The story so far part 6

Go down

The story so far part 6

Post by Caranthir on Mon Aug 21, 2017 1:39 am

Τι διαχωρίζει έναν άντρα από ένα αγόρι? Έναν θηρευτή από το θήραμα του? Ο φόβος.... Και οι θηρευτές τον μυρίζουν, ξέρουν αν το θήραμα τους είναι κοντά... άλλα τι γίνεται όταν βλέπουν κάποιον που δεν μυρίζει  φόβο? Τότε φεύγουν.....
Στον βορρά δεν θα ακούσεις λύκους να ουρλιάζουν, δεν θα δεις πουλιά να πετάνε,  δεν νιώσεις κανένα να φοβάται ... οι γιοι των λύκων και οι άνθρωποι του βορρά  ξέρουν ότι το τέλος πλησιάζει, δεν τους ενδιαφέρει όμως τι τέλος θα είναι, γιατί κάνεις δεν αντέχει άλλο , πανούκλα, κούραση, επιδρομές, δάκρυα και πόνος, πολύς πόνος τους έχουν απαλλάξει όλους από κάθε ίχνος ενδοιασμού, δεν πολεμάνε για ένα καλύτερο αύριο....Πολεμάνε σαν να μην υπάρχει αύριο...
Οι Βαλκυριες τους έχουν εγκαταλείψει μήνες πριν , έφυγαν ανατολικά όπως είπαν , να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στους αρρώστους τους, μια καινούργια διαφορετική ζωή τους περιμένει.... Εκεί ο θάνατος δεν είναι το τέλος.... Κατά την διάρκεια του ταξιδιού τους όμως από τα βουνά των νεκροζωντανων προς τον νότο σε μια στάση για ξεκούραση όλες οι Βαλκυρίες καταβάλλονται από ένα ακατανίκητο πόθο για σεξουαλική συνεύρεση καθώς ιερά σύμβολα της Θεάς Ζεστια εμφανίζονται παντού γύρω τους, το μαρτύριο αυτό διαρκεί για ώρες καθώς η ανάγκη αυτή ηρεμεί μόνο με συνεύρεση με αρσενικό , ευτυχώς για αυτές μια ομάδα από αρσενικές Δρυαδες ,που έτυχε να κυνηγάει εκεί γύρω, απαντάνε στο ερωτικό κάλεσμα των Βαλκυριων και έτσι επέρχεται η λύτρωση. Καθώς και οι δυο ομάδες κουρασμένες αποχωριζονται η μια την άλλη, ευχαριστούν τους Θεούς τους για το δώρο που τους έκαναν ( για διαφορετικους λόγους όμως).
Οι ώρα της αληθείας για αυτούς που έμειναν πίσω όμως έφτασε, μετά από μήνες επιδρομών ήρθε η ώρα για την μεγάλη μάχη, τα βούκινα των Wendigo ακούγονται σε όλο το δάσος, ο εχθρός είναι έτοιμος .....και τότε ξεκινάει μια σειρά από θαύματα....
Μια θεϊκής φύσης γυναικεία  φιγούρα αρχίζει και στριφογυρίζει ανάμεσα στους αρρώστους καθώς να περίεργο χιόνι πέφτει πάνω σε όλους τους αρρώστους και διώχνει την αρρώστια από αρκετούς.
Ενας μαύρος άγγελος εμφανίζεται και ακουμπώντας έναν έναν τους άρρωστους σχεδιάζει  ένα σημάδι στο μέτωπο τους από κάρβουνο, γιατρεύοντας τους,
Οι άρρωστοι snowalkers μπαίνουν σε ένα λήθαργο για λίγα λεπτά και ξυπνώντας οι πιο πολλοί είναι γιατρεμένοι και αναφωνούν "Avie ! Avie!" .
Παρόλο που δεν γιατρεύτηκαν όλοι  γιατί κάποιοι θεοί επέλεξαν να αποκλείσουν κάποια πλάσματα από την ευλογιά τους , η όλη ενεργεία βοήθησε πάρα πολύ όχι μόνο σωματικά αλλά και στην ψυχολογία των πιστών εκεί για την μάχη που δόθηκε.
Η μάχη που έγινε κράτησε μέρες, κανένας δεν υποχώρησε, όλοι πολέμησαν μέχρι τέλους,το Grand finale έδωσε η συγκλονιστικη μονομαχία του Βασιλιά των Wendigo με τον Στρατηγό των Ορκς, μια μονομαχία που κράτησε ώρες και δεν είχε κανένα νικητή, ήταν όμως τόσο σφοδρή που ο θρύλος λέει ότι ακόμα και όταν ξεψυχούσαν τα πνεύματα τους συνέχιζαν να πολεμούν μέχρι που ανέβηκαν στον ουρανό και δημιούργησαν δυο αστερισμούς για να θυμούνται οι επόμενες γενιές τι έγινε εδώ σήμερα.
Οι Wendigo έχασαν την μάχη και οι ελάχιστοι που έζησαν από εκεί βρήκαν τραγικό θάνατο από τις Δρυάδες και τους Cettarri που τους περίμεναν όταν υποχώρησαν άτακτα προς τον νότο.
Σε κάποια μέρη του κόσμου αρχίζουν και δημιουργουνται οι πρώτες πόλεις- οργανωμένοι οικισμοί, οι πιστοί του Blind gambit στα νοτιοδυτικα τώρα που ο κίνδυνος δεν είναι κοντά φτιάχνουν την πρώτη πόλη τους στην εκβολές του ποταμού τους, οι πιστοί του Eothar βλέποντας το Blight να φεύγει φτιάχνουν μια πόλη γύρω απο το αιώνιο δεντρό του θεού τους, οι Ριτο και οι Ζορρα φτιάχνουν την πρώτη πόλη πάνω στο κύμα  και τέλος οι πιστοί της Λουνι μαζί με του Ναζιλ μια πόλη οχυρωμένη βόρεια από την λίμνη στο πολύχρωμο δάσος.
Ο θεός Ryujin καταφέρνει και πείθει τα Ravenlords να πάνε να ζήσουν με τα αδέρφια τους τα Illithids , κάτι που προσφέρει άφθονο φαγητό στα τελευταία και τους αποτρέπει από το να γίνουν και αυτά Feral.
Οι κένταυροι στον Βορρα μεταφέρουν τους πιστούς της Ζεστια κοντά στην θάλασσα να φτιάξουν εκεί τον καταυλισμό τους και μένουν μαζί τους μέχρι οι τελευταίοι να νιώσουν αυτάρκης και αυτόχθονοι.
Νότια από εκεί μετα οι δρακονιανοι του Goosahl αφού έρχονται σε συμφωνία με τους πιστούς της Ζεστια αναχωρούν κρυφά μαζί με τους υπολοίπους πιστούς του πίσω προς την περιοχή των Τερρο, αφήνοντας μόνο τους Δρακονιανους του Ryujin να πολεμάνε με τα Hogoblin του Auberin. Κατά τα άλλα η περιοχή βρίσκει σιγά σιγά την ηρεμία της με μόνο πρόβλημα τους ανθρώπους του Sol που φέρονται στους υπολοίπους λαούς σαν κατώτερες φυλές και αρπάζουν καμιά φορά και με την βια τον μόχθο και την περιοχή τους. Μάταια οι πιστοί της Ζεστια και του Blind Gambit προσπαθούν να τους συνετίσουν με τα λόγια.
Στο δασος το Blight του Auberin μετακινείτε προς τον κρατήρα οπού εκεί θα ερθει σε σύγκρουση με τους πιστούς της Avie, καθώς οι Wolfarian μετακοινουνται νοτιά σε μια περιοχή με λίμνη περιτριγυρισμενη από βουνά . Παράλληλα οι Ορκς του νότου σταματάνε τις πολεμικές επιχειρήσεις και ελευθερώνουν κάποιους από τους κρατούμενους που είχαν καθώς τα Night elves  υποχωρούν βαθύτερα στο δάσος. Αρκετά από τα Gargoyles προσπαθούν να βρουν που είναι το τετράγωνο δεξιά που τους είπε η θεά τους να πάνε, απογοητευμενα από τις άκαρπες προσπάθειες θεωρούν ότι μάλλον ήταν κάποιος γρίφος για δυνατούς λύτες.
Αυξημένη κινητικότητα παρατηρείται στους πληθυσμούς των Terro, humans και Mongols, καθώς ομάδες αρχίζουν να σκορπίζουν στον κόσμο προς αναζήτηση μεταλλευμάτων και συνεργασιών. Με λίγη Θεία καθοδήγηση αρχίζουν να ανακαλύπτουν καινούριες χρήσεις για τα purring maggots καθώς και για τη μεταγενέστερη μεταμόρφωση τους σε τεράστια σκαθάρια. Με τη βοήθεια των σκαθαριών, χειρωνακτικές  εργασίες αρχίζουν να ολοκληρώνονται γρηγορότερα. Ταυτόχρονα ένα εκλεκτό έδεσμα αρχίζει να κυκλοφορεί ανάμεσα στους Terro, ωστόσο η κατασκευή του κρατείται μυστική από τις άλλες φυλές. Μια άλλη ομάδα πιστών του Goosahl προσεγγίζει τους Ravagers στα πλαίσια της συνεργασίας. Οι Ravagers τους υποδέχονται με δεκτικές διαθέσεις και γρήγορα αρχίζουν να συζητιούνται σχέδια συμβίωσης. Μια ομάδα από Ravagers δέχεται να δημιουργήσει Πρεσβεία στην πρωτεύουσα των Terro.
Νέες σχέσεις δημιουργούνται μεταξύ των Eladrins, Brightlings και Sylvaeth καθώς μια ομάδα από Brightlings κατεβαίνει στα πεδία των Sylvaeth,  το φως τους χρειάζεται αν πότε  ξαναεμφανιστει το Blight. Αντίστοιχα μια ομάδα Sylvaeth έχει ταξιδέψει δυτικά για να συναντήσει τα Eladrins. Οι ξαδερφικές τους σχέσεις κάνουν την πρώτη συνάντηση πιο ευχάριστη. Σε αυτό βοηθάει και τα βάσανα που υπέφεραν και οι δύο φυλές καταπολεμώντας το Blight. Την ίδια στιγμή μερικά Eolians περιφέρονται στα γύρω δάση προς αναζήτηση χλωρίδας που θα τους βοηθήσει.
avatar
Caranthir
Admin

Posts : 279
Join date : 2017-04-14
Age : 38
Location : Kaer Morhen

View user profile

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum