουργεί τις συνθήκες για να μπορεί να ευημερήσει μια καινούργια φυλή.
Ο Ryujin άρχισε να δημιουργεί τα πρώτα νησιά κάπου νότια μέσα στον Ωκεανό.
Ο Eothar μαζί με την Lady Death και τον Nazil δημιούργησαν τα πρώτα βουνά και τα πρώτα δάση, μου αρέσει που κάποιοι Θεοί προτίμησαν να συνεργαστούν από τόσο νωρίς.
Τα ποτάμια των θεών άρχισαν να γεμίζουν σιγά σιγά ζωή, τα πρώτα ψάρια άρχισαν να κολυμπούν στα καθαρά νερά των ποταμών και η βλάστηση γύρω τους άρχισε να ευδοκιμεί
Επίσης μου άρεσε που κάποιοι Θεοί προτίμησαν την καταστροφή από την δημιουργία, όλα είναι αποδεκτά στον κύκλο της ζωής.
Το μαύρο υγρό που δημιούργησε η Luni σκότωσε τις πρώτες μορφές ζωής που άρχισαν να αναπτύσσονται μέσα και γύρω από το μεγάλο ποτάμι του Nazil & του Blind Gambit, κάτι που έδωσε αρκετή τροφή στα μικρά πλασματακια του Goosahl για να ευδοκιμήσουν στην περιοχή 1728 , αν συνεχίσει έτσι σίγουρα θα μετοικίσουν στο άμεσο μέλλον και πιο νότια.
avatar
Caranthir
Admin

Posts : 279
Join date : 2017-04-14
Age : 38
Location : Kaer Morhen

View user profile

Back to top Go down

Mischief managed!

Post by Blind Gambit on Tue May 02, 2017 9:29 pm

Ο Blind Gambit περπάτησε δίπλα από το σκοτεινό ποτάμι και σκέφτηκε τα ενδεχόμενα για αυτό το μαύρο υγρό που κάποτε ονομάστηκε Black Tears και αργότερα Dark Chocolate.

“Ίσως η Luni να έχει κάποιο δίκιο για τις προοπτικές και τις δυνατότητες αυτού του υγρού… αλλά οι ιδιότητές του χάνονται με την αραίωση. Ας δούμε τι μπορεί να γίνει μ’ αυτό λοιπών!”

Άπλωσε τα χέρια του για να νιώσει την πηγή αυτού του υγρού και την συσσώρευσε μαζί με όση ποσότητα από το υγρό υπήρχε στην περιοχή σε μια συμπαγή σφαίρα. Με ένα νεύμα η σφαίρα αναδύθηκε από την επιφάνεια του νερού και άρχισε σιγά σιγά, να επαναφέρει τη ζωή στην κοίτη του ποταμού. Στη θέση δε της πηγής του μαύρου υγρού βάζει μια ακόμα πηγή νερού για να μεγαλώσει τη ροή του ποταμού. (τετράγωνο 1728)

“Μέχρι εδώ καλώς” σκέφτηκε. “Με τα πλάσματα του Goosahl θα ασχοληθώ αν χρειαστεί αργότερα.” είπε και με την αιωρούμενη μαύρη σφαίρα να περιφέρεται γύρω του κατευθύνθηκε για το βουνό που είχε δημιουργήσει η Luni. (τετράγωνο 2129)

Αφουγκράστηκε την γη και άκουσε κάτι να γουργουρίζει μέσα της - κάτι ρευστό και ζεστό. Με το κάλεσμά του η το έδαφος τραντάχτηκε και η λάβα άρχισε να ανεβαίνει προς την επιφάνεια ενώ η κορφή του βουνού υποχώρησε δίνοντας τη θέση της σε έναν μεγάλο κρατήρα. Ένα όραμα πλημμύρισε την ύπαρξη του Blind Gambit. Το ηφαίστειο εκρήγνυται, μάγμα ξεχειλίζει από τον κρατήρα και σχηματίζει ρυάκια που καταβροχθίζουν τα πάντα, καπνός και σκόνη πνίγει τα πάντα.

Τόσοι τυχαίοι παράγοντες... τόσοι τρόποι να επηρεαστεί ο κόσμος. Όμως δεν ήταν αυτή η πρόθεσή του Θεού των Παιγνίων. Καταλάγιασε την μανία της λάβας και σταμάτησε την εκβάθυνση του κρατήρα αφήνοντας ένα παχύ στρώμα συμπαγούς βράχου να χωρίζει την λάβα από την επιφάνεια. Αρκετό για να συγκρατήσει τη λάβα, αλλά όχι για να πνίξει τη θερμοκρασία της.

“Μέχρι τώρα υπήρξαν δύο απόψεις για αυτό το υγρό. Μία το θεωρεί καταστροφικό και μία το θεωρεί ευεργετικό. Αντί να πάρω τις απαντήσεις μου από τη θεϊκή μου φύση, θα κάνω ένα πείραμα του οποίου το αποτέλεσμα θα αφήσω στην Τύχη.”

Με μία κίνηση ο Blind Gambit απελευθέρωσε την πυγή που είχε φτιάξει η Luni, ώστε να αναβλύζει μέσα στον κρατήρα.

“Mischief managed!” είπε με ένα χαμόγελο επιτυχίας “Ας δούμε λοιπών πως αντιδρά αυτό το υγρό με τη θερμότητα της λάβας και πώς θα κινηθεί, αν και όταν ξεχειλίσει ο κρατήρας”

Divine power cost : Destruction on 1728 (3) , alteration on 1728 (3) & alteration on 2129 (3) = 9


Last edited by Caranthir on Wed May 03, 2017 6:35 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : Υπολογισμούς του divine power edited by mod)
avatar
Blind Gambit
Griniaris tou Forum

Posts : 322
Join date : 2017-04-19
Location : Dome of Bets

View user profile

Back to top Go down

Re: Week Number two

Post by Zestia on Wed May 03, 2017 9:35 am

Η Zestia κοιτάζει τις δημιουργίες και χαίρεται. Χαίρεται που τα αδέλφια της δημιουργούν. Χαίρεται που ακόμα και η άτακτη αδελφή της Luni λαμβάνει την ίδια τσαχπινιά από τον Blind Gambit.
"Αδελφέ μου, φοβόμουν ότι οι πράξεις της Luni θα έφερναν διχόνοια ανάμεσά μας και δεν έβρισκα λύση. Τελικά αν και νεότερος φαίνεται να είσαι αρκετά σοφός. Έσωσες το ποτάμι που φτιάξατε με τον βενιαμίν μας και την Lady Death και μετέφερες τα μαύρα δάκρυα της Luni στο βουνό της. Πόσο όμορφη σκέψη... Αν πράγματι είναι η γλυκιά σοκολάτα που μας υποσχέθηκε, όλοι θα μπορούμε πλέον να τη γευτούμε, πάντα γλυκιά, πάντα εκεί , στον οίκο της δημιουργού της. Αν όχι, τότε θα υποφέρει μόνη της το μαύρο δηλητήριο. Αγαπημένη μου Luni, είθε πάντα να δίνεις ότι επιθυμείς να λαμβάνεις! "
Μετά γυρίζει στη δική της δημιουργία
"Ας σηκωθεί η γη για να μεγαλώσει η όμορφη κοιλάδα μου! Ας τραβηχτεί προς τα έξω κι ας δημιουργήσει ένα όμορφο προστατευμένο λιμάνι. Κανείς δε θα κατέβει, κανένας να μην το ανέβει χωρίς την ευλογία μου. Κατάρα στους ασεβείς που θα το προσεγγίζουν!Βράχια θα πέφτουν και θα τον συνθλίβουν!" Η φωνή της αντηχεί οργισμένη και βίαιη!Η γη πονάει και σχίζεται! Ψηλά άγρια βράχια δημιουργούνται σαν μία ραχοκοκκαλιά που αγκαλιάζει και προστατεύει το πέρασμα και όποιος τα βλέπει νιώθει στην καρδιά του το φόβο της κατάρας μου! (5327-5326). Τα άγρια βράχια καταλήγουν γρήγορα σε ψηλά βουνά γεμάτα πηγές και  μικρά ποτάμια που τρέχουν στην κοιλάδα και γεμίζουν μία λίμνη στη βάση τους, όπου εκτείνεται ακόμα μία μικρή εύφορη κοιλάδα που και αυτή κοιτάζει από ψηλά τη θάλασσα. (5227)
Η Zestia κοιτάζει τη δημιουργία της...
"Σιγά σιγά γεννιέσαι... αποκτάς λόγο, αποκτάς νόημα. Δεν αργεί η ώρα που οι καρποί σου θα συλλεχθούν.Ηρέμησε και μάζεψε τις δυνάμεις σου! Σε λίγο θα σου φέρω τα μωρά που θα βυζάξουν το γάλα σου και τότε η γαλήνη σου θα τελειώσει. Για πάντα θα πονάς και πάντα θα σε τρώνε κι εσύ θα χαίρεσαι και θα τους λες "πάρε κι άλλο! Αντέχω" Γιατί κι εσύ είσαι μάνα!"


Divine power cost : 2 x shape land ( 5327+ 5227) & 1 x alteration( 5326) = 15 το bestow curse δώρο.


Last edited by Caranthir on Wed May 03, 2017 10:17 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : divine power cost)
avatar
Zestia
Grammar Nazi
Grammar Nazi

Posts : 1057
Join date : 2017-04-18

View user profile

Back to top Go down

Re: Week Number two

Post by Eothar on Wed May 03, 2017 10:25 am

Ευχαριστημένος με το πως επηρέασε το άγγιγμα του τον Νέο Κόσμο, ο Eothar παίρνει την μορφή μεγάλου αετού και πετάει πάνω από την Γη, μελετώντας το τοπίο από κάτω του.

Γεμάτος πόνο, βλέποντας ποσο επίπεδο και απλό είναι το πεδίο στα βόρεια τις προηγουμενης επιρροής του, ο θεός παίρνει την απόφαση και πετάει χαμηλότερα, λίγα μετρα πάνω από την γη, σε μια μεγάλη απόσταση.

Ο αέρας κάτω από τα φτερά του σπρώχνει με δύναμη το έδαφος, με αποτέλεσμα να υποχωρήσει και να δημιουργήσει ένα βάθη φαράγγι, επιτρέποντας έτσι στην θάλασσα του αδερφού του, Ryūjin, να διεισδύσει τον Νέο Κόσμο.

Το φαράγγι εκτείνεται σε μια μεγάλη απόσταση (3318, 3419,3520,3621) και τα δυο άκρα της γης απέχουν μεταξύ 100 και 5 μέτρων, ανάλογα το σημείο. Σχεδόν σε ολόκληρο το φαράγγι οι άκρες είναι ενωμένες με δέντρα, κλαδιά και κάθε είδους χλωρίδα, που ενώνουν τα δάση που φυτρώνουν πυκνά και από τις δυο μεριές του φαραγγιού.

Σε αρκετά σημεία υπάρχουν σπηλιές κοντά στο νερό  που δημιουργούν ένα υποεδάφιο σύμπλεγμα.

"Αυτό το φαράγγι θα υπηρετήσει ως ασφαλές σπίτι για οποιοδήποτε θέλει να κατοικήσει εδώ, καθώς θα βρίσκετε υπό την προστασία μου."

(Μερικές αντιπροσωπευτικές εικόνες από διαφορα σημεία του φαραγγιού:Divine power cost : 4x shape land (forest-jungle 20% discount) = 19.2


Last edited by Caranthir on Thu May 04, 2017 6:06 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : divine power cost)
avatar
Eothar

Posts : 178
Join date : 2017-04-14

View user profile

Back to top Go down

Re: Week Number two

Post by Lady Death on Wed May 03, 2017 10:08 pm

Αυτη την φορά λέω να δημιουργήσω λίγη ζωή, ας πούμε κάτι χρήσιμο για τα νοήμον πλάσματα που θα έρθουν σε λίγο καιρό να κατοικίσουν σε αυτό εδώ τον κόσμο, για αρχή θα δημιουργήσω τα Μεγαλοκέρατα πρόβατα σε δυο περιοχές ελπίζοντας να τα πάω και αλλού στο άμεσο μέλλον.
Η πρώτη περιοχή είναι το 5325 και δεύτερη είναι το 1829.


Race
Name: Μεγαλοκερατα προβατα
Appearance: Σαν τα κοινά πρόβατα απλα λίγο πιο μεγάλα
Size: Όσο μεγάλο είναι ένα πρόβατο
Lifespan: Περίπου 12-16 χρονια
Senses: Κανονικες οπως ενος προβατου
Diet type: Φυτοφαγα
Habitat: Πράσινα λιβάδια, Βουνά, πεδιάδες, δάση.
Reproduction: 1 αρσενικό κριάρι για 15-20 θηλυκά , 1 γεννά τον χρόνο 1-2 προβατάκια
Society: Φιλικά μεταξύ τους και με άλλα πλάσματα.
Positive and Negative Traits: Ότι θετικά και αρνητικά έχει ένα πρόβατο.
Divine power cost : Create Race (non-sentient)= 16


Last edited by Caranthir on Thu May 04, 2017 6:07 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : divine power cost)
avatar
Lady Death

Posts : 108
Join date : 2017-04-19

View user profile

Back to top Go down

Re: Week Number two

Post by Zestia on Wed May 03, 2017 11:10 pm

Ω αδελφή ! Τι ωραία είναι τα δημιουργήματά σου! Πόσο ταιριαστά στην κοιλάδα μου! Δεν έχω λόγια να σε ευχαριστήσω! Ισως όμως να μπορέσω στην πορεία να τους δώσω λόγο ύπαρξης, παρέα και ουσία!
avatar
Zestia
Grammar Nazi
Grammar Nazi

Posts : 1057
Join date : 2017-04-18

View user profile

Back to top Go down

Re: Week Number two

Post by Sol on Thu May 04, 2017 12:17 am

Το πρώτο μου αγγιγμά στον κόσμο θα είναι και το στίγμα του ερχομού μου.
Εκεί που προσγείωθηκα υψώνεται ένα τεράστιο ηφαίστειο (3236, 3336).Divine power cost : 2x shape land = 12


Last edited by Caranthir on Thu May 04, 2017 6:08 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : divine power cost)
avatar
Sol

Posts : 188
Join date : 2017-05-03

View user profile

Back to top Go down

Re: Week Number two

Post by Ryūjin on Fri May 05, 2017 12:02 am

Ανύψωση νησιού στο 1416 και 1517.θα ενώνονται μεταξύ τους αλλά όχι με το άλλο υπάρχον νησί!
Θα έχει τροπικό δάσος πάνω του και όμορφες μεγάλες παραλίες σε διάφορα σημεία του. Στο κέντρο του 1416 θα υπάρχει ένα βουνό.

Με αυτόν τον τρόπο θα μπορεί να είναι κοντά μας και ο αδερφός μου Eothar.


2x shape land = 12 points


Last edited by Caranthir on Sun May 07, 2017 12:15 am; edited 1 time in total (Reason for editing : divine power cost)
avatar
Ryūjin
Cartographer
Cartographer

Posts : 253
Join date : 2017-04-18

View user profile

Back to top Go down

Re: Week Number two

Post by Avie on Fri May 05, 2017 9:06 am

Περιοχές 2146 και 2246 καλυμενες με χιόνι. Στην 2246 δημιουργείται μια τεραστια λιμνη.


Divine power cost : 2x shape climate + 1 x shape land = 14


Last edited by Caranthir on Sun May 07, 2017 4:58 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : divine power cost)
avatar
Avie

Posts : 216
Join date : 2017-04-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Week Number two

Post by Luni on Fri May 05, 2017 4:45 pm

Δυνατά γέλια ακούγονται στο δωμάτιο των θρόνων! Η Luni κρατώντας την κοιλιά της από το γέλιο προσπαθεί να ηρεμίσει την ανάσα της. Σκουπίζει τα δάκρυά της και λέει στον Blind Gmbit.

''Αδελφέ μου, ότι και να πω θα είναι λίγο μπροστά σε αυτό που νιώθω. Με την κίνηση σου αυτή πολλές ιδέες ήρθαν στο μυαλό μου. Με έβγαλες από την θέση να διορθώσω κάτι, που δεν πίστευα εξ αρχής ότι χρειαζότανε να αλλάξει. Τώρα είναι ακόμα καλύτερα, μπορώ να δημιουργήσω αυτό που είχα σκεφτεί πριν ένα λεπτό.''

Του χαμογελάει και γυρνάει προ της Θεά Zestia.

''Δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρείς το δημιούργημα μου δηλητήριο, από την στιγμή που δεν το γεύτηκες η ίδια. Και γιατί να φέρω διχόνοια στα αδέλφια μου που τα αγαπώ''.  Η Luni βουρκώνει.

''Αδελφή είσαι εξίσου κακιά όπως ο αδελφός Nazil. Στην αρχή μου είπες ότι, οτιδήποτε ήθελα να γευτώ και να πιώ θα μου το έφερνες και περίμενα με χαρά να με εκπλήξεις ευχάριστα. Αλλά τώρα μου μιλάς άσχημα και με κατηγορείς μπροστά στα αδέλφια μου. Εγώ έφτιαξα την Dark Chocolate για να σας κάνω χαρούμενους και όχι για να κάνω κακό.'' Το λέει καθώς ρουφάει την μυτούλα της.
 
''Τέλος πάντων, κακίες δεν κρατάω, σε ευχαριστώ για την ευχή σου και στην ανταποδίδω εξίσου αδελφή μου. Αλλά να ξέρεις ότι θα περιμένω αυτό που υποσχέθηκες, τουλάχιστον να με εκπλήξεις ευχάριστα αυτή την φορά.''

Και καθώς τελειώνει την φράση της, μεταφέρετε στην ''Eareath''.

  Στα τετράγωνα (2029, 2030) δημιουργώ με το ραβδί μου δάση αλλιώτικα από αυτά που φαντάζεστε. Δέντρα και λουλούδια πολύχρωμα και ασύμμετρα. Ενδιάμεσα τους ρυάκια, καταρράκτες και ανά διαστήματα υψωμένα βουναλάκια.

Επίσης δημιουργώ το πρώτο μου Race όπου θα μένουν σε αυτά τα δάση.

Race

Name: Remlan.

Appearance:  Όπως αυτό εδώ.
Size:  Περίπου μισό μέτρο.

Lifespan:  30 με 50 Χρόνια.

Senses:  Έχουν εξαιρετική ακοή, αίσθηση προσανατολισμού, καλή όσφρηση και γενικά αυξήμένες τις αισθήσεις τους.

Diet type: Τρέφονται με χόρτα, σπόρους, φρούτα και μικρά ερπετά.

Habitat: Ζουν στα δάση, σε σπηλιές και κοντά σε ρυάκια.

Reproduction:  Αναπαράγονται 1 φορά τον χρόνο την Άνοιξη με το χλιαρό νερό. Μόνο τα αρσενικά μπορούν να αναπαραχθούν σε μία ηλικία μεταξύ 15 με 35 χρονών και κάνουν μέχρι 5 του είδους τους. Πετάγονται σαν χνουδωτές μπαλίτσες από το σώμα τους.

Society: Είναι φιλικά και παιχνιδιάρικα αλλά μπορούν να γίνουν πολύ γρήγορα εχθρικά αν νιώσουν ότι κινδυνεύει η ζωή τους ή η περιοχή τους. Λειτουργούν ανεξάρτητα αλλά προτιμούν να ζουν σε μεγάλες ομάδες.

Positive and Negative Traits: Είναι γρήγορα, μπορούν να μιμηθούν φωνές από πλάσματα και ήχους. Αν φάνε τα μεσάνυχτα απελευθερώνουν θανατηφόρα αέρια για τα άλλα είδη. Αν σπάσουν τα κέρατα τους χάνουν την ισορροπία τους μέχρι να ξανά φυτρώσουν.

Και τέλος στο 2129 Βουτάει το δάχτυλό της στην ζεστή Dark Chocolate και το δοκιμάζει.

Και επιστρέφει στο θρόνο της με ένα πλατύ χαμογελο.


Divine power cost : 2x shape land + 1 x Create Race (non-sentient) = 28


Last edited by Caranthir on Sun May 07, 2017 4:59 pm; edited 5 times in total (Reason for editing : divine power cost)
avatar
Luni

Posts : 293
Join date : 2017-04-19

View user profile

Back to top Go down

Re: Week Number two

Post by Nazil on Fri May 05, 2017 5:41 pm

Ο Nazil αρχίζει να περιφέρεται στην Eareath. Εξερευνεί κάθε κομμάτι του νέου κόσμου. Επισκέπτεται και θαυμάζει όλα τα δημιουργήματα. Ακουμπάει το λευκό απαλό χιόνι, χαζεύει τις εκτάσεις με τα πρόβατα, χάνεται μέσα στις θαλάσσιες στοές και δοκιμάζει από τη Dark Chocolate. Τέλος πιάνει με τα γυμνά του χέρια ένα ψάρι από τον ποταμό.
Καθώς βγαίνει από το νερό ένα ομοίωμα ψαριού δημιουργείται στο χέρι του μέσα σε μια μπάλα από ηλιακό φως και το πρωτότυπο επιστρέφει στο ποτάμι.
Αρχίζει να το περιεργάζεται και αναφωνεί ''Τελικά ίσως είχαν δίκιο τα αδέρφια μου, για να υπάρξει η τάξη και η ισορροπία θα πρέπει να υπάρχει και ο παράγοντας της καταστροφής. Μέχρι στιγμής η φύση έχει πολύ χώρο να αναπτυχθεί αλλά κάποια αδέρφια βιάστηκαν να βάλουν εχθρούς της μέσα σε αυτή. Εύχομαι να αντέξει και να μπορέσει να βρει την ισορροπία της.'' Σφίγγοντας σφικτά το ψάρι το εξαφανίζει και βγάζει ένα μαρμάρινο βέλος από τη φαρέτρα του.
Φυτεύοντας το στο έδαφος αρχίζει να εμφανίζεται ένα μαρμάρινο βουνό γεμάτο στοές στο 1241, ένα δάσος στο 1141 και χαμηλή βλάστηση με ριάκια και λίμνες απο το βουνό στο 1240.


divine power cost : 3 x shape land = 18


Last edited by Caranthir on Sun May 07, 2017 5:01 pm; edited 5 times in total (Reason for editing : divine power cost)
avatar
Nazil

Posts : 405
Join date : 2017-04-19

View user profile

Back to top Go down

Re: Week Number two

Post by Blind Gambit on Fri May 05, 2017 8:56 pm

Ο Blind Gambit έμεινε προβληματισμένος να κοιτάζει την αχανή έκταση μπροστά του (τετράγωνο 1726).

"Τι θα μπορούσε να υπάρξει εδώ άραγε;" αναρωτήθηκε.

Πήρε στα χέρια του το Datum - το δώρο του Goosahl - και του έδωσε το σχήμα του εξάπλευρου ζαριού.

"Ας αφήσουμε την εξέλιξη αυτή στην τύχη" είπε και έριξε το ζάρι καθώς αναλογιζόταν τις επιλογές του.


Up to the moderators:

Roll 1d6
1. Δημιουργείται ένα έφορο λιβάδι
2. Υψώνεται ένα δασωμένο βουνό
3. Δημιουργείται μια βαθιά λίμνη περιτριγυρισμένη από χαμηλή βλάστηση
4. Νερά συγκεντρώνονται και σχηματίζουν μια βαλτώδη περιοχή
5. Ένα πυκνό δάσος φυτρώνει και καλύπτει όλη την έκταση
6. Μια διαβρωμένη πέτρινη κοιλάδα όπως στην εικόνα
May the dice fall where they may!

divine power cost :1x shape land = 6


Last edited by Caranthir on Sun May 07, 2017 5:02 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : divine power cost)
avatar
Blind Gambit
Griniaris tou Forum

Posts : 322
Join date : 2017-04-19
Location : Dome of Bets

View user profile

Back to top Go down

Re: Week Number two

Post by Goosahl on Fri May 05, 2017 9:37 pm

O Goosahl Βλέποντας το σκηνικό  που εξελισσόταν μεταξύ Nazeil,Zestia και Luni από το ταβάνι άρχισε να ρουφάει ένα βουνό από τρόφιμα που είχε μαζέψει σε μια γωνιά του δωματίου χωρίς κάποιος θεός να το προσέξει και απορροφημένος έβλεπε τις εξελίξεις.Ευχαριστημενος πλέον από το γεύμα που είχε και όταν πλέον επικράτησε ησυχία στο δωμάτιο κοίταξε στον φυσικό κόσμο και με ένα εκκωφαντικό συνεχές ρέψιμο η γη στην Eäreath άρχισε να τραντάζει και στην 3230,3231,3330,3331 άρχισαν να σχηματιζονται πετρώδες σχηματισμού κολοσσιαίων διαστάσεων δινόταν έτσι την μορφή στο μεγαλύτερο υποχθόνιο σύμπλεγμα σπηλαίων σε αυτόν τον κόσμο ..

Το σύμπλεγμα ήταν τόσο χαοτικό και δαιδαλώδες που ούτε ο ίδιος ο Goosahl δεν καταλάβαινε ακριβώς τον σχηματισμό του, με στοές να βγάζουν στα έγκατα της γης και στρωματά πετράς στους πιο περίεργους σχηματισμούς ...

Υπόγειες πήγες , ποτάμια και καταρράκτες ,σταλακτίτες και σταλαγμίτες .....  
Γεμάτο με αριθμητούς κρυστάλλους  και πολύτιμους λίθους .....
και φλέβες από πολύτιμα μέταλλα.....

Μέτα σαν να μην συνέβη τίποτα γύρισε το βλέμμα του στην φωτιά όπως πάντα....

Divine power cost : 4x shape land = 16.8


Last edited by Caranthir on Sun May 07, 2017 5:04 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : divine power cost)
avatar
Goosahl
Conspiracy Master
Conspiracy Master

Posts : 359
Join date : 2017-04-14

View user profile

Back to top Go down

Re: Week Number two

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum