ΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ

Go down

ΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ

Post by Sanguine on Thu Apr 20, 2017 1:00 am

Καλησπέρα σε όλους και από εμένα,

Θα ήθελα ζητήσω από όλα τα θεϊκά πλάσματα που συμμετέχουν να κρατήσουν το Role Play σε όσο το δυνατόν υψηλότερο επίπεδο. Για ερωτήσεις που έχουν metagame χαρακτήρα, δηλαδή ερωτήσεις που αφορούν κυρίως τους κανόνες και τους μηχανισμούς του παιχνιδιού μπορείτε να απευθυνθείτε σε προσωπική επικοινωνία με τους δύο Admins. Για όσους δεν γνωρίζουν είμαι εγώ -ο Sanguine- και ο Caranthir. Για συζητήσεις που δεν αφορούν άμεσα το παιχνίδι (πραγματικός κόσμος, κουτσομπολιά, σχόλια “out of character” για το παιχνίδι και οτιδήποτε άλλο θέλετε να συζητήσετε με τους ίδιους τους παίκτες και όχι τους θεούς), μπορείτε να ποστάρετε στην αντίστοιχη κατηγορία Out of Game.

Το ίδιο το παιχνίδι έχει έναν αρκετά ανοιχτό χαρακτήρα και πολλά πράματα μπορεί να είχαν αρκετές διαφορετικές τροπές από αυτές που περιμένετε. Εκεί έγκειται και το ενδιαφέρον του παιχνιδιού. Οι δύο πρώτες εποχές που έχουμε ανακοινώσει είναι περισσότερο για να πλάσετε όπως εσείς θέλετε τον κόσμο. Είναι καθαρά πάνω σας το πως θα είναι η τελική κατάληξη του χάρτη. Αυτό όμως είναι μόνο η αρχή όταν πια έρθουν και οι πολιτισμοί και ξεκινήσει η Τρίτη εποχή είναι που αποκτά πραγματικό ενδιαφέρον το παιχνίδι. Περιμένουμε να εξελιχθούν ίντριγκες και συμμαχίες, αιώνιες φιλίες και βεντέτες αντίστοιχα, όλα στα πλαίσια φυσικά της διασκέδασης.

Για να φτάσουμε βέβαια να το διασκεδάσουμε όλοι το παιχνίδι και να επέλθει η αυγή  της τρίτης εποχής, απαιτείται μια ελάχιστη θυσία χρόνου την εβδομάδα. Δέκα λεπτά τη βδομάδα φτάνουν για συμμετάσχετε σε ένα παιχνίδι που απαιτεί λίγο από το χρόνο σας αλλά προσφέρει μία όμορφη δόση δολοπλοκίας και ενδιαφέροντος. Θα σας παρακαλούσα λοιπόν να μη διστάσετε να δώσετε μια ευκαιρία σε ένα σπάνιο παιχνίδι με μοναδικές δυνατότητες και ενδιαφέρουσες επιλογές. Μην αφήσετε στην άκρη το παιχνίδι γιατί το Ragnarok είναι πάντα κοντά και μόνο εσείς μπορείτε να σταματήσετε το λυκόφως των θεών…

Ευχαριστώ για το χρόνο σας και ελπίζω να ευχαριστηθούμε όλοι μαζί ένα μοναδικό παιχνίδι.
avatar
Sanguine
Admin

Posts : 173
Join date : 2017-04-14

View user profile http://primalorder.forumgreek.com

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum