Week number four

Go down

Week number four

Post by Sanguine on Sun May 14, 2017 9:24 pm

Ο κόσμος σας έχει αρχίσει να αποκτά χρώμα. Στις φλέβες του κόσμου κυλάει η θεϊκή σας δύναμη, δίνοντας του πνοή. Έχετε πια σμιλεύσει έναν κόσμο που θα μπορούσε και να υποστηρίξει μορφές ζωής. Τα βουνά και τα δάση ηχούν στο καλωσόρισμα του νέου θεού Nerm. Είθε τα ταξίδια του να είναι πηγή έμπνευσης για όλους. Οι ζωντανές δημιουργίες ορισμένων θεών δίνουν μια ευχάριστη νότα στον μέχρι τώρα κενό κόσμο. Ελπίζω η νότα αυτή να εξελιχθεί και να δημιουργήσει συγχορδία με τα μελλοντικά πλάσματα των άλλων θεών. Με χαροποιεί ιδιαίτερα που δεν υπάρχουν αντιπαλότητες μεταξύ σας. Όπως επίσης χαίρομαι που όλοι σας προσβλέπετε στο μέλλον. Τα εύφορα δάση και τα πολύτιμα μεταλλεύματα θα υποστηρίξουν τον ερχομό των πολιτισμών αργότερα.
O Ryujin συνεχίζει την επέκταση των νήσων του θέτοντας ίσως έτσι τα θεμέλια για έναν πολιτισμό της θάλασσας.
Η Zestia μεγαλώνει τα εύφορα υψίπεδα της προσθέτοντας νέα δάση και κοιλάδες.
Η Lady Death συνεχίζει τις προηγούμενες κατασκευές της επεκτείνοντας ταυτόχρονα και τη δημιουργία της Luni.
Η Luni με τη σειρά της προσθέτει και άλλα παρδαλά χρώματα στον καμβά της δημιουργώντας το πρώτο γλύκισμα αυτού του κόσμου.
Ο Eothar δημιουργεί ένα νέο φτερωτό πλάσμα έτοιμο να κατακτήσει τον ουρανό και τις θάλασσες.
Η Avie σε μια κίνηση «μεταβολής» δημιουργεί το ακραίο κλίμα που έλειπε από τον κόσμο. Μια αχανής έρημος με μια σταλιά ελπίδας στη μέση.
Ο Goosahl προσθέτει και άλλα πολύτιμα μεταλλεύματα στον κόσμο, κρυμμένα σε υπόγεια περάσματα.
Ο θεός των παιγνίων και της τύχης ενισχύει τις προηγούμενες δημιουργίες του, δημιουργώντας νέα ορυκτά και προσθέτοντας νέο δασικό έδαφος.
Ο Sol δίνει το δικό του άγγιγμα στον κόσμο δημιουργώντας πυκνά δάση.
Και τέλος ο Nazil δημιουργεί παγωμένα βουνά και ανθεκτική στο κρύο βλάστηση.

Με μία κίνηση ο Sanguine σχίζει την παλάμη του ώστε να κυλίσει αίμα, το οποίο στη συνέχεια πετάει μέσα στην Eareath. Μια κόκκινη βροχή καλύπτει τον κόσμο για όσο ρέει το αίμα από την παλάμη. Καθώς κλείνει η πληγή σταματάει και η βροχή. Μια νέα πνοή ζωής έχει δοθεί στον κόσμο σας.


-Μπορείτε πια να υποθέσετε ότι υπάρχουν πια μικρά ψάρια στις θάλασσες και ότι στα δάση και τα βουνά σας έχουν αρχίσει να ξεφυτρώνουν μικρά φυτοφάγα τρωκτικά και πτηνά.-

_________________
Sanguine
Elder God of the Divine Blood κλπ. κλπ.
avatar
Sanguine
Admin

Posts : 173
Join date : 2017-04-14

View user profile http://primalorder.forumgreek.com

Back to top Go down

Re: Week number four

Post by Zestia on Wed May 17, 2017 3:40 pm

Μία βοή αρχίζει να ακούγεται στον τόπο που με τόση αγάπη πλάθω. Οι λόφοι μου (στο 5125) αρχίζουν να γκρεμίζονται και να δημιουργούν επίπεδα. Τα ρυάκια που τρέχανε ανάμεσα στους λόφους μου ενώνονται με το νερό που αναβλύζει μέσα από τη γη και ξεχύνονται για να δημιουργήσουν καταρράκτες που πλημμυρίζουν ότι βρεθεί στο πέρασμά τους

και τέλος γλιστράνε από τον γκρεμό για να φτάσουν ως το βάθος της κοιλάδας από κάτω  με τόση δύναμη και τόση βοή που μόνο οι θαρραλέοι θα πλησιάζουν!

Λίγο παρακάτω (στο 5224) Ενα πυκνό δασάκι εμφανίζεται με πασχαλιές, κερασιές, δαμασκηνιές, αμυγδαλιές. Δέντρα όχι τόσο μεγάλα ή στιβαρά αλλά καρποφόρα , γεμάτα χρωματιστά και γεμάτα αρώματα άνθη. Πόες με μούρα και βρώσιμες ρίζες, βότανα και αρωματικά! Μία έκρηξη χρωμάτων, αρωμάτων και γεύσεων που μέσα της κρύβει μικρές λιμνούλες ιαματικών θερμών πηγών που γεμίζουν με λεπτή ομίχλη το δασος.

Divine power cost : 9


Last edited by Caranthir on Sat May 20, 2017 12:42 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : divine power cost)
avatar
Zestia
Grammar Nazi
Grammar Nazi

Posts : 1057
Join date : 2017-04-18

View user profile

Back to top Go down

Re: Week number four

Post by Nazil on Wed May 17, 2017 5:51 pm

Πέτρες αρχίζουν να πέφτουν από τον ουρανό και προσγειώνονται στο ακρωτήρι του 1041 με τέτοιο τρόπο που θα το προστατέψει από τη φθορά του χρόνου και θα προσθέσει αρκετή ποσότητα καθαρής χρυσής άμμου στο υπόλοιπο τμήμα του 1041.

Στο 1239 ρίχνει μερικά από τα υπολείμματα τροφής του αδερφού του και εμφανίζονται καρποφόρα δέντρα και μικρά φυτοφάγα ζώα αρχίζουν να τρέχουν ανάμεσά τους.Divine power cost : 12


Last edited by Caranthir on Sat May 20, 2017 12:44 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : divine power cost)
avatar
Nazil

Posts : 405
Join date : 2017-04-19

View user profile

Back to top Go down

Re: Week number four

Post by Eothar on Thu May 18, 2017 2:06 pm

Στο 3517 σηκώνεται ένα δασος από σεκόγιες, και στο κέντρο τους βρίσκετε ένα τεράστιο δέντρο.
Το δασος επεκτείνεται προς το νότο, στο 3516.

Divine power cost : 9,4


Last edited by Caranthir on Sat May 20, 2017 12:45 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : divine power cost)
avatar
Eothar

Posts : 178
Join date : 2017-04-14

View user profile

Back to top Go down

Re: Week number four

Post by Zestia on Thu May 18, 2017 2:57 pm

(2o post)
Κλίμα: Στα 5126 , 5225 το κλίμα είναι υγρό. Συχνές βροχές πέφτουν σε αυτό το μέρος, ποτέ δεν πλημμυρίζουν, δεν είναι ποτέ δυνατές αλλά είναι συχνές. Το χώμα είναι πάντα βρεμένο. Τα βράδια τα πάντα καλύπτονται από μία λεπτή ομίχλη που σπάει μόνο όταν βγει για τα καλά ο Ήλιος. Οι θερμοκρασίες δεν είναι ποτέ ακραίες αν και πολύ συχνά περνάνε δυνατοί άνεμοι από την ενδοχώρα προς τη θάλασσα και σπάνε για λίγο τον υγρό αέρα.

Στο 5326 δημιουργείται παλίρροια και άμπωτη στο στενό που στις αλλαγές της προκαλεί παλιρροϊκές δίνες.

(Προσθήκη στην περιγραφή του 5125) Στην ακρη του γκρεμού εκεί που πέφτουν τα νερά των καταρρακτών δημιουργείται στην πέτρα το πρόσωπό μου. Δεν είναι τέλεια φτιαγμένο σαν να το έφτιαξε χέρι, αλλά είναι ξεκάθαρα ένα γυναικείο πρόσωπο. Το νερό τρέχει και το λούζει σαν το νερό να είναι τα μαλλιά της και περνάει και μέσα από τα μάτια της σαν δάκρυα.


Last edited by Zestia on Thu May 18, 2017 4:03 pm; edited 1 time in total
avatar
Zestia
Grammar Nazi
Grammar Nazi

Posts : 1057
Join date : 2017-04-18

View user profile

Back to top Go down

Re: Week number four

Post by Nazil on Thu May 18, 2017 2:59 pm

2ο post
Ο  Nazil νιώθοντας αρκετά δυνατός αυτή την περίοδο χάρη στο δώρο των πατέρων, αποφασίζει να μην σταματήσει τη δημιουργία του ακόμα. Σφίγγει τα δόντια του και με όση δύναμη του απομένει επιστρέφει σε εκείνη την πρώτη του δημιουργία. Παρατηρεί την εξέλιξη που είχε αυτό το τμήμα με τη συμμετοχή και των άλλων 4 αδερφών.
''Blind Gambit εκπληκτικές οι διαμορφώσεις σου.
Lady Death πανέμορφα τα ζώα σου και προσφέρουν εκπληκτική τροφή και αναπαραγωγή στα δάση μας.
Αγαπητή μου Luni φανταστικό το πολύχρωμο δάσος, δε θα μπορούσα να φανταστώ καταλληλότερο μέρος για τα μικρά σου πλασματάκια.
Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω βαθύτατα τον Goosahl και τα πλάσματα του αφού χάρη σε αυτά είναι όλα πεντακάθαρα.
Επιστρέφοντας εδώ θα μου επιτρέψετε να κάνω μερικές αλλαγές στο μέρος.''

Πλησιάζει στο 2129 και αρχίζει να περιστρέφει με μεγάλη ταχύτητα το βουνό σα να βρίσκεται πάνω σε μια κυκλική περιστρεφόμενη βάση. Όποιος βρίσκετε εκεί λερώνετε από τις μικρές σταγόνες σοκολάτας γάλακτος που πετάγονται από τον κρατήρα.
''Ουπς συγγνώμη που σας λέρωσα με το υγρό. Συνήθως προσέχω και δεν τα χύνω έξω'' λέει αγκομαχώντας από το σφίξιμο για να τα καταφέρει.
Φτύνει τα δυνατά του χέρια και χώνοντας τους χοντρούς του αντίχειρες βαθιά στο βουνό του δίνει τέτοιο σχήμα που σε ενδεχόμενη έκρηξη το μείγμα θα φύγει προς την αντίθετη κατεύθυνση από τα πολύχρωμα δάση.

Ακουμπώντας το στο έδαφος εμφανίζονται μυτεροί κοφτεροί βράχοι χωρίς να επηρεάζουν έντονα τις δημιουργίες της αδερφής, ύψους 4-5 μέτρων περιμετρικά των τετραγώνων 2228 (στις πλευρές που ενώνεται με τα 2229 και 2328) , στο 2226 (πλευρές με 2326 και 2225) και τέλος στο 2125 (πλευρές με 2225 και 2124).
''Ελπίζω να σας αρέσουν οι παρεμβάσεις και να τις αναπτύξετε όπως κρίνεται απαραίτητο.''


Divine power cost : 12


Last edited by Caranthir on Sat May 20, 2017 12:49 pm; edited 2 times in total (Reason for editing : divine power cost)
avatar
Nazil

Posts : 405
Join date : 2017-04-19

View user profile

Back to top Go down

Re: Week number four

Post by Lady Death on Thu May 18, 2017 7:38 pm

Ας συνεχίσω και εγώ με την σειρά μου το έργο που είχα ξεκινήσει , στο 1530 συνεχίζω τα γεμάτα δάση βουνά προς τα δυτικά.Divine power cost : 6


Last edited by Caranthir on Sat May 20, 2017 12:50 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : divine power cost)
avatar
Lady Death

Posts : 108
Join date : 2017-04-19

View user profile

Back to top Go down

Re: Week number four

Post by Blind Gambit on Fri May 19, 2017 4:21 pm

O Blind Gambit κοίταξε από ψηλά τον κόσμο να παίρνει ζωή. Έριξε το βλέμμα στον αγαπημένο του άβακα και τα μάτια του άστραψαν.

"Ώρα να κάνω δώρα ξεχωριστά, που να έρχονται αφού ξεπεράσεις μια μεγάλη πρόκληση!"

Τελειώνοντας τη φράση του, ο Θεός των Παιγνίων επικαλέστηκε τη θεϊκή του δύναμη και άρχισε να μεγαλώνει στο τετράγωνο 1427 το βουνό που είχε υψώσει πριν. Σήκωσε απαλά τη γη, διατηρώντας ατάραχη τη ζωή που άνθησε στα δάση και μετέτρεψε το μοναχικό βουνό, σε μια οροσειρά που άρχισε να εκτείνεται προς τον βορρά, παίρνοντας συνεχώς ύψος. Στο τετράγωνο 1428 η οροσειρά παίρνει το μέγιστο ύψος της και συνεχίζει μέχρι το τετράγωνο 1429. Οι ψηλές κορφές είναι γεμάτες πηγές που κυλάνε εκατέρωθεν της οροσειράς και ποτίζουν πυκνά δάση στα πρανή των ορεινών όγκων μέχρι να καταλήξουν στις όμορες πεδιάδες.

Μέσα στα σπλάχνα της οροσειράς, ο Blind Gambit, τοποθετεί μεγάλα κοιτάσματα από μέταλλα - σίδηρο, χαλκό, ασήμι, χρυσό, πλατίνα κλπ. Όμως στα έγκατα της οροσειράς, στα τρία πιο επικίνδυνα σημεία, μακριά το ένα από το άλλο, που είναι κοντά σε λάβα και σε πετρώματα που θα χρειαστούν τέχνη και τόλμη για να εξορυχτούν, τοποθετεί από ένα μεγάλο κοίτασμα.

Στα νότια της οροσειράς τοποθετεί ένα μέταλλο, λαμπερό σαν το ασήμι, εύπλαστο στη φωτιά, αλλά ανθεκτικό όταν δεθεί στο forge. Ελαφρύ, όσο το μισό βάρος του χάλυβα και ικανό να κρατήσει εύκολα μέσα του τη μαγεία, αν ποτέ κανείς θνητός μπορέσει να τιθασεύσει μια τέτοια δύναμη - από χάρη ή τέχνη. Το μέταλλο αυτό το ονόμασε Μithril.

Στα βόρεια, μέσα από τα πιο σκληρά πετρώματα τοποθετεί ένα εξίσου μεγάλο γκριζωπό μέταλλο σκληρό και ιδιότροπο. Δένεται μόνο στις πιο ψηλές θερμοκρασίες, από ικανά και επιδέξια χέρια. Ανθεκτικό, σχεδόν άθραυστο, ικανό να κόψει σχεδόν κάθε μέταλλο, βαρύ όσο ο χάλυβας και ικανό να μαγευτεί από ικανά χέρια. Το ονόμασε Adamantine, γιατί του θύμισε τις διατρητικές ικανότητες του διαμαντιού.

Τέλος στο κέντρο της οροσειράς στο μεγαλύτερο βάθος και τόσο κοντά στην λάβα που να κάνει τις θερμοκρασίες αποπνιχτικές, βάζει το τελευταίο του κοίτασμα. Ένα μέταλλο σκοτεινό, σκουρόχρωμο με όλες τι ιδιότητες του τιτανίου και την ιδιαιτερότητα να μη μαγεύεται ποτέ. Ένα μέταλλο ανθεκτικό στη μαγεία, που παίρνει δέκα φορές την αντοχή του απέναντι σε κάθε τι μαγικό και μόνο η άμεση δύναμη ενός θεού μπορεί να το επηρεάσει αβίαστα. Αυτό, το ονόμασε Dark-Stubborn.

Θέλοντας να ολοκληρώσει τη δημιουργία του, έστρεψε το βλέμμα προς το τετράγωνο 1529. Σήκωσε ένα ψηλό λόφο και μάζεψε το νερό που έπεφτε στην γυμνή γη από τις διπλανές περιοχές σε ρυάκια και τα οδήγησε να σχηματίσουν τρεις λίμνες γύρο από το λόφο. Σήκωσε ψηλή βλάστηση και τα ρηχά σημεία όπου μαζεύονταν τα νερά, αλλά και τις όχθες των λιμνών, τις εμπλούτισε με άργυλο.

"Τώρα είναι πολύ καλύτερα!" είπε ευχαριστημένος και συνέχισε την περιπλάνησή του στην πλάση.
Divine power cost : 21


Last edited by Caranthir on Sat May 20, 2017 12:52 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : divine power cost)
avatar
Blind Gambit
Griniaris tou Forum

Posts : 322
Join date : 2017-04-19
Location : Dome of Bets

View user profile

Back to top Go down

Re: Week number four

Post by Luni on Fri May 19, 2017 4:41 pm

Στο 2230 και 2231 συνεχίζω το πολύχρωμο δάσος μου με τα βουναλάκια και ρυάκια του. Στο 1928 βοηθάω στο να συνεχιστούν οι βουνοκορφές με τα δέντρα της Lady Death

Divine power cost : 18


Last edited by Caranthir on Sat May 20, 2017 12:53 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : divine power cost)
avatar
Luni

Posts : 293
Join date : 2017-04-19

View user profile

Back to top Go down

Re: Week number four

Post by Nerm on Fri May 19, 2017 7:45 pm

Μουσική υπόκρουση εδώΚαθώς πετούσε άτακτα και χάζευε την Eareath, κάποια στιγμή, βρέθηκε στο πιο βόρειο σημείο της.
Ακινητοποιημένος και αιωρούμενος κλασικά με το κεφάλι προς τα κάτω, είπε: "Πολύ μοναχικά είναι εδώ..".
Τεντώνει το χέρι δείχνοντας τη θάλασσα, κατευθύνεται σιγά σιγά προς αυτή και όταν το δάχτυλό του ακουμπά το νερό, αναπτύσσεται κυκλικά γύρω απ' το δείκτη του, μια παγωμένη γη.Έκπληκτος από τη δημιουργία του, αναπτύσσει τεράστιες ταχύτητες, βολτάροντας στον εναέριο χώρο της Eareath.
Τέλος, γοητευμένος από τα νησιά του αδελφού του, Ryūjin, αποφασίζει να δημιουργήσει κάτι παρόμοιο εκεί κοντά.
Βουτώντας ταχύτατα αυτή τη φορά, ακουμπά τον πάτο της θάλασσας σε δύο διαφορετικά σημεία, τα οποία βγήκαν στην επιφάνεια.shape land και climate στο 3352 ένα νησί του τύπου της πρώτης φωτογραφίας σαν δαχτυλίδι που στη μέση έχει μια λιμνοθάλασσα μη παγωμένου νερού διότι υπάρχουν ζεστές πηγές νερού.(DP 6+4=10)

shape land στο 2017 δυο νησιά του τύπου της δεύτερης φωτογραφίας το ένα βόρεια και το άλλο νότια του τετράγωνου με επιφάνεια 15 000 τετραγωνικά χιλιόμετρα . (DP 6)
[/size]

Divine power cost : 12


Last edited by Caranthir on Sat May 20, 2017 12:55 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : divine power cost)
avatar
Nerm

Posts : 8
Join date : 2017-05-13
Location : Eareath

View user profile

Back to top Go down

Re: Week number four

Post by Sol on Fri May 19, 2017 8:58 pm

O Sol συνεχίζοντας τις δημιουργίες του, υψώνει περισσότερα δάση γύρω από την κοιλάδα.


Πυκνά δάση στα 2441,2439,2641.Divine power cost : 18 εχεις 17 , σου κάνουμε δώρο το 1 ποντακι αλλά να είσαι προσεκτικός στο μέλλον.


Last edited by Caranthir on Sat May 20, 2017 12:59 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : divine power cost)
avatar
Sol

Posts : 188
Join date : 2017-05-03

View user profile

Back to top Go down

Re: Week number four

Post by Avie on Fri May 19, 2017 9:10 pm

Η Avie συνέρχεται βίαια από το άσχημο όνειρο που είδε.  Προσπαθώντας να κοντρολάρει την ανάσα της και τις σκέψεις ψιθυρίζει
Εφιάλτης
Ανοίγει τα μάτια της και η αίθουσα είναι άδεια. Τα αδέρφια της έχουν φύγει για την ευλογημένη γη,  δημιουργωντας.
Πρέπει να κάνω κάτι για αυτό, λέει στον εαυτό της.
Μεταφέρεται στην μέση του τετραγώνου 2043.
Παίρνει το χώμα στα χέρια της και με μια απότομη κίνηση τα τινάζει ψηλά στο ουρανό,  ουρλιαζοντας.
Οι δαιδαλώδεις σκέψεις της,  η αίσθηση αποπροσανατολισμου, φόβου και μοναξιάς χτίζουν έναν λαβύρινθο. Τα εξωτερικά τοίχοι είναι φτιαγμένα από μαύρη κοφτερη πέτρα.  
Υπάρχει.μονο μια είσοδος που σε φέρνει στο κέντρο και μόνο μια έξοδος στην αντίθετη μεριά.
Το δημιούργημα είναι αρκετά περίπλοκο. Κάποιος μπορεί να χαθεί πολύ εύκολα μέσα σε αυτό.
Έχοντας ξεσπάσει το κακό όνειρο, η Avie αφήνει τα δάκρυα της να κυλήσουν.
Το κέντρο του λαβύρινθου είναι αρκετά επίπεδο, ευφορο και τόσο διαφορετικό από το σκληρό περίβλημα του.
Από τα δάκρυα της avie φυτρώνει στο κέντρο ένα ψηλό, όμορφο δέντρο.  Στα κλαδιά του κρέμονται από την μία πλευρά γλυκόπικρα φρούτα. Από την άλλη, χρωματιστοί κρύσταλλοι.
Η Avie ξαναφρωνει.
Το όνομα.σου, λέει απευθυνόμενη στο.δεντρο,  είναι Ελπίδα. Να δίνεις το πρωί τους γλυκοπικρους καρπούς σου, και την νύχτα είθε οι κρύσταλλοι να γαληνευουν τους άξιους αυτού του τόπου.
Η Avie χαμογελα και το εξωτερικό των τειχών καλύπτεται από πυκνους κισσους.  Λουλούδια και.βλαστηση ανθίζει σε διάσπαρτα σημεία.
Και με αυτό το θέαμα η Avie αγκαλιάζει το δέντρο και χάνεται στον μανδύα της νύχτας για μια ακόμα φορά.


Divine power cost : 6


Last edited by Caranthir on Sat May 20, 2017 1:00 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : divine power cost)
avatar
Avie

Posts : 216
Join date : 2017-04-15

View user profile

Back to top Go down

Curse the Land

Post by Goosahl on Fri May 19, 2017 10:21 pm

O Goosahl κοιτάει τον φυσικό κόσμο , επηρεασμένος από τα πρόσφατα γεγονότα κοιτάει  την γη, και για πρώτη φορά στο βλεμα του διακρίνετε συναισθήματα , αυτό που διακρίνετε είναι απέχθεια , τα χρώματα του χάνονται και το απόλυτο μαύρο κυριαρχεί σε όλο του το σώμα ....
O υπηρέτης του ο Baphomet σαστίζει για μια στιγμή και με γρήγορες κινήσεις πηγαίνει στην άκρη του δωματίου οπού με ενα απλό χτύπημα των χεριών του εμφανίζει μπροστά του ένα τεράστιο μουσικό όργανο και αρχίζει να εκτελεί μια απόκοσμη μελωδία .
Το έδαφος στην 3444,3443 σχίζετε και η γη ανοίγει σαν μια τεράστια πληγή, τεράστια βουνά σαν δόντια ξεπετάγονται απο τα σπλάχνα της και να σχηματίζουν ένα σαγόνι που κλείνει , ένα βαθύ  φαράγγι  που αγγίζει τα έγκατα της γης δημιουργείτε γεμάτο σπηλιές και σκοτεινές τρύπες που δεν δείχνουν να οδηγούν πουθενά , μέσα σε αυτό το χάος ένα απόκοσμο πρασινωπό φως  βγαίνει από τα ορυκτά και τους κρυστάλλους της γης  δείχνει να μπλοκάρει από την ένταση το ίδιο το φως του ηλίου ....


Το μέρος γεμίζει με ραδιενεργά στοιχειά όπως ουράνιο ,τριτιο , πλουτώνιο , Θόριο που σε ένα χαώδη συνδυασμό παράγουν μια θανατηφόρα ακτινοβολία στα βάθη της γης ,ένα φως που καθιστά το μέρος αδύνατον για οποιαδήποτε μορφή ζωής , ακόμα και οι πήγες που πέφτουν στο φαράγγι βράζουν σαν να έπεσαν σε φωτιά από την επίδραση αυτών των στοιχείων .Divine power cost : 8.4


Last edited by Caranthir on Sat May 20, 2017 1:05 pm; edited 2 times in total (Reason for editing : divine power cost)
avatar
Goosahl
Conspiracy Master
Conspiracy Master

Posts : 359
Join date : 2017-04-14

View user profile

Back to top Go down

Re: Week number four

Post by Ryūjin on Sat May 20, 2017 1:31 am

Shape land στα 2217, 2815 και 2715. Τροπικά νησιά με πυκνή βλάστηση και μικρές βουνοκορφές.


Divine power cost : 18


Last edited by Caranthir on Sat May 20, 2017 1:05 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : divine power cost)
avatar
Ryūjin
Cartographer
Cartographer

Posts : 253
Join date : 2017-04-18

View user profile

Back to top Go down

Re: Week number four

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum