The story so far part 5

Go down

The story so far part 5

Post by Caranthir on Sun Aug 13, 2017 2:23 pm

Όπου και να κοιτάξω βλέπω πόλεμο, μάχες , κλαμα και πόνο, πολύ πόνο. Ελάχιστοι Θεοί δεν έχουν εμπλακεί σε μάχες, άραγε για πόσο ακόμα...

Βορράς,ο ματωμένος βορράς.. Οι Βαλκυρίες είναι στα μαχαίρια με τους Ορκς , το κήρυγμα προσηλυτισμού και από τις δυο πλευρές είναι έντονο και πολλές φορές μετατρέπετε σε κήρυγμα μίσους, η μάχη είναι έτοιμη να ξεκινήσει όταν μια περίεργη ασθένεια αρχίζει και μεταδίδεται σαν αστραπή με κύριο σύμπτωμα την σηψαιμία, οι απώλειες μεγάλες και σαν να μην έφθανε αυτό , όσοι προσπαθούν να βγουν έξω από τους καταυλισμούς στο πυκνό δάσος πέφτουν θύματα από τις ενέδρες των Wendigo. Οι προσπάθειες των Ορκς να βρούνε τροφή από αλλού ίσως βοήθαγε αν είχαν την συμπαράσταση και των άλλων φύλων εκεί και φυσικά αν δεν είχαν και τους Wendigo γύρω να τους περιμένουν . Μια παράτολμη ομάδα Ορκς  ξεκινάει να μεταφέρει πτώματα στους Wendigo αλλά χωρίς αποτέλεσμα , οι Wendigo είναι καλά διαβασμένοι για αυτήν την ασθένεια, άλλωστε ο Θεός τους την έστειλε....
Νότια από εκεί στην κοιλάδα , πολεμικές ετοιμασίες ξεκινάνε από τους πιστούς του Blind Gambit, ο στόχος από ότι φάνηκε ήταν οι Redcaps όπου δέχονται μια σφοδρή επίθεση από όλες τις πλευρές, ο πόλεμος δεν διαρκεί πολύ, οι Redcaps σχεδόν αμέσως υποχωρούν με αρκετές απώλειες προς τα βουνά και έτσι οι πιστοί του Blind Gambit σταματάνε την επιδρομή και γυρίζουν πίσω στους καταυλισμούς τους. Εντωμεταξύ μεγάλες ομάδες από Βαλκυρίες καταφθάνουν στα βουνά γύρω από την κοιλάδα όπου και ξεκινάνε να κατασκευαζουν όπλα από τα μέταλλα της περιοχής, η Valhalla περιμένει τις γενναίες ψυχές τους σιγοψιθυρίζουν καθώς ετοιμάζονται για πόλεμο.
Ανατολικά από εκεί τα Illithids εξαφανιζονται για λίγους μήνες μέχρι που εμφανίζονται πλάσματα που τους μοιάζουν αλλά σε πιο άγρια μορφή, τα λεγόμενα Feral Illithids, τα πλάσματα αυτά δεν περιοριζονται σε επιδρομές αλλά σε κατακρεουργηση οποιουδήποτε ζωντανού πλάσματος βρίσκουν μπροστά τους, τους χαρακτηρίζει η βαναυσότητα και το μίσος για οτιδήποτε νοήμων.
Αλλα τα προβλήματα δεν σταματάνε εκεί, η πολυκοσμία , η ανάγκη για περισσότερη τροφή και η εμφάνιση των Feral Illithids φέρνουν μια έξαρση της ελονοσίας των κουνουπιών της περιοχής, οι απώλειες προς το παρών είναι μικρές αλλά αυξάνονται μέρα με την μέρα. Παράλληλα αυτά οι Αζτεκς αρχίσουν και προσηλυτίζουν  με διάφορους τρόπους Med Humans και τους Ravenlords, καθοριστικό ρόλο παίζει το Avatar των Αζτεκς που εξυμνεί την δύναμη , την αγάπη και τα δώρα της θεάς τους προς τους πιστούς που την ακολουθούν.
Λίγο πιο νότια από εκεί μια μεγάλη ομάδα από Celestials καταφθάνει στους ταλαιπωρημενους Rito και Ζορρα, εκεί αρχίζουν και κηρύττουν το λόγο του θεού τους , αρκετοί πιστοί του Ryujin  πάνε να ακούσουν για τον νέο θεό που δεν είναι εκδικητικός όπως ο δικός τους ( όπως τονίζουν τα Celestials) και γιατρεύει με το φως του ηλίου της πληγές αυτών που τον πιστεύουν. Το αβαταρ του θεού Ryujin προσπαθεί με εκφοβισμό να τους αποτρέψει να ακούσουν τα Celestials λέγοντας τους ότι ο Θεός είναι νευριασμένος και αν δεν κάνουν αυτό που λέει θα ρίξει και άλλες σύμφορες.
Βορειοανατολικα από εκεί οι Orks επιτίθενται  σε Night Elves και Gargoyles καθώς καθαρίζουν το δάσος προς τα νότια, αν και υστερούν αριθμητικά οι εξαιρετικές τακτικές που χρησιμοποιούν δεν αφήνει πολλά περιθώρια στους αντιπάλους τους ( μεταφορά της μάχης σε ανοιχτό πεδίο, αιχμαλωσία με παγίδες , δόρατα και τόξα για τα Gargoyles) , για κάθε ένα Ορκ που χάνετε πεθαίνουν η αιχμαλωτιζονται τρεις αντίπαλοι τους.
Στα πράσινα δάση του Eothar τα Sylvaeth και τα Alu’tel συνεχίζουν να πασχίζουν εναντίον της νεκροζώντανης μάστιγας. Με τη βοήθεια του δάσους έχουν φτιάξει αρκετές άμυνες για να μειώσουν τις απώλειες τους από το Blight, ωστόσο φαίνεται να μην έχουν τρόπο να καταπολεμήσουν την αρρώστια και να αρχίζουν να την εκ διώχνουν από το δάσος. Η μαινόμενη μάχη φτάνει σε αδιέξοδο καθώς καμιά πλευρά δεν μπορεί να επιβληθεί. Οι νεκροί μη θέλοντας να ρισκάρουν ολοκληρωτική επίθεση στις οχυρωμένες θέσεις τον πιστών του Eothar αποφεύγουν να τις πλησιάσουν, επιλέγοντας να επιδρομικές τακτικές εναντίον όσων απομακρύνονται αρκετά από τους καταυλισμούς τους. Τα Sylvaeth από την άλλη μη θέλοντας να ρισκάρουν περισσότερες ζωές επιλέγουν να μην ακολουθήσουν επιθετικές τακτικές και παραμένουν οχυρωμένοι στους καταυλισμούς τους. Την κατάσταση ήρθαν να αλλάξουν κάποια Brightlings που φαίνεται να καταφθάνουν από τα Βορειοδυτικά. Το λαμπρό τους φως προσφέρει στα Sylvaeth ένα νέο όπλο ιδιαίτερα αποτελεσματικό εναντίων των νεκρών. Μαζί όμως με το νέο όπλο τα Brightlings φέρνουν μαζί τους και το λόγο του Sol, στον όποιο αρκετοί φαίνονται δεκτικοί βλέποντας τι αποτέλεσμα είχε στο Blight.
Τα eolians συνεχίζουν να προσθέτουν Dreageoth στο πληθυσμό τους, αυξάνοντας σημαντικά την ικανότητα τους να επιζούν στο δύσκολο περιβάλλον του δάσους. Στο λαό των Eolians προστίθενται μερικά ακόμα Leithan τα οποία μετοικούν πιο κοντά στη θάλασσα για έχουν εύκολη πρόσβαση στην πηγή τροφής τους.
Στην ανατολή  μεγάλη αναστάτωση επικρατεί καθώς οι Δρακονιανοι ως μια ομάδα πλέον, ενώ σκέφτονται και συζητούν μια πρόταση που έγινε από τους πιστούς της Ζεστια για ανακωχή μαζί με λίγους Wolfarian,  δέχονται ένα πισοπλατο χτύπημα από τους Hogoblins που τόσο καιρό τους υποστήριζαν και σαν να μην έφτανε αυτό οι Pandarians περνάνε στην αντεπίθεση κατεβαινοντας από τα βουνά. Καθώς οι πιστοί του Blind Gambit ,λίγοι της Ζεστιας που ξεσηκώθηκαν από τους Pandarians,  και του Auberin πολεμάνε ενάντιων των Δρακονιανων και μια πολύ μικρής ομάδας Wolfarians ( περίπου 100 άτομα από γέρους και τραυματίες) η κύρια ομάδα των τελευταίων έχει βρει ευκαιρία και φεύγει δυτικά προς τα Δάση του Eothar.
Παράλληλα οι άνθρωποι του Sol πανηγυρίζουν την κατάκτηση της νέας γης όπως τους υποσχέθηκε ο θεός τους καθώς βλέπουν αρκετούς πιστούς της Ζεστια να φεύγουν προσφυγές προς το βόρεια. Οι άνθρωποι αυτοί λίγο πιο βόρεια θα έρθουν σε επαφή με τους Κενταύρους της Melora οπού τους υποδέχονται και τους οδηγούν με ασφάλεια  στους καταυλισμούς τους προσφέροντας τους φαγητό και ιατρική βοήθεια όπου χρειάζεται. Οι πιστοί της Ζεστια φέρνουν και αυτοί αγαθά μαζί τους όπως το Zestian Rice  και ζώα όπως Van Horsen που έχουν δαμάσει στην περιοχή από όπου έρχονται.
Στην έρημο εκει κοντά Ravagers και Enter Sandmen προσπαθούν να κυνηγήσουν τα σκουλήκια, και οι δυο φυλές τα καταφέρνουν σχετικά καλά και σύντομα  οι προσπάθειες τους θα καρποφορισουν.
Στο κέντρο οι terro έχουν δημιουργήσει τα πρώτα μεταλλικά αντικείμενα, όπλα, εργαλεία και άλλα πράγματα αρχίζουν και κυκλοφορούν πλέων σε αφθονία ανάμεσα τους, αρκετοί μελετητές κυκλοφορούν ανάμεσα στους εργάτες για να ελέγχουν και να παρατηρούν την ομαλότητα της διαδικασίας, χαρακτηριστικη είναι η περίπτωση ενός εργάτη που ενώ καθαρίζει ένα γυαλιστερό πολύτιμο λίθο  σιγοτραγουδωντας "Shine On You Crazy Diamond" αρπάζει μια σφαλιάρα από ένα μελετητή λέγοντας του "Diamonds don't shine, they refract light."

avatar
Caranthir
Admin

Posts : 279
Join date : 2017-04-14
Age : 38
Location : Kaer Morhen

View user profile

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum