The Planes of Souls

Go down

The Planes of Souls

Post by Zestia on Thu Aug 17, 2017 2:12 pm

The Constant Gardens of Zestia


Οι πιστοί μου, όταν φτάνουνε στους Κήπους βρίσκονται μπροστά στις 3 εκφάνσεις της  Ζέστια.
Η κάθε μία κάνει από μία ερώτηση και του ζητά μία ιστορία:

The Deliverer
H μαία που φροντίζει την γέννηση όλων των πιστών μου, εκείνη που έχει δει τόση ζωή να έρχεται σε αυτόν τον κόσμο με τους πιο απίθανους τρόπους και εκείνη που έχει δει τους πιο άδικους θανάτους , τον θρήνο και την απόγνωση , προστάτιδα των ορφανών και των ιερόδουλων, ρωτάει:  “Ποιο ήταν το σημαντικότερο γέννημά σου; Πες μου πως νιώθεις όταν το αναλογίζεσαι, πως σε άλλαξε η γέννησή του;”Mother Hearth
H υπέρτατη τροφός και προστάτιδα, η μάνα και η σύντροφος, η σύζυγος και ερωμένη, αυτή που στέκεται δίπλα στον άρρωστο, αυτή που ταΐζει τον πεινασμένο, η γεννημένη από την φωτιά, ρωτάει:
“ Πόσοι βρήκανε ζεστασιά και φροντίδα από τα χέρια σου; Πες μου για αυτούς που σου φέρανε την μεγαλύτερη χαρά όταν τους φρόντισες, πες μου γι’ αυτούς που σου φέρανε τη μεγαλύτερη απογοήτευση και πως τους φέρθηκες.”


The Guardian of the Passage
Το παιδί που έχει δει τον περισσότερο θάνατο, δίκαιο και άδικο, το παιδί που κράτησε με νύχια και με δόντια ζωντανούς γονείς για να πούνε στα παιδιά τους πόσο τα αγαπάνε, γέρους που έπρεπε να μοιραστούν το μυστικό τους … Το παιδί που δίνει κομμάτι της ελπίδας και της αθωότητάς του σε όλες τις ψυχές για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν  τη μετάβαση από τη ζωή στον θάνατο, ρωτάει :“Πόσο γεμάτη ήταν η ζωή σου; Πες μου μία ιστορία σου, πες μου γιατί απ’ όλη τη ζωή σου διάλεξες αυτήν την ιστορία για να την πάρεις μαζί σου στην αιωνιότητα…”Εν τέλει όμως δεν αποφασίζουν εκείνες που θα πάει η ψυχή. Οι ψυχές με κάθε τους απάντηση, κάθε τους ιστορία φωτίζουν ή σκοτεινιάζουν,  παίρνουν χρώμα και η ίδια η πόλη αποφασίζει που θα τους οδηγήσει.  Οι πιστοί βρίσκουν στην επόμενη ζωή την ευκαιρία να απολαύσουν τους καρπούς του, όποιοι και να ήτανε αυτοί. Ζούνε με την επιβράβευση και την τιμωρία που τους αξίζει.

Οι τομείς σε γενικές γραμμές είναι οι εξής:

-Ο τομέας της ολοκλήρωσης : Για αυτούς που το μόνο που τους βαραίνει στον θάνατο είναι το ανολοκλήρωτο. Μία αγάπη που δεν την εξομολογήθηκε ποτέ, τα παιδιά που δεν πρόλαβε να κάνει, ένα ερώτημα στο οποίο ήταν τόσο κοντά να βρει την απάντηση…

-Ο τομέας της απόλαυσης: Για αυτούς που εκτίμησαν τη ζωή που είχαν, όσο μεγάλη ή σύντομη και να ήταν και δεν ζητάνε τίποτα άλλο. Αυτοί που ζήσανε τη ζωή στο έπακρο και δεν μετανιώνουν για τίποτα.

-Ο τομέας της κάθαρσης : Για αυτούς που έφυγαν από τη ζωή με μοναδικό βάρος τους το  ότι δεν μπόρεσαν να διορθώσουν , να εξιλεωθούν  ή  να συγχωρεθούν για κάποια αμαρτία τους. Εδώ έχουν τη δυνατότητα να αποδείξουν την μετάνοιά τους και να “εκτίσουν την ποινή τους”. Όταν η ψυχή ολοκληρώσει τον κύκλο της ξαναζυγίζεται και τοποθετείται ανάλογα.

-Ο τομέας της αιώνιας τιμωρίας. Ο αμετανόητος που άφησε κάποιον να πεινάσει ενώ του περίσσευε τροφή θα περάσει την αιωνιότητα να πεινάει, να αδυνατίζει, να τρελαίνεται και να πεθαίνει απλά για να ξαναρχίσει από την αρχή.  Οι ψυχές δεν φεύγουν ποτέ από την αιώνια αμαρτία. Ίσως μόνο με κάποιο θαύμα πιο ισχυρό από αυτό των Θεών: Την ειλικρινή μεταμέλεια , την συγχώρεση, την αγάπη και την συνειδητοποίηση της αλήθειας. Μόνο μία ψυχή που θα μπορέσει να φωτίσει τόσο δυνατά ώστε να παρασύρει και άλλες μαύρες ψυχές να βρούνε την λύτρωση , θα μπορέσει να  γλυτώσει από την αιώνια τιμωρία.

Το Plane είναι μία απέραντη κοιλάδα.  Στους πρώτους δύο τομείς υπάρχουν μικρά χωριά και πόλεις, παραλίες και δάση, απομονωμένες περιοχές και μεγαλουπόλεις.Το κάθε ένα και ένας ξεχωριστός απολύτως κόσμος. Το plane διαμορφώνεται συνεχώς ανάλογα με τις ανάγκες των ψυχών.

Ο τομέας της κάθαρσης είναι ένας νεκρός τόπος. Κάθε ηλιαχτίδα που φέρνει ένα όμορφο λουλούδι στην άνθιση είναι μία δοκιμασία για τους πιστούς.Ο δε τομέας της αιώνιας τιμωρίας είναι πλημμυρισμένος από τη ίδια την ύλη που με έφτιαξε. Την φωτιά της οργής! Δικαστές και τιμωροί είναι τυφλοί και κουφοί για να μη λυγίσουν ποτέ.
( εκμεταλλευόμενη το υπέροχο δώρο του αδελφού Νεργκάλ χρησιμοποιώ τους πιστούς του σαν υλικό για το Pit με τα σκατά . Τώρα πλέον ξέρω πως μ'αγαπάς και με σκέφτεσαι Νεργκάλ μου!)Last edited by Zestia on Sat Aug 19, 2017 9:00 am; edited 1 time in total
avatar
Zestia
Grammar Nazi
Grammar Nazi

Posts : 1057
Join date : 2017-04-18

View user profile

Back to top Go down

Re: The Planes of Souls

Post by Nergal on Thu Aug 17, 2017 11:34 pm

Εμενα οι πιστοι μου μετατρεπονται σε σκατα, απο διαφορα πλασματα και ο τοπος που αναπαυονται αιωνια ειναι ακριβως μπροστα απο εκει που μπαινουν οι πιστη της Ζεστια.avatar
Nergal

Posts : 99
Join date : 2017-04-19

View user profile

Back to top Go down

Re: The Planes of Souls

Post by Goosahl on Sun Aug 20, 2017 11:48 am

THE HOLLOWED EARTH PLANE OF AGARTHA


Η Agartha είναι ένας κούφιος πλανήτης ο οποίος αψηφά τα όρια τις λογικής και της φυσικής και δεν μπορεί να κατανοηθεί πλήρως από έναν θνητό .Πρόκειται για έναν πλανήτη κούφιο ουσιαστικά οπού ο βόρειος και ο νότιος πόλος του είναι τεράστιες τρύπες με νερό και πάγο που οδηγούν στο κέντρο της γης.

Η δε επιφάνεια του πλανήτη ονομάζεται Limbo και είναι ένα μέρος στερούμενο από κάθε μορφής χρώμα στο οποίο κυριαρχεί το σκοτάδι και η σκιές , δεν υπάρχει Ήλιος πάρα μονάχα το αχνό λευκό φως του ορίζοντα που είναι η μοναδική πηγή φωτός στην επιφάνεια.

Είναι μέρος γεμάτα ηφαίστεια πάγο και βάλτους στο οποίο περιπλανιούνται όσοι πιστοί παρέβησαν τις ιερές εντολές του θεού τους και έχουν αφεθεί στην μοίρα τους να προσπαθούν αιωνία να επιβιώσουν σε ένα σκληρό και ασυγχώρητο περιβάλλον με τρομακτικά θηρία που υπάρχουν σε κρυμμένα στις σκιές.
Σε περίπτωση που κάποιος πιστός καταφέρει να φτάσει και να περάσει τους πόλους του πλανήτη είναι τότε άξιος να ζήσει στο εσωτερικό του.Στο εσωτερικό του πλανήτη υπάρχουν τέσσερις ήπειροι και ένα το ιερό νησί που φέρει το όνομα του πλανήτη αυτού , άλλο σημαντικότερο στοιχείο του είναι ένας μαύρος Ήλιος που βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο του ο οποίος δίνει ζωή στο εσωτερικό του Χωρίς να καεί τα προϊστορικά φυτά και θηρία που υπάρχουν σε αυτόν.  

Στις Ηπείρους και πόλεις ζουν οι πιστοί του θεού Goosahl αρμονικά αξιοποιώντας όλες τις ανέσεις που τους παρέχονται  απολαμβάνοντας την τροφή και το κυνήγι καθημερινά και αξιοποιώντας τον ελεύθερο χρόνο τους για να επιδιώξουν τις επιθυμίες τους , δεν υπάρχει θάνατος σε αυτόν τον κόσμο όποτε ακόμα και εάν ένα πλάσμα πεθάνει ξανά εμφανίζετε μετά από λίγο χρονικό διάστημα στον κόσμο.Η Ήπειρος Kumari Kandam με την πόλη της  Shankrila , περιβάλλεται από τεράστια βουνά γεμάτο πήγες και καταρράκτες και ζούγκλες .
Η Ήπειρος Lemuria με την πόλη της Atlantis γεμάτο πεδιάδες, νερό και καταρράκτες που τελειώνουν στην θάλασσα.Thule με την πόλη της Lyonesse γεμάτη δάση και κάστρα .Η Ήπειρος Mu με την πόλη της Thuria γεμάτη με ερήμους και στέπες.Και τέλος το ιερό νησί άλλα και Πόλη που φέρει το όνομα του πλανήτη AGARTHA η γη των εκλεκτών πιστών του Goosahl και μέρος ανάπαυσης των Ηρώων που πεθάναν στο όνομα του.
avatar
Goosahl
Conspiracy Master
Conspiracy Master

Posts : 359
Join date : 2017-04-14

View user profile

Back to top Go down

Re: The Planes of Souls

Post by Osho on Sun Aug 20, 2017 12:49 pm

Η Πόλη των Αιώνων

Κάθε φορά που ένας πιστός θα εισέρχεται στην πόλη των Αιώνων, μια επέκταση θα εμφανίζεται σαν η πόλη να είναι ζωντανή και δημιουργεί χώρο για όλα τα παιδιά της. Στον κόσμο αυτόν όλοι είναι αθάνατοι μεν αλλά το σώμα τους έχει ανάγκες (Νερό, φαγητό, κούραση κλπ.) το οποίο η πόλη θα τους το προσφέρει χωρίς πέρας και κόπο.
---------------------------
Υποσημείωση: Δεν είναι καθόλου φρόνιμο να χρησιμοποιείς πιστούς άλλου αδερφού, αδερφή Zestia ακόμη και στην μορφή που είναι. Αντιθέτως, μιας και οι πιστοί μου έχουν βιολογικές ανάγκες, τότε ο βόθρος της πόλης μου είναι συνδεδεμένος με τον κόσμο του αδερφού Nergal, ώστε όλα τα σκατά να πηγαίνουν στο ίδιο μέρος.


Στο κέντρο της όμως υπάρχει μια τεράστια τρύπα, σε σπυροειδή μορφή
Η τρύπα αυτή θα περιέχει ανά επίπεδο βάθους λίγες από τις αναμνήσεις των πιστών, οι οποίοι θα προσπαθούν να κατεβούν όλο και πιο κάτω για να βρούν τον εαυτό τους.
Στον απέραντο πάτο της τρύπας οι πιστοί που δεν είχαν ενσυναίσθηση για το κοινωνικό τους σύνολο και που οι πράξεις τους είχαν βλάψει εσκεμμένα άλλα άτομα, θα επιζητούν όλο και περισσότερο την κατανόηση και την αποδοχή με αποτέλεσμα να κατεβαίνουν όλο και πιο βαθειά σε σημείο που δεν θα υπάρχει γυρισμός και θα ζουν στην αιωνιότητα μοναχοί τους στο απέραντο μαύρο.
avatar
Osho

Posts : 169
Join date : 2017-07-28
Location : Παντου! Το ταξίδι στον χωροεγώ δημιουργεί παράδοξο

View user profile http://www.timeless.com

Back to top Go down

Re: The Planes of Souls

Post by Eothar on Mon Aug 21, 2017 11:58 am

Οι νεκροί πιστοί του Eothar βρίσκουν τον εαυτό τους μπροστά στις πύλες που οδηγούν σε ένα τεράστιο δέντρο.

Ένα απεριόριστο συναίσθημα εφορίας τους καταβάλει καθώς οι πύλες ανοίγουν και βρίσκονται μέσα στο δέντρο.  Μέσα στο δέντρο, Eolians, Elfar, Hellonians και Sylvaeth βρίσκουν διαμερίσματα, δωμάτια διαμορφωμένα ανάλογα με τον χαρακτήρα τους, τα επιτεύγματα τους και την πιστη τους.

Στα μεγάλα κλαδιά του δέντρου, Drageoth & Leithan που ήταν hosts για Eolians, βρίσκουν τις φωλιές τους, διαμορφωμένες πάλι ανάλογα με το χαρακτήρα τους και την πιστη τους.

Ειδικά διαμορφωμένοι χώροι μπορούν να λάβουν την μορφή οποιουδήποτε κόσμου και εποχής (βλ. holodeck στο Star Trek).

Κάθε είδους ασθένεια και κάθε είδους επιθετική κίνηση είναι αδύνατη να λάβει μέρος στο Δέντρο.

Το Δέντρο έχει απεριόριστα δωμάτια και μεγαλώνει όσο χρειάζεται χωρίς αναγκαστικά να αλλάζει η εξωτερική του εμφάνιση (βλ. TARDIS από Dr.Who).

avatar
Eothar

Posts : 178
Join date : 2017-04-14

View user profile

Back to top Go down

Re: The Planes of Souls

Post by Auberin on Sat Aug 26, 2017 2:33 am

The Halls of Valhalla


Οι ψυχές των πιστών του Auberin καταλήγουν στην Valhalla. Εκείνοι που συνεισέφεραν και έδωσαν γενναία την μάχη τους στη ζωή θα χαρούν όλες τις απολαύσεις της ζωής και του afterlife, σε μια συνεχή γιορτή. Εκείνοι που δείλιασαν θα υπηρετούν για πάντα κάνοντας τις αγγαρείες ώστε η γιορτή να μην σταματάει ποτέ.

Για τον Auberin η μάχη δεν δίνεται μόνο στο πεδίο της μάχης αλλά και στην καθημερινότητα. Έτσι, η γενναιότητα και η δειλία, προσδιορίζονται από το σύνολο της ζωής ενός πιστού. Κριτές των ψυχών είναι δύο πλάσματα που εμφανίζονται σαν κοράκια. To Huggin διαβάζει τις σκέψεις του πιστού, την ώρα που το Muninn αποκαλύπτει τις μνήμες του από τη ζωή. Παράγοντες που καθορίζουν την κρίση τους είναι η συνεισφορά ανάλογα με τιε δυνατότητές τους, η ευθύνη στις επιλογές τους και οι ενοχές που μπορεί να έχουν όταν οι μνήμες αποκαλύπτονται.

Από τις πάμπολλες αίθουσες της πόλης, οι ψυχές βλέπουν μέσα από κάδρα και κορνίζες όλα όσα γίνονται στον κόσμο. Οι εικόνες αυτές μεταδίδονται μέσα από τα μάτια των κορακιών αυτού του κόσμου.avatar
Auberin

Posts : 167
Join date : 2017-07-14

View user profile

Back to top Go down

Re: The Planes of Souls

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum