Season 2 Week 1

Go down

Season 2 Week 1

Post by Caranthir on Wed May 31, 2017 10:20 pm

Αγαπητά μου παιδιά, ο κόσμος πλέον έχει πάρει μια πιο ολοκληρωμένη μορφή και είναι καιρός να φιλοξενήσει τους πιστούς σας και μη, σαν δώρο αποφάσισα να δημιουργήσω μερικά πλάσματα που θα συμπορευθουν με τα νοήμον η μη πλάσματα που θα δημιουργησεται.
Πτηνά αρχίζουν και πετάνε στον ουρανό γεμίζοντας τον με τις μελωδίες τους, τετράποδα θηλαστικά έχουν αρχίσει να αλωνίζουν στα δάση και τις πεδιάδες , αρπακτικά και θηρευτές κυνηγάνε την λεία τους σε όλα τα μήκη και πλάτη της Eareath και τέλος ψάρια αρχίζουν και κολυμπάνε στην απέραντη θάλασσα.
Θεωρήστε ότι στην στεριά αρχίζουν και δημιουργουνται διάφορα μη νοήμον πλάσματα (ζώα) και στην θάλασσα ψάρια.
avatar
Caranthir
Admin

Posts : 279
Join date : 2017-04-14
Age : 38
Location : Kaer Morhen

View user profile

Back to top Go down

Re: Season 2 Week 1

Post by Nerm on Fri Jun 02, 2017 10:14 pm

Δημιουργία Φυλής (στο νησί ΑΞΆ, 4615,4614,4613,4714,4713,4712,4813,4812,4811 )

Name: Dragonians

Appearance: ανθρωπόμορφοι(μάτια στόμα αυτιά και μύτη μοιάζουν όπως στη φωτογραφία) με κεφάλι δράκου και φτερά (βλέπε εικόνα)

Size: 1.60-1.80

Lifespan: 200 χρόνια  αργούν να ενηλικιωθούν (στα 40)

Senses: μάτια (ικανά σαν αετού), κέρατα που βοηθούν στην επικοινωνία (τηλεπαθητικά 50 μίλια δώρο του θεού Νερμ ), στόμα για τροφή και απλή επικοινωνία (σαν ανθρώπου), αυτιά (σαν ανθρώπου) και αφή

Diet type: παμφάγα, τους αρέσουν κυρίως τα οπωροκηπευτικά

Habitat: να πετούν και αποδημούν από περιοχή σε περιοχή αγαπημένα μέρη Νησιά.

Reproduction: μέσο του έρωτα, μια φορά το χρόνο οπωσδήποτε. Γεννούν  αυγά σκάνε μετά από 5 μήνες.
 
Society: τους αρέσει να λειτουργούν σε ομάδες πολύ καλοί στην ομαδικότητα σκέφτονται ως σύνολο και όχι ως μονάδα και δημιουργούν οικογένειες για να επιβιώσουν.

Positive and Negative Traits: τα κέρατα και τα χρόνια ζωής πιστεύω είναι αρκετά καλά χαρακτηριστικά. Δύσπιστοι, δυσπρόσιτοι και αρκετά αντικοινωνικοι σε outsiders όπως επίσης και τρομερά territorials.

Δημιουργώ άλλη μια ολόιδια  φυλή στο βόρειο νησί στο σημεία 2017 .

Τα νοήμον πλάσματα σε 1 τετράγωνο, για 2ο πάει χ2 το κόστος. Τα μι νοήμον αφήνουμε να μπουν σε 2 τετράγωνα.


Last edited by Caranthir on Mon Jun 26, 2017 1:01 am; edited 1 time in total (Reason for editing : Balancing the negatives traits)
avatar
Nerm

Posts : 8
Join date : 2017-05-13
Location : Eareath

View user profile

Back to top Go down

Re: Season 2 Week 1

Post by Zestia on Sun Jun 04, 2017 12:12 pm

Δημιουργία έλλογης φυλής : ( στο υψίπεδο 5226 )

Όνομα : The Japs

Εμφάνιση : Οι Japs έχουν πολύ ιδιαίτερη εμφάνιση κυρίως λόγω του εύρους των χαρακτηριστικών τους. Ενώ τα πρόσωπά τους κάποιος θα μπορούσε να πει ότι είναι σχεδόν ίδια, το χρώμα των μαλλιών και των ματιών τους εκτείνεται από μαύρο, καστανό, κόκκινο και  ξανθό μέχρι και πράσινο , μωβ ή και μπλε, όπως και συνδυασμούς αυτών. Οι παρουσίες τους είναι ντελικάτες και λεπτεπίλεπτες όλο χάρη. Το πιο έντονο όμως χαρακτηριστικό τους είναι τα μάτια τους που έχουν μονό βλέφαρο. Τα δε αυτιά τους άλλα είναι στρογγυλά, άλλα μυτερά, και τα περισσότερα κάπου ενδιάμεσα.
Μέγεθος: Το ύψος των Japs κυμαίνεται μεταξύ 1,10-1,30 για τους αντρες και 1-1,20 για τις γυναίκες.

Προσδόκιμο ζωής: 60-70 χρόνια ( μέγιστη ηλικία τα 120)

Διατροφή: Παμφάγα

Περιβάλλον: Αν και θα μπορούσαν να προσαρμοστούν στο πολύ κρύο ή την πολύ ζέστη προτιμούν και ευημερούν στα ήπια κλίματα.

Αναπαραγωγή: Η ζωή είναι μικρή και η οικογένεια ιερή. Μια μέση οικογένεια έχει σίγουρα 4-5 παιδιά καθ'οτι τα δίδυμα είναι σχετικά συχνά σε αυτή τη φυλή. Αν υπάρχει φαγητό, τα παιδιά πληθύνονται.

Κοινωνία:
Οι Japs είναι χαρούμενοι και ευχάριστοι. Η κοινωνία τους βασίζεται στο κοινό καλό και στην από κοινού θέληση για πρόοδο και ευημερία.
Τους αρέσει να έχουνε παρέα. Δουλεύουν σε ομάδες και δεν είναι παράλογο δύο οικογένειες να μένουν κάτω από την ίδια στέγη τόσο για να μοιραστούν τα βάρη όσο και για την παρέα και την υποστήριξη. Η δεδομένη, δε , ομαδική εργασία σε συνδυασμό με την ανάγκη τους για καλά αποτελέσματα και οργανωμένη εργασία, οδήγησαν στη δημιουργία τραγουδιών για κάθε δουλειά που υπάρχει, που τους δίνει ρυθμό και τους θυμίζει όχι μόνο τι έχουν να κάνουν αλλά και γιατί. Όποιος τους δει , ακόμα κι αν δεν ξέρει τι κάνουνε, καταλαβαίνει αμέσως ότι ακολουθούν κάποιο τελετουργικό.
Οι Japs δίνουν απλόχερα σε όποιον έχει ανάγκη και σε όποιον ζητήσει ευγενικά και γενικά είναι πολύ φιλόξενοι και πάντα χαμογελαστοί.
Φαίνεται να έχουν μεγάλο σεβασμό και εκτίμηση τόσο για τα πράγματα που απαιτούν κόπο, φροντίδα, μεράκι αλλά και για αυτά που τους προσφέρονται.
Τέλος, δε φαίνεται σαν λαός να θρηνούν εύκολα. Σε κάθε τι κακό που συμβαίνει είτε βρίσκουν τα θετικά είτε ασχολούνται με το πως θα ανταπεξέλθουν. Σε μία καταστροφή δε θα κλάψουν για τα σπίτια τους αλλά θα οργανωθούν για να τα ξαναφτιάξουν από την αρχή με καλύτερες βάσεις για να είναι καλύτερα από πριν. Σε μία κηδεία δε θα κλάψουν αλλά θα οργανώσουν μία γιορτή για να φάνε, να πιούν, να χορέψουν και τον τιμήσουν γι'αυτά που άφησε πίσω του.

Θετικά και αρνητικά: Οι Japs έχουν μεγάλη περιέργεια για τον κόσμο και τα θαύματά του και ένα μεγάλο ταλέντο στο να βρίσκουν τρόπο να αξιοποιούν το κάθε τι. Κάθε τι που βρίσκουν το εξετάζουν και πειραματίζονται και δεν δέχονται εύκολα ότι κάτι δε γίνεται ή ότι δε δαμάζεται. Μπροστά στην ανακάλυψη και την επιτυχία τους σε κάτι δε δείχνουν φόβο, κι αυτό είναι που εν τέλει ρίχνει το προσδόκιμο ζωής τους. Λίγο πολύ αναμένεται ότι ο μέσος Jap θα φύγει νέος ανακαλύπτοντας έναν νέο τρόπο να επιτύχεις... ή να αποτύχεις κάτι. Αυτοί που πεθαίνουν αφήνοντας πίσω τους κληρονομιά γνώσης (ακόμα κι αυτοί που αποδεικνύουν τρόπους αποτυχίας)  τιμώνται απ'όλη τη φυλή ενώ αυτοί που προτιμούν την ασφάλειά τους και φτάνουν τα γεράματα συνήθως πεθαίνουν δυστυχισμένοι από τη μουρμούρα της νύφης ή της κόρης τους και με τον καημό ότι χαλάνε τις οικογένειες των παιδιών τους.

Μερικά δείγματα για την εμφάνισή τους:Last edited by Zestia on Tue Jun 06, 2017 12:40 am; edited 1 time in total
avatar
Zestia
Grammar Nazi
Grammar Nazi

Posts : 1057
Join date : 2017-04-18

View user profile

Back to top Go down

Re: Season 2 Week 1

Post by Zestia on Sun Jun 04, 2017 12:40 pm

Δημιουργία μη έλλογης φυλής: (5327)

Όνομα: Motorgoats (Motordoes τα θυλικά και Motorbucks  τα αρσενικά)

Εμφάνιση :


Μέγεθος: Η πλάτη τους φτάνει το ύψος 1,40-1,50

Προσδόκιμο ζωής: 30-35 χρόνια

Διατροφή : Χορτοφάγα

Περιβάλλον: Βραχώδεις περιοχές

Αναπαραγωγή: μία φορά το χρόνο κάνουν τρία τέσσερα motorkids

Κοινωνία: κοπάδια - συμμορίες

Θετικά και αρνητικά : Τα Motorgoats είναι ευέξαπτα ζώα. Θέλουν πολύ καλόπιασμα και επιμονή για να σε αποδεχτούν. Αν δεν τα ενοχλείς είναι καλά, αλλά αν δεν ξέρεις τα χούγια τους και κάνεις καμιά κίνηση που τα ενοχλεί το σίγουρο είναι ότι θα στην φορέσουν ύπουλα. Μπορεί να είναι γιατί τραγούδησες κάτι που δεν τους άρεσε ή επειδή τα κοίταξες περίεργα. Το σίγουρο είναι ότι αν θέλουν να εκνευριστούν θα εκνευριστούν. Το μόνο που σε σώζει είναι να σε έχουν μάθει. Είναι αρκετά έξυπνα για να εκπαιδευτούν, και άπαξ και σε εμπιστευτούν δημιουργούν σχέσεις εφόρου ζωής. Επίσης, σαν πλάσματα έχουν δείξει να θρηνούν για την απώλεια των αναβατών τους, στις περιπτώσεις που έχουν αναπτύξει τέτοιες σχέσεις.
Τα κέρατά τους είναι θανατηφόρα και τα σώματά τους ανθεκτικά και ικανά τόσο στο τρέξιμο όσο και στο σκαρφάλωμα στα βράχια. Παρ'όλ'αυτά δεν αντέχουν πολύ στους τραυματισμούς.


Last edited by Zestia on Tue Jun 06, 2017 12:40 am; edited 2 times in total
avatar
Zestia
Grammar Nazi
Grammar Nazi

Posts : 1057
Join date : 2017-04-18

View user profile

Back to top Go down

Re: Season 2 Week 1

Post by Zestia on Sun Jun 04, 2017 1:06 pm

Δημιουργία μη έλλογης φυλής: (5226)

Όνομα: Judas sheep (Judas Dam τα θυληκά και Judas Ram τα αρσενικά)

Εμφάνιση :
[url=https://servimg.com/view/19675414/37][

Μέγεθος : Η πλάτη τους φτάνει τα 80 εκ.

Προσδόκιμο ζωής : 10-12 χρόνια

Διατροφή : Φυτοφάγα

Περιβάλλον : όπου έχει χορτάρι και νερό αν και οι πεδιάδες αποδεικνύονται μη βιώσιμες.

Αναπαραγωγή : H κάθε Judas Dam κάνει 4 με 6 Judas Lambs τον χρόνο.

Κοινωνία : Αυστηρά μεταξύ κοπαδιού. Αντε κι ο σκύλος... ή ο βοσκός

Θετικά και αρνητικά : Το τρίχωμά τους είναι αφράτο δυνατό και μεγαλώνει γρήγορα ειδικά αν κόβεται συχνά και το γάλα του παχύ και θρεπτικό.Κάθε χρόνο την άνοιξη στις περιοχές που η φύση το επιτρέπει, τα Judas Sheep τρίβουν το τρίχωμά τους πάνω στους κορμούς των δέντρων ή σε άγρια βράχια για να επιβιώσουν της ζέστης του καλοκαιριού, με αποτέλεσμα το έδαφος να ασπρίζει από ένα παχύ στρώμα του τριχώματός τους. Αν το μαλλί δεν κοπεί, μεγαλώνει ανεξέλεγκτα μέχρι που η τρίχα πια αποδυναμώνεται και πέφτει σαν μηχανισμός άμυνας για να μην πεθάνει το ζώο από αποπληξία. Αυτό βέβαια δεν χρειάζεται αν το πρόβατο βρίσκεται στον βορρά ή σε περιοχές με πολλές βροχές, αλλά το ζώο μέχρι τα 5-6 του χρόνια γίνεται δυσκίνητο και εύκολος στόχος από τους θηρευτές. Γι'αυτό και όσα κοπάδια καταλήγουν σε πεδιάδες δεν επιβιώνουν για πολύ.
avatar
Zestia
Grammar Nazi
Grammar Nazi

Posts : 1057
Join date : 2017-04-18

View user profile

Back to top Go down

Re: Season 2 Week 1

Post by Blind Gambit on Tue Jun 06, 2017 1:33 pm

Δημιουργία Sentient Race (τετράγωνο 1427)

Name: Leprechaunians
Appearance: Συνήθως κοκκινομάλλικα με κοκκινισμένα μάγουλα. Το πράσινο είναι το τυχερό τους χρώμα.
Size: 1,5m - 1,8m ψηλοί και με κάπως φαρδύ σωματότυπο.
Lifespan: 200 - 250 χρόνια.
Senses: Καλή όραση στο σκοτάδι και καλή ακοή.
Diet type: Παμφάγα, με μια προτίμηση στο κυνήγι και τα προϊόντα ζύμωσης.
Habitat: Στα εύκρατα κλίματα προτιμούν τα δάση ή όπου υπάρχουν προϋποθέσεις παραγωγής.
Reproduction: Γονιμοποίηση του θηλυκού από το αρσενικού όπως οι άνθρωποι.Γενιούνται 1-2 μωρά έπειτα από μια κύηση 24 μηνών.
Society: Κοινωνικά οι Leprechaunians συγκροτούν κοινωνίες με ισχυρούς δεσμούς προκειμένου να εξασφαλίσουν ασφαλές καταφύγιο για την κύηση των απογόνων τους. Είναι αρκετά εξωστρεφείς και  ευχάριστοι. Αν μπορούν να παράγουν κάτι σε αρκετή ποσότητα ώστε να το ανταλλάξουν με κάτι άλλο, θα το προτιμήσουν από το να παράξουν από όλα όσα χρειάζονται.
Positive Traits: Έχουν μια έκτη αίσθηση που τους προειδοποιεί κάποιες φορές ότι τα πράγματα θα πάνε στραβά.
Negative Traits: Επιρρεπείς στην καλοπέραση (καλό φαγητό & ποτό) και στο ρίσκο.
avatar
Blind Gambit
Griniaris tou Forum

Posts : 322
Join date : 2017-04-19
Location : Dome of Bets

View user profile

Back to top Go down

Re: Season 2 Week 1

Post by Lady Death on Wed Jun 07, 2017 2:59 pm

Create Race (non-sentient) περιοχες : 5227, 1829
Name: Sabertooth Tiger
Appearance:Αιλουροειδές με μεγάλους κυρτούς κυνόδοντες
Size: Το ύψος είναι περίπου στο 1,5μ και το μήκος στα 3μ με βάρος περίπου στα 200 κιλά.
Lifespan: Ζουν περίπου 50-70 χρονιά
Senses: Ανεπτυγμένες αισθήσεις όπως και δυνατή όσφρηση.
Diet type: Σαρκοφάγα.
Habitat: Δάση, βουνά και πεδιάδες.
Reproduction: Αναπαραγωνται μια φορά ανά 2 χρονιά περίπου και κάνουν 3-4 μικρά.
Society: Ζουν σε αγέλες των 20-30 και κυνηγάνε σε ομάδες, μόνο τα αρσενικά, των 5-6.
Positive and Negative Traits: Βγαίνουν για κυνήγι σε ομάδες και κυνηγάνε ζώα γέρικα, χτυπημένα η άρρωστα, το πεπτικό τους σύστημα είναι αρκετά ανθεκτικό σε φυσικές ασθένειες και μολύνσεις που μπορεί να έχει το άλλο ζώο. Ζουν και αναπαραγωνται κοντά σε πήγες και λίμνες γλυκού νερού και σπάνια απομακρυνονται από εκεί παρά μόνο για να κυνηγήσουν. Σπάνια επιτίθενται αν είναι χορτασμένα αλλά γίνονται εξαιρετικά επιθετικά αν τα πλησιάσεις ενώ έχουν μικρά μαζί τους η αν αντιληφθούν οτι υπάρχει άλλος θηρευτής στην περιοχή τους.
avatar
Lady Death

Posts : 108
Join date : 2017-04-19

View user profile

Back to top Go down

Re: Season 2 Week 1

Post by Eothar on Wed Jun 07, 2017 10:01 pm

Eotharian Vines - Non Sentient Race (3319, 3522)
Violath

Appearance: Παχιά κλαδιά με μεγάλα πράσινα φύλλα.

Size: Περίπου 20 εκατοστά παχιά, τα violath μπορούν να φτάσουν πολλά μετρα μακριά, τυλίγοντας κλαδιά ανάμεσα σε πολλά δέντρα.

Lifespan: 500-1000 χρονια, αρκεί να υπάρχουν δέντρα να "αγκαλιάσουν". Μεγαλώνουν πολύ γρήγορα (σε  ευνοϊκές καταστάσεις, μεγαλώνουν έως και 1 μέτρο ανά μέρα)

Senses: Υπέρυθρη ανίχνευση, μπορούν να αισθανθούν μικρές αλλαγές στον αέρα.

Diet type: Τα ευέλικτα κλαδιά τους κρατάνε μεγάλα αποθέματα νερού, που μαζί με αποθέματα από τα δέντρα που αγκαλιάζουν, μετατρέπονται σε τροφή.

Habitat: Όπου υπάρχουν δέντρα με κλαδιά που αντέχουν το βάρος τους.

Reproduction: Κάθε άνοιξη βγάζουν εντονους κόκκινους καρπούς που όταν ωριμάσουν, ανατινάζονται, εκτινάζοντας τα σποράκια σε μεγάλες αποστάσεις. Εάν προσγειωθούν κοντά σε δέντρα, σύντομα φυτρώνουν μικρά βλαστάρια που αγκαλιάζουν τους κορμούς και τα κλαδιά των δέντρων.

Society: Σε φάση.. Είναι φυτά. Δεν πάνε για τάβλι και καφέ. Είναι.. φυτά.

Θετικά και αρνητικά χαρακτηριστικά: Φτιαγμένα από τα θεϊκά χερια του Eothar, τα violath απλώνονται σε όλα τα δάση του και συνεχίζουν να επεκτείνονται όπου μπορούν. Προσφέρουν προστασία προς όλα τα πλάσματα του Eothar όπως και στα πλάσματα των συμμαχων του, ενώ συχρόνως δεν διστάζουν να επιτεθούν σε οποιοδήποτε πλάσμα νιώσουν πως είναι εχθρικό. Συχνά απλώνονται δημιουργώντας χοντρά τοίχοι με τα κλαδιά τους δυσκολεύοντας έτσι το πέρασμα ανεπιθύμητων. Χρησιμοποιούν τα κλαδιά για να επιτεθούν, πιάνοντας τα πλάσματα, σηκώνοντας τα στο αέρα, τραβώντας τα άκρα, προκαλώντας ασφυξία κτλ. Δυστυχώς, δεν μπορούν να επιζήσουν χωρίς αλλα δέντρα γύρω τους και η φωτιά τα αναγκάζει να τραβηχτούν πίσω - σε ακραίες καταστάσεις, λιποθυμάνε και/η πεθαίνουν.

---------------------------------------------------------------
Greater Eäreathian Tree - Non Sentient Race (3418, 3620)
BreothanAppearance: Συνήθως φαίνονται σαν να είναι 8-10 διαφορετικά δέντρα, αλλα έχουν τις ίδιες ρίζες. Έχουν έντονα ροζ φύλλα όλο το χρόνο.

Size: 50 μετρα ύψος.

Lifespan: 1000-1500 χρονια

Senses: Tremorsense (Eυαίσθητο στις δονήσεις στο έδαφος και μπορεί να εντοπίσει αυτόματα τη θέση οτιδήποτε έρχεται σε επαφή με το έδαφος σε απόσταση 1 χιλιομέτρου)

Diet type: Φωτοσύνθεση

Habitat: Σε υπάρχων δάση.

Reproduction: 2 φορες το χρόνο απαλά ροζ φύλλα του σκορπίζονται με την βοήθεια του ανέμου. Το καθένα από τα φύλλα έχει 1-3 σποράκια πάνω που εάν βρούν αρκετό χώρο, μεγαλώνουν κανονικά.

Society: Τους αρέσει το κολύμπι, οι μεγάλες βόλτες στην παραλια και το ιταλικό φαγητό. Not. Είναι φυτά. Δεν έχουν society.

Θετικά και αρνητικά χαρακτηριστικά: Όταν νιώσουν πως απειλούνται με την βοήθεια του tremorsense, εκκρίνουν μια ουσία που κάνει τα φύλλα προσωρινά κατάμαυρα. Εάν καταστραφεί η κεντρική ριζα, πεθαίνουν όλοι οι κορμοί.

---------------------------------------------------------------
Eärethian Common Strongwood - Non Sentient Race (3513, 3613)
BlackwoodAppearance: Τα μαυροδέντρα είναι μακρόστενα, και ο κορμός έχει συνήθως 50-70 εκατοστά διάμετρο. Το ξύλο είναι σκούρο καφέ, σχεδόν μαύρο.

Size: 4-5 μετρα ψηλά.

Lifespan: 50 χρόνια.

Senses: Κανονικά, όπως όλα τα δέντρα.

Diet type: Φέγγαροσύνθεση

Habitat: Σε πυκνά δάση, κοντά σε πηγες νερού.

Reproduction: Τα μαυροδέντρα έχουν έντονα μωβ φρούτα, σαν μήλα, που περιέχουν σποράκια. Συνήθως μικρά ζώα τα τρώνε και μεταφέρουν τα σποράκια στα κόπρανα τους, αλλα ακόμα και εάν πέσουν τα "χαλασμένα" φρούτα στο έδαφος, υπάρχει μια ευκαιρία να φυτρώσουν καινούργια δεντράκια.

Society: Τα μαυροδέντρα φημίζονται σαν φιλόσοφοι και πρωταθλητές στο άθλημα τις ισορροπίας. Not. Πάλι, είναι δέντρα.

Θετικά και αρνητικά χαρακτηριστικά: Τα φρούτα είναι σημαντική πηγή βιταμινών και θρεπτικών ουσιών και βοηθάνε σε οποιο τραυματισμένο πλάσμα τα τρώει, να θεραπεύεται 50% πιο γρήγορα. Ο κορμός ενός ενηλικου δέντρου (15 χρονια και πάνω) μπορεί να επεξεργαστεί ώστε να δημιουργήσει ένα ξύλο πιο σκληρό και από πολλά μεταλλεύματα. Δυστυχώς τα κλαδιά είναι πηγή τροφής για τρωκτικά που συχνά καταστρέφουν τα δέντρα.
avatar
Eothar

Posts : 178
Join date : 2017-04-14

View user profile

Back to top Go down

Re: Season 2 Week 1

Post by Nazil on Thu Jun 08, 2017 11:46 am

Δημιουργία έλλογης φυλής στο 1926
Όνομα: Humans (δε νομίζω να χρειάζεστε λεπτομέρειες)

------------------------------------------------------------

Δημιουργία sub-race στο 1140
Όνομα: Fall-Dragonians

Appearance: μοιάζουν με Dragonians αλλά χωρίς φτερά

Size: 1.40-1.60

Lifespan: 1000 χρόνια  αργούν να ενηλικιωθούν (στα 40)

Senses: μάτια (ικανά σαν αετού), κέρατα που βοηθούν στην επικοινωνία (τηλεπαθητικά ανεξαρτήτως απόστασης δώρο του θεού Νερμ), στόμα για τροφή και απλή επικοινωνία (σαν ανθρώπου), αυτιά (σαν ανθρώπου), αφή και tremorsense λόγω της έντονης επαφής με το έδαφος

Diet type: παμφάγα, τους αρέσουν κυρίως τα οπωροκηπευτικά

Habitat: Ανήκουν στα ψυχρόαιμα. Επιλέγουν πέτρινες επιφάνειες για να μπορούν να συλλέγουν θερμότητα από τον ήλιο.  

Reproduction: μέσο του έρωτα, μια φορά το χρόνο οπωσδήποτε. Γεννούν  αυγά σκάνε μετά από 5 μήνες.

Society: τους αρέσει να λειτουργούν σε ομάδες πολύ καλοί στην ομαδικότητα σκέφτονται ως σύνολο και όχι ως μονάδα και δημιουργούν οικογένειες για να επιβιώσουν.

Positive and Negative Traits: τα κέρατα και τα χρόνια ζωής πιστεύω είναι αρκετά καλά χαρακτηριστικά και αρνητικά προφανώς τα κέρατα είναι υπερευαίσθητα και ο τραυματισμός τους τα  ζαλίζει απίστευτα έως και να λιποθυμήσουν  και αν αφαιρεθούν τελείως φτάνουν και στο θάνατο .

Τα Sub-races πρέπει να είναι κοντά στα αρχικά races, ανέλυσε πως σκέφτεσαι τα Humans, άλλα τα Humans του βορρά άλλα τα Humans του νότου κτλ.
avatar
Nazil

Posts : 405
Join date : 2017-04-19

View user profile

Back to top Go down

Re: Season 2 Week 1

Post by Blind Gambit on Fri Jun 09, 2017 11:10 am

Δημιουργία Sentient Race (τετράγωνο 5224)
Name: Pandarians

Appearance: Μεγάλα ανθρωπόμορφα Panda.

Size: 2,1m - 2,8m ψηλοί και με φαρδύ σωματότυπο.

Lifespan: 80 - 100 χρόνια.

Senses: Πολύ καλή όραση, όσφρηση και ακοή.

Diet type: Παμφάγα, με μια μικρή προτίμηση στα φρούτα, τα λαχανικά και τα υποπροϊόντα τους.

Habitat: Προτιμούν υγρά ηπειρωτικά κλήματα και πυκνά ορεινά δάση καθώς το σκαρφάλωμα είναι ο πιο γρήγορος τρόπος κίνησης τους. Η γούνα τους τα προστατεύει και από ζέστη αλλά χρειάζονται σκιά.

Reproduction: Γονιμοποίηση του θηλυκού από το αρσενικού όπως οι άνθρωποι. Γεννιούνται 2-4 μωρά έπειτα από μια κύηση 8 μηνών.

Society: Οι Pandarians συγκροτούνται σε ιεραρχημένες κοινωνίες για να νιώθουν ασφάλεια. Παρότι έχουν μαχητικές ικανότητες, προτιμούν να ζουν ειρηνικά και καταφεύγουν στη βία μόνο όταν δεν υπάρχει εναλλακτική. Μελετούν κάθε τι από όλες τις πλευρές και δεν παίρνουν βιαστικές και επιπόλαιες αποφάσεις, κάτι που τους κάνει να φαίνονται αναποφάσιστοι σε κρίσιμες στιγμές.

Positive Traits: Εξαιρετική σωματική αντοχή και δύναμη που συμπληρώνεται από τα νύχια τους, τα οποία χρησιμοποιούν περισσότερο σαν εργαλεία. Πνευματική διαύγεια που επιτρέπει να συγκεντρωθούν σε κάτι, χωρίς να αποσπάται η προσοχή τους.

Negative Traits: Η Pandarians είναι εξαιρετικά κοινωνικά εξαρτώμενοι από την κοινωνία τους και ψυχολογικά καταρρέουν αν νιώσουν αποκομμένοι από αυτή. Παρά την ικανότητα τους να εκπαιδευτούν σε δραστηριότητες ακριβείας, δεν έχουν καθόλου καλή αίσθηση του όγκου και της μάζας τους σε σχέση με μικρότερα είδη και τις κατασκευές τους.


Μερικές εικόνες για τους Pandarians
avatar
Blind Gambit
Griniaris tou Forum

Posts : 322
Join date : 2017-04-19
Location : Dome of Bets

View user profile

Back to top Go down

Re: Season 2 Week 1

Post by Luni on Fri Jun 09, 2017 8:20 pm

Στο τετράγωνο 2228 και 2227 κάνω Alteration στα βουνά περίφραξης και τα αλλάζω σε Μαύρα Δεντράκια. Στο 5029 βάζω το Race Remlan να κατοικίσει και εκεί.
avatar
Luni

Posts : 293
Join date : 2017-04-19

View user profile

Back to top Go down

Re: Season 2 Week 1

Post by Avie on Fri Jun 09, 2017 11:29 pm

Δημιουργία Sentient Race (τετράγωνο 4438)

Name: Enter Sandmen

Appearance: Aνθρωπόμορφα πλάσματα με σκουροχρωμο δερμα και μαλλια. Οι κορες των ματιων τους ειναι η μια καφε η αλλη γαλαζια, υποδηλωντας τα traits που εχουν ως προς την αμμο και τα ονειρα αντιστοιχως (scroll down for more info)

Size: Medium size, 160-165 cm υψος

Lifespan: 80 - 100 χρόνια.

Senses: Ιδιατερα ανεπτυγμενη όραση.

Diet type: Παμφάγα

Habitat: Αγαπούν είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά στην ζέστη, αλλά οχι στο κρυο. Παρόλα αυτά σκια και νερό ειναι απαραίτητα για την επιβίωση τους.Κατοικούν κυρίως σε έρημο, με ιδιαίτερη προτίμηση σε αμμώδεις περιοχες.

Reproduction: Αρσενικό και θυλικό φύλο. Αναπαραγωγή με γονιμοποιηση. Γεννιουνται 1-3 παιδια ανα κυηση που κρατα 9 μηνες.

Society: Πατριαρχική κοινωνια. Λογω του σκληρού περιβαλλοντος τους, οι Enter Sandmen βασιζονται ο ενας στον αλλον για επιβιωση. Δημιουργουνται οικογενειες, αλλα ειναι πολυ κοινό στην ανατροφή ή προσοχη των παιδιων να συμβάλει όλη η κοινωνια. Οι δεσμοί οικογενειας και φιλιας είναι αρκετα ισχυροί και ειναι συνωνυμοι με την επιβιωση. Ενω συνυθως τα πρωινα ειναι λιγομιλητοι για να εξοικονομουν ενεργεια και νερο, το βραδυ όλη η φυλή μαζευεται και μοιραζονται ιστοριες ή αναλύουν όνειρα ως οιωνους που εχουν δει.

Positive Traits: Η φυλη αυτη έχει αναπτυξει την ικανοτητα να ‘ δαμαζει’ την αμμο. Απο τον πιο μικρο ως τον πιο μεγαλο, με μια τους κινηση μπορουν απο το να μετακινησουν κοκκους αμμου απο το ενα σημειο στο αλλο, η να προκαλεσουν αμμοθυελες. Εχουν επισης την δυνατοτητα επικοινωνιας μεσο ονειρων, Και τα 2 αυτα traits βασιζονται τοσο στο πηγαιο ταλεντο οσο και στην εξασκιση τους.

Negative Traits: Η κοινωνια τους ειναι ιδιαιτερα κλειστη, με αποτελεσμα να μην εμπιστευουνται ευκολα οποιονδηποτε ξενο. Παρότι οχι εχθρικοι, τεινουν να ειναι παρα πολυ επιφυλακτικοι και ακομα πιο λιγομιλητοι με καποιον που δεν ειναι ‘της καστας τους’. Αν ομως κερδίσεις την εμπιστοσυνη τους, θεωρήσαι ισοτιμο μελος της οικογενειας τους.
avatar
Avie

Posts : 216
Join date : 2017-04-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Season 2 Week 1

Post by Goosahl on Fri Jun 09, 2017 11:31 pm

Μπροστά στην αίθουσα των θεών εμφανίζετε ο Baphomet κουβαλώντας διάφορα συμπράγκαλα , κάτι πάνελ ζωγραφικής , πινέλα , χρώματα  τα παίρνει σε μια γωνιά και γυρνάει πίσω, αυτήν την φορά σέρνει μπροστά των χώρο συνεδριάσεων ένα μεγάλο  τροχό κεραμικής και πάνω του έχει ένα μεγάλο κομμάτι πηλού ,(special effects συρσίματος) το σέρνει μέχρι την γωνιά με τα άλλα εργαλεία τραβάει ένα σκαμνάκι από το πουθενά βάζει το  κουστούμι του και βάζει μια μεγάλη ποδιά τραβάει μια χούφτα γλίτσα από τον αφέντη του τον Gossahl που κάνει σαν να μην συνέβαινε τίποτα και κάθετε μπροστά στο τροχό ξεκινώντας να αναμιγνύει την γλίτσα με τον πηλό .
Και ξεκινάει να μονολογεί , << Λοιπόν εας φτιάξουμε μερικά μανιτάρια λίγο πηλό , χμμμ να τα κανω κόκκινα? Μπα άστα να αλλάζουν σε οτι χρώμα θέλουν χρώμα μονά τους , για να βάλουμε και τα μεγάλα ...χμμμ και κάπου εκεί στο βάθος και μερικά μικρότερα να τους κάνουν παρέα , αααα ναι και δηλητήριο είναι κάλο να βάζουμε και λίγο δηλητήριο στις ζωές μας >>  με αυτό δημιουργεί τα :

Περιοχές:3230,3431

Όνομα: Mycena irradiatio monstrum (Μύκητας τέλειο non sentient)
Εμφάνιση: Οικογενειακό είδος μυκήτων, έρχεται σε πολλές ποικιλίες, σχήματα και χρώματα, βασικό χαρακτηριστικό αυτής της οικογένειας μυκήτων είναι η ικανότητα δημιουργίας βιοφωταύγειας  και η ικανότητα να απορροφούν τις τοξίνες από το έδαφος να τις εξουδετερώνουν ή να τις χρησιμοποιούν ως άμυνα.
Μέγεθος: 4 cm - 185 cm με βάρος 7 γραμμάρια έως 18,9 κιλά
Διάρκεια ζωής: Από 10 ημέρες έως 3 εβδομάδες.
Αίσθηση: Τυπικές αισθήσεις μυκήτων,blindsight, αλλά μπορούν να μοιράζονται τις αισθήσεις τους με ολόκληρη την αποικία που είναι συνδεδεμένες  ρίζες τους.
Τύπος δίαιτας: Ο μύκητας αναπτύσσεται σε οποιοδήποτε έδαφος είναι το αγαπημένο του περιβάλλον και σε οποιαδήποτε μορφή νεκρής οργανικής ζωής, αλλά o  μεγαλύτερος μύκητας θα προσπαθήσει να σκοτώσει έναν ζωντανό οργανισμό με τα δηλητηριώδη σπόρια του, αν δοθεί η ευκαιρία.
Habitat: Οι μύκητες μεγαλώνουν καλύτερα σε σκοτεινά, υγρό περιβάλλον. Ένα ζεστό περιβάλλον προτιμάται από μερικούς, αλλά η υπερβολική ζέστη και το κρύο σκοτώνει μύκητες. Ένας μύκητας που εχει απορρόφηση πολλές τοξίνες είναι βιολετί-μαύρος στο χρώμα και πάντα δηλητηριώδες .
Αναπαραγωγή: Οι μύκητες παράγουν σπόρια που διασκορπίζονται από τον γονικό οργανισμό, είτε επιπλέοντας στον άνεμο είτε προσκολλώντας σε ένα ζώο. Τα μυκητιακά σπόρια είναι μικρότερα και ελαφρύτερα από τους σπόρους των φυτών. Το γιγάντιο μανιτάρι εκτοξεύει και απελευθερώνει τρισεκατομμύρια σπόρια. Ο τεράστιος αριθμός των σπορίων που απελευθερώνονται αυξάνει την πιθανότητα προσγείωσης σε ένα περιβάλλον που θα υποστηρίξει την ανάπτυξη. Οι σπόροι που προσγειώνονται σε ένα νεκρό σώμα ή σε πλάσματα που σκοτώνονται από το δηλητήριο αρχίζουν να  μεγαλώνουν αμέσως εγκρίνοντας  οξύ που διασπά το μη ζωντανό ιστό διαλύοντας το σε θρεπτικά στοιχεία, Οι μύκητες μεγαλώνουν στο μέγιστο δυναμικό τους.
Κοινωνία: Το Mycena irradiatio monstrum μπορεί να μοιραστεί τις αισθήσεις του με ολόκληρη την αποικία που συνδέονται οι ρίζες του, όλα τα αναγκαία δεδομένα για την επιβίωσή τους μοιράζονται άμεσα με ολόκληρη την αποικία. Η λειτουργία αυτή παρέχει επίσης την ανταλλαγή θρεπτικών ουσιών σε όλη την αποικία. Η αποικία δημιουργεί όσο το δυνατόν περισσότερα μεγάλα Μανιτάρια , ακόμη και με το κόστος της αναρρόφησης της θρεπτικής αξίας των μικρότερων....

Θετική: Μπορεί να απορροφά τις τοξίνες από το έδαφος να τις εξουδετερώνει ή να τις χρησιμοποιήσει ως άμυνα με την έκρηξη των Τοξικών σπορίων και την πρόκληση όξινης βλάβης στον μη βιώσιμο ιστό (Η εχθρότητα ισχύει μόνο για τα μεγάλα πλήρως ανεπτυγμένα μανιτάρια)
Αρνητικό: Η υπερβολική θερμότητα μπορεί να σκοτώσει τους μύκητες και επίσης τα ξηρά περιβάλλοντα χωρίς υγρασία.
Θετικό: Έχει την ικανότητα να δημιουργεί βιο-φωταυγές φως που είναι φιλικό προς τα νυκτερινά ζώα και επιτρέπει την ανάπτυξη φυτών βιώσιμα σε χαμηλό φωτισμό, το  βιο-φωταυγές φως δεν είναι σε καμία περίπτωση παρόμοιο με αυτό του ηλιακού φωτός.
Αρνητικό: Το υπερβολικό κρύο σκοτώνει τους μύκητες και παγώνει την ακολουθία αναπαραγωγής των σπόρων.Και με αυτό αρπάζει το γλυπτό ανοίγει μια τρυπά στον υλικό κόσμο και το πετάει μέσα ..  

Γυρνάει και συνεχίζει την δουλειά του << Οκ θα σε κάνω γλυκούλη με άσπρο δέρμα μου αρέσει το άσπρο ναι λίγο άσπρο του τιτάνιου χρειαζετε και ένα ζουληχτώ σωματάκι , να σου βάλω και παρέα πολλούς φίλους , και έναν μεγάλο αδερφό χμμμ ίσως να χρειαστώ λίγο καφέ Βουργουνδίας και πολύ μαύρο και τελεία >>  και με αυτό δημιουργεί τα:

Περιοχές:3230,3431

Ονομασία: Purring maggots / Hercules σκαθάρι Monstrum (έντομα μη νοήμων )
Εμφάνιση: Τα maggots είναι ένα είδος υπόγειου παρασίτου που γουργουριζουν ανακουφιστικά όταν είναι χαρούμενα είναι μακρουλά με μικρά ποδαράκια στο μπροστινό μέρος του σώματος τους και έχουν παχύ άσπρο δέρμα, σε μια μεταγενέστερη κατάσταση της ζωής τους υποβάλλονται σε μια μεταμόρφωση που τους εξελίσσει στο σκαθάρι Hercules Monstrum, είναι ένα ισχυρό σκαθάρι με παχύ χιτινώδης κέλυφος κυρίως μαύρου χρώματος που είναι πιο σκληρό από το ατσάλι και ελαφρύτερο το οποίο κατέχει φτερά στην πλάτη του και κύριο χαρακτηριστικο των αρσενικών του είδους είναι οι τεράστιες οριζόντιες δάγκανες στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού τους.
Μέγεθος: Τα maggots μπορούν να φτάσουν σε ύψος 22-28 cm και μήκος 90-103 cm, 66-79 λίβρες, ενώ τα σκαθάρια σχεδόν τριπλασιαζονται σε μέγεθος 78-83 ύψος, μήκος 158-173, βάρος 187-198 λίβρες για θηλυκά και αρσενικά 92-103 ύψος, μήκος 193-223 με τις δάγκανες τους, βάρος 210-260 λίβρες.
Διάρκεια ζωής: Τα Maggots μπορούν να ζήσουν υπόγεια για 6-7 χρόνια. Ενήλικες σκαθάρια διάρκεια ζωής περίπου 2-3 χρόνια.
Αίσθηση: Κανονικές αισθήσεις άλλα κατέχει εξαιρετική όραση στο σκοτάδι και αίσθηση δονήσεων.
Διατροφή τύπου: Παμφάγα αλλά τρώνε ως επί το πλείστον Μύκητες, σάπια φυτά όπως ξύλο σε αποσύνθεση, πεσμένα φύλλα και φρούτα.
Habitat: Τα Maggots είναι άριστοι εκσκαφείς και τους αρέσει να ζουν σε υπόγεια σπηλαία και να τα προστατεύσουν με Μεταξωτούς ιστούς που έχουν σκληρότητα παρόμοια με εκείνη του ατσαλιού  , τόσο τα Maggots όσο και τα σκαθάρια μπορούν να ξεράσουν ένα υγρό που μαλακώνει το μετάξι ώστε να περάσουν μέσα από αυτό, το είδος αυτό υφίσταται πλήρη μεταμόρφωσης από τα αυγά που  θα μετατραπούν σε προνύμφες και οι προνύμφες θα μετατραπούν σε χρυσαλλίδες (οπού θα παραμείνουν σε μια τρυπά προστατευμενη από ιστούς για 3 μήνες ), τέλος θα μετατραπούν σε ενήλικα έντομα, τα εξωσκλημάτια των νέων ενηλίκων εντόμων δεν θα είναι πλήρως σκληρυμένα και τα σκαθάρια θα παραμείνουν υπόγεια για κάποιο χρονικό διάστημα για να περάσουν 3 μήνες κάτω από το έδαφος μέχρι να αναπτυχθούν πλήρως και να σκληρυνθούν , μετά την πλήρη ανάπτυξη τους ανεβαίνουν στην επιφάνεια για να ζευγαρώσουν όταν περάσει η περίοδος ζευγαρώματος επιστρέφουν κάτω από το έδαφος για να βάλουν τα αυγά τους. Τα Maggots και τα σκαθάρια μισούν την κρύα περίοδο.
Αναπαραγωγή: Μόνο τα σκαθάρια μπορούν να γεννήσουν αυγά, τα αρσενικά χρησιμοποιούν τις δαγκάνες τους σε τελετουργίες ζευγαρώματος. Τα αρσενικά αγωνίζονται μεταξύ τους, χρησιμοποιώντας τις δαγκάνες για να αρπάξουν και να χτυπήσουν τον αντίπαλο στο έδαφος. Το αρσενικό με μεγαλύτερες δαγκάνες έχει περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει και να ζευγαρώσει με το θηλυκό. Η εποχή που ζουν τα σκαθάρια Ηρακλής πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της περιόδου των βροχών. Το θηλυκό μπορεί να γεννήσει μέχρι 48 αυγά στο έδαφος.
Κοινωνία: Τα Maggots συνήθως μένουν μαζί για να προστατεύσουν τους μικρούς τους αδελφούς , σκάβουν τρύπες και να χρησιμοποιήσουν το σάλιο τους για να κάνουν μεταξωτά πλέγματα που έχουν σκληρότητα παρόμοια με εκείνη του ατσαλιού. Το κάτω μέρος του στομαχιού τους έχει ένα όργανο που μπορεί να αποθηκεύσει ένα γαλακτώδες υγρό που έχει ιδιότητες παρόμοιες με εκείνη του Βασιλικού Πολτού αλλά είναι πολύ πιο λιπαρό, αυτό το νέκταρ χρησιμοποιείται για να τροφοδοτήσει με πολύτιμα θρεπτικά στοιχειά τους μικρούς αδελφούς τους όταν εκκολαφθούν από τα αυγά τους, μια προνύμφη που πίνει αυτό το νέκταρ μεγαλώνει 3 φορές το μέγεθός του από μερικά 4 εκατοστά σε 8-12 ημέρα . Τα σκαθάρια και ειδικά τα Maggots είναι ειρηνικά ζώα που γουργουριζουν όταν είναι χαρούμενα , αν και το σκαθάρι κάνει πιο βαθιούς ήχους σε σχέση με τα maggots , όταν απειλούνται δίνουν μια προειδοποίηση ένα συριγμό, τα σκαθάρια ανασηκώνουν επίσης τα φτερά τους και τις δάγκανες τους - αν είναι αρσενικά- και θα επιτεθούν εάν υπάρχει πρόκληση. Ειδικά τα αρσενικά σκαθάρια θα αρπάξουν τον επιτιθέμενο που έχει επίμονες εχθρικές διαθέσεις και θα τον κόψουν στα δυο με τις δάγκανες τους.


Χαρακτηριστικά Maggots
Θετικά Χαρακτηριστικά: Τα Maggots έχουν υψηλή αντοχή σε τοξίνες και δηλητήρια επιτρέποντάς τους να τρώνε όλα τα είδη των αποσυντιθέμενων τροφίμων.
Αρνητικά Χαρακτηριστικά: Τα Maggots είναι ουσιαστικά ανίκανα να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους εκτός από την εκσκαφή τρυπών, τον προειδοποιητικο  συριγμό και την κατασκευή μεταξωτών ιστών.Επίσης μισούν το υπερβολικό κρύο.
Αρνητικά Χαρακτηριστικά: Τα Maggots είναι αργά παράσιτα που δεν μπορούν να πηδούν μόνο να έρπονται να σκάβουν και να σκαρφαλώνουν.

Χαρακτηριστικά σκαθαριών
Θετικό: Απίστευτο εξωσκελετό - τα σκαθάρια  Ηρακλής είναι πολύ ισχυρά ζώα. Μπορούν να ανυψώσουν  φορτίο που είναι 50 φορές βαρύτερο από το δικό τους βάρος και έχουν ένα παχύ χιτινώδης κέλυφος που είναι πιο σκληρό από το ατσάλι και ελαφρύτερο.Και φυσικά μπορούν να πετάνε και να σκαρφαλώνουν ...... σκαθάρια είναι......
Θετικά Χαρακτηριστικά: Τα Σκαθάρια έχουν υψηλή αντοχή σε τοξίνες και δηλητήρια,τους επιτρέπει να τρώνε όλα τα είδη των αποσυντιθέμενων τροφίμων.
Αρνητικό: Τα σκαθάρια ζουν μόνο για 2-3 χρόνια και θα μεταναστεύσουν υπόγεια κατά τη διάρκεια του χειμώνα, επειδή μισούν τις κρύες περιόδους.


Και τα πεταει επισης στον υλικο κοσμο .

Συνεχίζει το έργο του , αυτή την φορά είναι ένα ανθρωποειδές 2 μετρά ψιλό και περήφανο o Baphomet προσπαθεί να το σηκώσει και λίγο η γλίτσα λίγο ο πηλός στα χεριά γυρνάει τούμπα το έργο κάτω . το σηκώνει και έχει πλέον γίνει ζουμπάς με μεγάλες πλάτες  το κοιτάει ο Baphomet <<Αχεμμ ωραια …… ναι μπορώ να δουλέψω με αυτό , εας βάλουμε λίγο Van Dyke καφε και να κάνουμε μερικές σκιάσεις με το φλόγιστρο >> το περνάει με το φλόγιστρο  <<Χμμμ μάλλον παραψηθηκε,….δεν είναι και άσχημο είναι ποιο φυσικό χρώμα ανθρακι θα έλεγα >> και χωρίς πολλά λογία το πετάει και αυτό στον υλικό κόσμο δημιουργωντας :

Περιοχες:3431

Όνομα: Terro, Terros, Terras Firstborn (Sentient)
Εμφάνιση: Οι ανθρωποειδείς - Terro είναι κοντοί έχουν φαρδιά πλάτη και ανθεκτικό σώμα, με παχύ δέρμα το χρώμα του σκούρου γκρι,Τα μαλλιά έχουν χρώμα άσπρο - χλωμό, κίτρινο, κόκκινο ή Μαύρο (πάντα ίσια),τα αρσενικά  έχουν πλούσια γενειάδα,  τα μάτια των Terros είναι άσπρα και δείχνουν να μην  έχουν κόρες.
Μέγεθος: 4-5 πόδια ψηλό βάρος 120-200 λίβρες.
Διάρκεια ζωής: Η διάρκεια ζωής των Terros μπορεί να φτάσει τα 236-250 χρόνια.
Αίσθηση: Τυπικές αισθήσεις, αλλά έχουν εξαιρετική όραση στο απόλυτο σκοτάδι..
Τύπος διατροφής: Οι Terros είναι παμφάγοι και μπορούν να ζήσουν με μια διατροφή υπόγειων μυκήτων, αλλά χρησιμοποιούν τους μύκητες ως επί το πλείστον για το μπαχαρικό η συνοδευτικό, το απίστευτο σύστημα ανοσίας που κατέχουν τους επιτρέπει να τρώνε τρόφιμα τα οποία περιέχουν  υψηλές ποσότητες τοξινών. Αναζητούν άλλη μορφή τροφής  όποτε είναι δυνατόν.
Habitat: Οι Terro ζουν σε μεγάλα υπόγεια συγκροτήματα, ποτέ δεν εκτίθενται σε απευθείας ηλιακό φως, τους ζαλίζει. Το φως του ήλιου θα σκοτώσει έναν Terro εάν εκτεθεί σε αυτό για αρκετές ημέρες. Ακόμα, τα Terro επισκέπτονται την επιφάνεια τη νύχτα για κυνήγι ή αναζήτηση τροφής και πρώτων υλών.
Αναπαραγωγή: Οι Terros είναι θηλαστικά με ένα αρσενικό και ένα θηλυκό, παίρνει 9 μήνες εγκυμοσύνης για να γεννηθεί το Terro και θα γεννήσει το πολύ 2 ανά εγκυμοσύνη, αλλά η ωριμότητά τους είναι ταχύτερη σε σχέση με τη διάρκεια ζωής του Terro , θα φτάσει την πλήρη ωριμότητα όταν φτάσει στην ηλικία των 24 ετών.
Κοινωνία: Οι Terro είναι ξενοφοβικοί και αντιμετωπίζουν με υποψία όλα τα άλλα νοήμων όντα, ξοδεύουν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους, δημιουργώντας κατασκευές, αγωνίζοντας μεταξύ τους ή χτίζοντας οχυρώσεις, κατακτούν έρημες εκτάσεις που είναι αφιλόξενες σε άλλα νοήμων πλάσματα και σχηματίζουν μεγάλες - μικρές κοινότητες που επικοινωνούν και εμπορεύονται μεταξύ τους .Κάθε κοινωνία έχει έναν σοφό έναν γέροντα (θηλυκό ή αρσενικό) που προσπαθεί να επιτύχει το καλύτερο για το είδος του και κάνει συχνές αναφορές με άλλους σοφούς σχετικά με κινδύνους, ανακαλύψεις και καινοτομίες.
Θετικό: απίστευτο σύστημα ανοσίας - οι Terros είναι εξαιρετικά ανθεκτικοί σε τοξίνες, δηλητήρια και ασθένειες , δεν σχηματίζουν καρκίνο και μπορούν να αντέξουν την έκθεση σε θανάσιμες δόσεις ραδιενεργής ακτινοβολίας για πολλές ώρες πριν ξεκινήσουν να κάνουν εμετό.
Αρνητικό: Μη ανεκτικότητα στο φως του ήλιου - Το ηλιακό φως τους ζαλίζει και θα σκοτώσει έναν Terro αν εκθέτει για αρκετές ημέρες σε αυτό.
Θετική: Αντοχή στη φωτιά - Το δέρμα του Terro  και η φυσιολογία του επιτρέπουν να αντέχει σε άμεση πυρκαγιά (704 ° C) για δώδεκα λεπτά και να αναπνέει κανονικά σε αυτές τις συνθήκες.
Αρνητικό: Λόγω της φυσιολογίας και του μεγέθους τους, είναι πιο αργά στο βάδισμα σε σύγκριση με άλλα ανθρωποειδή πλάσματα.... ε είναι κοντοί τι περιμένεις?

avatar
Goosahl
Conspiracy Master
Conspiracy Master

Posts : 359
Join date : 2017-04-14

View user profile

Back to top Go down

Re: Season 2 Week 1

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum