The Primal Order
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gods and Mortals

3 posters

Go down

Gods and Mortals Empty Gods and Mortals

Post by Sanguine Fri Jun 30, 2017 12:45 pm

Καλησπέρα Eareath,

Συγγνώμη για την απουσία μου τις τελευταίες 2 βδομάδες, είχα ένα προσωπικό θέμα (από τα καλά όχι τα κακά) και δεν μπορούσα να συμμετάσχω τόσο ενεργά. Ο Caranthir αναγκάστηκε να επωμιστεί όλο το βάρος της Eareath για αυτόν τον καιρό και παρόλα αυτά έκανε εξαιρετική δουλειά. Θέλω ωστόσο να τονίσω και πάλι το χαρακτήρα που έχει η τύχη στον τρόπο που επηρρεάζετε τον κόσμο. Καταλαβαίνω ότι κάποιοι από εσάς σκέφτονται με συγκεκριμένο τρόπο το πώς θα προχωρήσει η ιστορία, είναι όμως σημαντικό να καταλάβαιτε ότι πάντοτε υπάρχει ο παράγοντας της εντροπίας. Λίγη λοιπόν κατανοήση και προς τη δική μας μεριά όταν δούμε ότι υπάρχουν και άλλες πιθανότητες και τις υλοποιήσουμε. Είναι πολύ το υλικό πια και φυσικά πάντα μπορεί κάτι να μας ξεφύγει, σε αυτήν την περίπτωση ένα απλό μηνυματάκι του στυλ "Εμένα τα πλάσματα μου είπα οτι κατουράνε χυμό ανανά, γιατί κατουράνε φάτσες του Ryujin;" αρκεί. Εμείς θα ελέγξουμε την ορθότητα μας και θα την διορθώσουμε. Επισημάνω ότι δε χρειάζονται κατεβατά εκθέσεων σαν να δίνουμε όλοι πάλι πανελλήνιες.

Ας προχωρήσουμε όμως παρακάτω σε κάτι που ζητάτε αρκετοί : Gods and Mortals

Φαίνονται όλοι οι πληθυσμοί μέχρι τώρα, μαζί με όλες τις μεταβλητές. Κάτω από το όνομα κάθε θεού είναι το ποσοστό που πιστεύει σε αυτόν. Για τώρα έιναι όλα 100%, αυτό όμως θα αλλάξει στην πορεία.

Ελπίζω να έχετε όλη μια όμορφη μέρα (ή νύχτα για το Sol)!
Sanguine
Sanguine
Admin

https://primalorder.forumgreek.com

Back to top Go down

Gods and Mortals Empty Re: Gods and Mortals

Post by Zestia Fri Jun 30, 2017 3:24 pm

οπότε εγώ για τις τελευταίες δύο εβδομάδες βάζω 3,55 και 3,55 πόντους?
Zestia
Zestia
Grammar Nazi
Grammar Nazi

Back to top Go down

Post by Caranthir Fri Jun 30, 2017 4:40 pm

κάτι λιγότερο, μόλις το αρχείο οριστικοποιηθεί για όλους τότε θα βγουν τα devotion αναδρομικά, απλά θέλουμε να είμαστε σίγουροι για να μην κάνουμε λάθη σε αυτό το κομμάτι.
Caranthir
Caranthir
Admin

Back to top Go down

Post by Sanguine Fri Jun 30, 2017 8:58 pm

Στην ουσία 3,55 είναι το divine power που αναμένεται να πάρεις την επόμενη βδομάδα, αυτό αυξάνεται καθώς μεγαλώνουν και οι πληθυσμοί κάθε βδομάδα. Οπότε αυτή τη βδομάδα παίρνεις πχ. 3,55 την επόμενη όμως θα πάρεις 3,75 (παράδειγμα) επειδή αυξήθηκαν και οι πληθυσμοί. Έτσι λοιπόν την πρώτη βδομάδα μπορεί να πήρες 2 divine power τη 2η να πήρες 2,5 την 3η 3 την 4η 3,55 κ.ο.κ. Γι αυτό πρέπει και λίγο να τα δούμε για να μην γίνουν λάθη.
Sanguine
Sanguine
Admin

Back to top Go down

Post by Sanguine Sun Jul 02, 2017 8:23 pm

Κύριοι και κυρίες!

Έχω ανεβάσει το νέο αρχείο που τα έχει όλα συγκεντρωτικά. Εκεί μπορείτε να δείτε την τωρινή σας δύναμη, καθώς και πόση δύναμη αναμένεται να λάβετε από τους πιστούς σας την επόμενη εβδομάδα. Η δύναμη σας έχει υπολογιστεί αναδρομικά με το τι πιστούς είχε ο καθένας από την 1η βδομάδα μαζί με το ζάρι αυτής της εβδομάδας και μείον τις δημιουργίες σας.
Sanguine
Sanguine
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top