Καθυστερημένη παρατήρηση

Go down

Καθυστερημένη παρατήρηση

Post by Nazil on Sat Jun 10, 2017 12:29 am

Τώρα επέστρεψα και είδα την υποσημείωση περί λεπτομερειών και διευκρινήσεων για τους humans.
Αν τις θες ακόμα τις παραθέτω εδώ αλλιώς κάνε μια γενική φυλή υποθέτω.

Αλλαγή και διευκρινίσεις προηγούμενου Post μου.

Δημιουργία sub-race από Jasp.
Όνομα : The Med-humans

Εμφάνιση : Οι Med-Human έχουν πολύ ιδιαίτερη εμφάνιση κυρίως λόγω του εύρους των χαρακτηριστικών τους. Ενώ τα πρόσωπά τους κάποιος θα μπορούσε να πει ότι είναι σχεδόν ίδια, το χρώμα των μαλλιών τους εκτείνεται από μαύρο, καστανό, κόκκινο και ξανθό ενώ μάτια πράσινο ,μπλε , καστανά, μαύρα όπως και συνδυασμούς αυτών. Οι παρουσίες τους είναι ντελικάτες και λεπτεπίλεπτες όλο χάρη. Το πιο έντονο όμως χαρακτηριστικό τους είναι τα μάτια τους που έχουν βλέφαρα και φρύδια. Τα δε αυτιά τους άλλα είναι στρογγυλά.

Μέγεθος: Το ύψος των Med-human κυμαίνεται μεταξύ 1,60-18 για τους αντρες και 1,40-1,60 για τις γυναίκες.

Προσδόκιμο ζωής: 60-70 χρόνια ( μέγιστη ηλικία τα 120)

Διατροφή: Παμφάγα

Περιβάλλον: Αν και θα μπορούσαν να προσαρμοστούν στο πολύ κρύο ή την πολύ ζέστη προτιμούν και ευημερούν στα ήπια κεντρικά κλίματα.

Αναπαραγωγή: Η ζωή είναι μικρή και η οικογένεια ιερή. Μια μέση οικογένεια έχει σίγουρα 4-5 παιδιά καθ'οτι τα δίδυμα είναι σχετικά συχνά σε αυτή τη φυλή. Αν υπάρχει φαγητό, τα παιδιά πληθύνονται.

Κοινωνία:
Οι Med-human είναι χαρούμενοι και ευχάριστοι. Η κοινωνία τους βασίζεται στο κοινό καλό και στην από κοινού θέληση για πρόοδο και ευημερία.
Τους αρέσει να έχουνε παρέα. Δουλεύουν σε ομάδες και δεν είναι παράλογο δύο οικογένειες να μένουν κάτω από την ίδια στέγη τόσο για να μοιραστούν τα βάρη όσο και για την παρέα και την υποστήριξη. Η δεδομένη, δε , ομαδική εργασία σε συνδυασμό με την ανάγκη τους για καλά αποτελέσματα και οργανωμένη εργασία, οδήγησαν στη δημιουργία τραγουδιών για κάθε δουλειά που υπάρχει, που τους δίνει ρυθμό και τους θυμίζει όχι μόνο τι έχουν να κάνουν αλλά και γιατί.
Φαίνεται να έχουν μεγάλο σεβασμό και εκτίμηση τόσο για τα πράγματα που απαιτούν κόπο, φροντίδα, μεράκι αλλά και για αυτά που τους προσφέρονται.
Τέλος, δε φαίνεται σαν λαός να θρηνούν εύκολα. Σε κάθε τι κακό που συμβαίνει είτε βρίσκουν τα θετικά είτε ασχολούνται με το πως θα ανταπεξέλθουν. Σε μία καταστροφή δε θα κλάψουν για τα σπίτια τους αλλά θα οργανωθούν για να τα ξαναφτιάξουν από την αρχή με καλύτερες βάσεις για να είναι καλύτερα από πριν. Σε μία κηδεία δε θα κλάψουν αλλά θα οργανώσουν μία γιορτή για να φάνε, να πιούν, να χορέψουν και τον τιμήσουν γι'αυτά που άφησε πίσω του.

Θετικά και αρνητικά: Οι Med-humans έχουν μεγάλη περιέργεια για τον κόσμο και τα θαύματά του και ένα μεγάλο ταλέντο στο να βρίσκουν τρόπο να αξιοποιούν το κάθε τι. Κάθε τι που βρίσκουν το εξετάζουν και πειραματίζονται και δεν δέχονται εύκολα ότι κάτι δε γίνεται ή ότι δε δαμάζεται. Μπροστά στην ανακάλυψη και την επιτυχία τους σε κάτι δε δείχνουν φόβο, κι αυτό είναι που εν τέλει ρίχνει το προσδόκιμο ζωής τους. Λίγο πολύ αναμένεται ότι ο μέσος Med-human θα φύγει νέος ανακαλύπτοντας έναν νέο τρόπο να επιτύχεις... ή να αποτύχεις κάτι. Αυτοί που πεθαίνουν αφήνοντας πίσω τους κληρονομιά γνώσης (ακόμα κι αυτοί που αποδεικνύουν τρόπους αποτυχίας)  τιμώνται απ'όλη τη φυλή ενώ αυτοί που προτιμούν την ασφάλειά τους και φτάνουν τα γεράματα συνήθως πεθαίνουν δυστυχισμένοι από τη μουρμούρα της νύφης ή της κόρης τους και με τον καημό ότι χαλάνε τις οικογένειες των παιδιών τους.
-------------------------------------------
Οι Fall-Dragonians παραμένουν ως έχουν.
avatar
Nazil

Posts : 405
Join date : 2017-04-19

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum