Season 2 Week 2

Go down

Season 2 Week 2

Post by Caranthir on Mon Jun 12, 2017 11:33 am

Χαίρομαι που κάποια από τα παιδιά μου αποφάσισαν να δημιουργησουν ζωή αυτή την περίοδο, όπως κάθε πατέρας όμως πρέπει να συμβουλεύει τα παιδιά του και να τα βοηθάει ισότιμα και δίκαια, γιαυτό το λόγο θα δούμε λίγο τους πιστούς σας αναλυτικά.

Νερμ θεέ της επικοινωνίας, παιδί μου πρέπει να ξέρεις ότι η δημιουργία των πιστών σου τόσο διάσπαρτα σε ένα τόσο μεγάλο νησί έχει και αρνητικές συνέπειες , όπως η αναπαραγωγή, η πιστοί σου λοιπόν θα αργήσουν να αναπαραγωνται -30% στην αναπαραγωγή.
Επίσης ένα πλάσμα τόσο υπέροχο όπως οι Δρακονιανοι σου, δεν έχουν και ιδιαίτερη ανάγκη να πιστέψουν πουθενά, είναι σε ένα νησί χωρίς κάποια απειλή, με κορυφαίους φυσικούς αμυντικούς μηχανισμούς, τεράστιο προσδόκιμο ζωής και πάρα πολύ τροφή, ξεκινάς λοιπόν με devotion: LOW

Ζεστια θεά της γονιμότητας, τα Ζασπς είναι πλάσματα αξιοθαύμαστα , η περιέργεια τους σίγουρα δημιούργησε ( περισσότερα ) προβλήματα με τα υπόλοιπα πλάσματα που ζουν εκεί όπως τα ερπετά, λύκοι, Sabertooth Tigers και Motorgoats κτλ άλλα αυτό θα τους δώσει την ευκαιρία να αναπτύξουν αμυντικούς μηχανισμούς και τεχνολογίες για την προστασία τους.
Ξεκινάς λοιπόν με 10% αυξημένη θνησιμότητα αλλά ο λαός σου ξεκινάει με High devotion και δωρεάν τεχνολογία Animal Husbandry & Trapping.

Blind Gambit , θεέ της τύχης, τα Leprechaunians είναι πλάσματα επιρρεπή στην καλοπέραση και το ρίσκο, και καλοπέραση κοντά σε φρέσκο γλυκό νερό είναι καλύτερη από την καλοπέραση στο βουνό και το δάσος, γιαυτό αποφάσισαν να ρισκάρουν να μετακομίσουν ομαδικός στο 1527 οποί θεωρούν ότι είναι καλύτερο μέρος από αυτό που τους διάλεξες. Εκεί θα γνωρίσουν τα υπέροχα πλάσματα τις Oozes που τους βοηθάνε στο να διατηρούν τις κοινωνίες τους καθαρές, Λόγο των ιδανικών συνθηκών διαβίωσης τα πλάσματα σου εκεί ξεκινάνε με Medium Devotion.
Τα Pandaren είναι μια εξαιρετικά ισορροπημένη φυλή . Ένα πνευματώδης και ισορροπημένο πλάσμα οι ελάχιστες δυσκολίες που αντιμετωπιζουν ξεπερνιουνται με την ομαδικότητα. Η πνευματικότητα τους, τους προσδίδει το χαρακτηριστικό unwavering το οποίο τους κάνει 10% λιγότερο πιθανό να αλλαξοπιστήσουν, ωστόσο δεν είναι επιρρεπής και στο φανατισμό, MAX Devotion: Medium.

Avie Θεά των μυστικών, υπέροχη φυλή οι Enter Sandmen , αντιλαμβανεσαι όμως ότι η πρόοδος τους θα αργήσει να έρθει σε σχέση με τα υπόλοιπα πλάσματα που είναι πιο "φιλικα" με τους ξένους, επίσης ένα πλάσμα σκληραγωγημενο εξαρχής, με ικανότητες όπως αυτή που δημιουργεί ανεμοστρόβιλους και να επικοινωνεί μέσω ονείρων τι σε κάνει να πιστεύεις ότι έχει την ανάγκη για πίστη?
Ξεκινάς λοιπόν με Low Devotion.

Goosahl Θεέ των σπηλαίων , τα Terros θα δημιουργησουν σίγουρα την πιο ξεχωριστή κοινωνία πλασμάτων μέχρι στιγμής , αφού ο τρόπος διαβίωσης και ο τόπος είναι μοναδικά, σίγουρα δύσκολα κάποιος θα πλησιάσει εκεί που βρίσκονται και δύσκολα θα μπορέσουν να φύγουν μακριά από τα αχανή σπηλαία τους. Ξεκινάς με High devotion αλλά ο λαός σου θα έχει δυσκολία στο να μάθει τεχνολογίες από άλλα πλάσματα όπως ο λαός της Avie.

Τελος Ναζιλ , οι κοινωνίες που έφτιαξες έχουν τα χαρακτηριστικα των προγόνων τους, καλό είναι να περιμένεις να δεις πως εξελίσσετε μια κοινωνία και μετά να αποφασίζεις αν θα φτιάξεις μια υπό-φυλή.

Θεωρώ ότι κάθε κοινωνία ξεκινάει από 2.000 θνητούς οι οποίοι ανάλογος παράγοντες όπως , περιοχή, ιδιαίτερα χαρακτηριστικα κτλ εξελίσσονται και αυξάνονται.


Last edited by Caranthir on Mon Jun 26, 2017 12:34 am; edited 1 time in total
avatar
Caranthir
Admin

Posts : 279
Join date : 2017-04-14
Age : 38
Location : Kaer Morhen

View user profile

Back to top Go down

Re: Season 2 Week 2

Post by Ryūjin on Mon Jun 12, 2017 2:44 pm

Name: Zora   (1518)

Εμφάνιση : ανθρωπόμορφα αμφίβια με δόντια σαν του καρχαρία και αιχμηρά νύχια. Μπορούν να είναι μπλε ή κόκκινοι στο χρώμα.

Ηψος: μέσος όρος στα αρσενικά τα 2:20 και τα θυληκα 2.00 αλλά μπορούν να κυμανθούν ανάλογα από τα 1.80 έως 2.50

Διάρκεια ζωής: 400 με 450 χρόνια. Η ενηλικίωση έρχεται σε αρκετα νεαρή ηλικία στα 30 τους.

Διατροφη: σαρκοφαγα κυρίως αλλά μπορούν να χωνέψουν και την χλωρίδα.

Τόπος διαμονής: Ζούνε κυρίως κάτω από το νερό αλλά μπορούν να φτιάξουν κατοικίες σε νησιά και παραθαλάσσια μέρη.

Αναπαραγωγή: Σεξουαλική γονιμοποίηση . Το θηλυκό θα γεννήσει μέχρι 5 αυγά όπως τα ψάρια μετά απο 6 μήνες κύηση μία φορά τον χρόνο και θα τα έχουν σε προστατευμενο μέρος μέχρι να εκκολαφθούν.
Από την στιγμή που θα βγουν ταξιδεύουν και μαθαίνουν από τον πατέρα κυρίως μέχρι να είναι ανεξάρτητα.

Κοινωνία: Οι Zoras αν και τρομαχτικοι στην οψη είναι πολυ κοινωνικά και ευγενικά όντα και τα ενδιαφέρει πολύ να γνωρίσουν τον κόσμο.
Αν και τα αρσενικά είναι πιο ογκώδης και μεγάλα, τα θηλυκά  έχουν πιο πρακτικά ανεπτηγμενους μύες οπότε ειναι και καλύτεροι κυνηγοί.
Υπάρχει σεβασμός ανάμεσα στα μέλη της φυλής και κυρίως στα μέλη τα οποία είναι στην prime ηλικία τους.

Θετικά χαρακτηριστικά: Αν και στην ξηρά κινούνται σαν τον μέσο άνθρωπο μέσα στο νερό είναι από τους πιο γρήγορους θηρευτές. Μπορούν να ταξιδεύουν για ώρες στην μέγιστη ταχύτητα τους χωρίς να σταματήσουν.

Αρνητικά χαρακτηριστικά: Δεν μπορούν να ζήσουν σχεδόν καθόλου μακριά από το θαλασσινό νερό ( μερικές ώρες μόνο)
Last edited by Caranthir on Mon Jun 26, 2017 12:54 am; edited 1 time in total (Reason for editing : Balancing the negatives traits)
avatar
Ryūjin
Cartographer
Cartographer

Posts : 253
Join date : 2017-04-18

View user profile

Back to top Go down

Valkyries

Post by Sol on Mon Jun 12, 2017 7:34 pm

Valkyrie
2540

Εμφάνιση: Η φυλή αποτελείται αποκλειστικά από γυναίκες. Το ύψος τους κυμαίνεται από 1.60 μέχρι 1.90. Το χρώμα των μαλλιών τους είναι πάντα ανοιχτόχρωμο, είτε ξανθό είτε κόκκινο. Τα μάτια τους είναι γαλανά, πράσινα ή κίτρινα/πορτοκαλί. Το σώμα τους είναι πάντα λυγερά αλλά πολύ ανθεκτικά.

Προσδόκιμο ζωής: 200-300 χρόνια.

Αισθήσεις: Οι Valkyries πέρα από τις κανονικές αισθήσεις μπορούν να αντιληφθούν το πλήρες φάσμα του φωτός (υπέρυθρο μέχρι υπεριώδες).

Περιβάλλον: Προτιμούν οποιοδήποτε περιβάλλον στο οποίο επικρατεί φως. Προσαρμόζονται εύκολα σε κρύα και ζεστά κλίματα. Επιλέγουν κυρίως μεγάλες πεδιάδες ως τόπους κατοίκησης.

Αναπαραγωγή: Παρθενογένεση, ή απλή σύλληψη με μέλος άλλης φυλής . Οι Valkyries απορροφούν το φως του ήλιου προκειμένου να αναπαραχθούν. Με αυτόν τον τρόπο κυοφορούν για 2 χρόνια. Εναλλακτικά μπορεί να γίνει κανονική σύλληψη με μέλος άλλης φυλής όπου σε αυτήν την περίπτωση το πλάσμα που γεννιέται είναι πάλι Valkyrie (με λίγο πιο εξωτικά χρώματα) αλλά χρόνος κύησης μειώνεται στον χρόνο που θέλει η άλλη φυλή.

Κοινωνία: Η κοινωνία των Valkyries αποτελείται από συμβούλια με βάση τις πρεσβύτερες. Ως επί το πλείστων εξυμνούν την καλή φυσική κατάσταση και την πολεμική ικανότητα. Μεγάλο μέρος από το σεβασμό της κοινωνίας πάει στα πνεύματα των νεκρών καθώς επίσης και στον ήλιο που τους προσφέρει ζωή.

Θετικά χαρακτηριστικά: Οι Valkyries έχουν αυξημένη σωματική δύναμη που τους επιτρέπει να ξεπερνούν τα όρια του μεγέθους τους, έχουν έτσι τη δυνατότητα να σηκώνουν μέχρι και 5 φορές το βάρος τους. Οι αισθήσεις τους.

Αρνητικά χαρακτηριστικά: Οι Valkyries νιώθουν την απουσία του φωτός του ήλιου ιδιαίτερα αισθητά. Εκτεταμένο χρονικό διάστημα στο οποίο η Valyrie δεν έχει επαφή με το φως του ήλιου έχει ως αποτέλεσμα αυτή να μαραζώνει χάνοντας έτσι τη δύναμη της και τις υπερφυσικές της αισθήσεις. Εάν συνεχιστεί για αρκετoυς μήνες αυτή η απομόνωση από την ήλιο μπορεί να έχει και ως αποτέλεσμα τον θάνατο.Last edited by Caranthir on Mon Jun 26, 2017 12:55 am; edited 2 times in total (Reason for editing : Balancing the negatives traits)
avatar
Sol

Posts : 188
Join date : 2017-05-03

View user profile

Back to top Go down

Pegasus

Post by Sol on Mon Jun 12, 2017 7:35 pm

Pegasus
2540

Εμφάνιση: Μεγάλα λευκά, φτερωτά, τετράποδα πλάσματα. Ζυγίζουν γύρω στα 600-700 κιλά. Άνοιγμα φτερών 4.5 μέτρα.

Διατροφή: Γενική χλωρίδα με ιδιαίτερη διατροφική ανάγκη σε εσπεριδοειδή και μήλα.

Περιβάλλον: Μεγάλες πεδιάδες.

Προσδόκιμο Ζωής: 30-40 χρόνια

Αναπαραγωγή: Η κύηση διαρκεί γύρω στον έναν χρόνο και έχει ως αποτέλεσμα 1 νεογνό. Σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις γεννιούνται δίδυμα.

Κοινωνία: Συγκροτούν κοπάδια με το δυνατότερο να είναι και ο αρχηγός. Δεν επιτρέπουν σε αρσενικά άλλων φυλών να τα πλησιάσουν για κανένα λόγο. Με τα θηλυκά άλλων φυλών είναι πιο ήμερα.

Θετικά χαρακτηριστικά: Στο φως του ήλιου αναζωογονείται και φεύγει μέρος από την κούραση του επιτρέποντας του να πετάει για πολλές ώρες υπό το φως του ήλιου.

Αρνητικά χαρακτηριστικά: Οι σύντροφοι των πήγασων είτε είναι το ταίρι τους είτε είναι ο αναβάτης τους, είναι για μια ζωή. Στο θάνατο τους ο πηγάσος συνήθως επιλέγει να τους ακολουθήσει στην επόμενη ζωή.

avatar
Sol

Posts : 188
Join date : 2017-05-03

View user profile

Back to top Go down

Re: Season 2 Week 2

Post by Ryūjin on Thu Jun 15, 2017 8:06 pm

Όνομα: B.F.Fish  (BFF για συντομία) (1217, 1317)

Εμφάνιση: Είναι ένα μεγάλο ψάρι

Μέγεθος: Φτάνει σε μήκος τα 2 μέτρα και βάρος τα 200 κιλά.

Διάρκεια ζωής: Γύρο στα 35 χρόνια.

Δίαιτα: Άλλα μικρότερα ψάρια

Τόπος διαμονής: Ζει κοντά σε υφάλους σε βάθος κοντά στα 50 μέτρα

Αναπαραγωγή: Όπως άλλα ψάρια

Κοινωνία: Ζουν σε μικρές ομάδες των 5-9 ψαριών.

Θετικά στοιχεία: Είναι νόστιμα με πολύ θρεπτικό κρέας.
Αρνητικά στοιχεία: Δεν είναι και τα πιο γρήγορα ψάρια στην πιάτσα.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Όνομα: Bluegray Shardile (1620, 1720)

Εμφάνιση: Η εικόνα τα λέει όλα.

Μέγεθος: Φτάνει σε μήκος τα 4 με 5 μέτρα και βάρος τα 1500 κιλά.

Διάρκεια ζωής: Γύρο στα 50 χρόνια.

Senses: Λειτουργούν όπως ο καρχαρίας. Τα ελκύει το αίμα και γενικά τα πληγωμένα ζώα.

Δίαιτα: Σαρκοφάγο

Τόπος διαμονής: Δεν θα βρεθεί ποτέ κοντά σε ξηρά εκτός και αν χάσει τον δρόμο του. Ζει σε περιοχές που μπορεί να βρει τροφή, αλλά δεν μένει σε ένα μέρος μόνο, και σε βάθος συνήθως μεγαλύτερου των 20 μέτρων.

Αναπαραγωγή: Όπως οι καρχαρίες

Κοινωνία: Ταξιδεύουν μόνα τους για να βρουν τροφή, στην περίπτωση που βρεθούν πολλά μαζί σε μία περιοχή θα συνεργαστούν ενστικτωδώς για να κυνηγήσουν αλλά προτιμούν την μοναξιά.
Σαν κυνήγι επιλέγουν να πάνε πρώτα στα πιο αδύναμα και πληγωμένα ζώα και μετά στα υγιή αν δεν έχουν βρει φαγητό.
Θα επιτεθούν κάπου μόνο λόγο πείνας ή αν νοιώθουν ότι απειλούνται.

Θετικά στοιχεία:
Αρνητικά στοιχεία: Μπορεί να επιτεθούν κάπου λανθασμένα επειδή αισθάνθηκαν αίμα και να σκοτώσουν πλάσματα δίπλα στο πληγωμένο ζώο.  

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Όνομα: Adolfin (1419, 1319)

Εμφάνιση: Μοιάζει με δελφίνι αλλά εχει έναν σκούρο χρωματισμό στο άνω χείλος μπροστά.

Μέγεθος: Φτάνει σε μήκος το 1,5 μέτρο.

Διάρκεια ζωής: Γύρο στα 45 χρόνια.

Δίαιτα: Άλλα μικρότερα ψάρια

Αναπαραγωγή: Όπως τα δελφίνια

Κοινωνία: Ζουν σε ομάδες των 12.

Θετικά στοιχεία: Κοινωνικά και αξιαγάπητα.
Αρνητικά στοιχεία: Το "γέλιο" τους σε κάνουν να νομίζεις πως κάτι σχεδιάζουν...

avatar
Ryūjin
Cartographer
Cartographer

Posts : 253
Join date : 2017-04-18

View user profile

Back to top Go down

Dark Times

Post by Sol on Fri Jun 16, 2017 7:37 am

Δυστυχώς έχει έρθει η στιγμή να υποκύψω στους εκβιασμούς ενός αδελφού θεού.
Τον τελευταίο καιρό τα πλάσματα που χρησιμοποιεί ο θεός Goosahl για τις επικοινωνίες του, μου ανέφεραν τα σχέδια του να αναστατώσει την ισορροπία της ύπαρξης χρησιμοποιώντας αθέμιτα μέσα. Έτσι λοιπόν μου ανέφερε ότι σκοπεύει να εξαπολύσει μία συμφορά που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στην ιστορία του κόσμου μας ως ένα μελανό σημάδι. Ίσως οργίστηκε που σε προηγούμενη εποχή αποφάσισα να μοιραστώ τη δημιουργία του με όλους εσάς (2930).
Με ιδιαίτερα επιθετικούς όρους μου ανέφερε ότι θέλει αυτή η μάστιγα που θέλει να εξαπολύσει να γίνει με δικές μου δυνάμεις. Φυσικά απάντηση μου ήταν σαφής: Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κάνω κάτι τέτοιο. Ωστόσο αμέσως μετά μου αποκάλυψε ακριβώς με πιο τρόπο θα ξεκινούσε αυτή την αποκάλυψη και ότι αν δεν το έκανα εγώ θα γινόταν με άλλο (δόλιο είμαι σίγουρος) τρόπο. Έτσι λοιπόν κάναμε μία συμφωνία: Θα ρωτούσα μερικούς θεούς της επιλογής του κατά πόσο θα ήθελαν να συνεισφέρουν στα σχέδια του με τρόπο που δε θα υποδηλώνει την ανάμειξη του. Με αυτόν τον τρόπο δέχθηκε να κάνω ο ίδιος μερικές αλλαγές προκειμένου η ανίερη δημιουργία του να αποκτήσει ελαττώματα και αδυναμίες...
Έτσι λοιπόν στο 2930 δημιουργείται το παρακάτω:

Ονομασία: Undead blight
Εμφάνιση:Οι απέθαντοι έρχονται σε όλα τα μεγέθη και σχήματα μιας και δεν είναι πάρα μονάχα τα άψυχα κουφάρια νοήμων πλασμάτων , ανάλογα με την ζωή που είχαν κάποια πλάσματα αποκτούν εξτρά χαρακτηρίστηκα όπως μακριά δόντια, νυχιά , γλώσσα κάποιοι αποκτούν κοκάλινο εξωσκελετο η αδυνατίζουν σε βαθμό που η πέτσα τους κόλα στα κοκάλα τους και το δέρμα τους γίνετε πράσινο, μαύρο ,κατακόκκινο και σε άλλους τελείως άσπρο.
Μέγεθος: Το μέγεθος των απέθαντων ποικίλει άλλοτε αποκτούν μεγαλύτερο ύψος και όγκο και άλλοτε μειώνετε το ύψος και γίνονται ποιο αδύνατοι.
Διάρκεια ζωής: Εαν μπορεί κάποιος να το πει ζωή αυτό ... οι απέθαντοι συνεχίζουν να υπάρχουν μέχρι τα 1000 χρονιά μέσα σε αυτήν την πορεία σιγά σιγά ξεκινάνε να σαπίζουν η να θρυμματίζονται μέχρι που στο τέλος γίνονται σκόνη στον άνεμο άλλα και αυτό δεν είναι σίγουρο ένας απέθαντος μπορεί να καταστραφεί ακόμα και μέσα σε μια διάρκεια 9 μηνων έως 10 ετών λίγοι καταφέρνουν να φτάσουν το μέγιστο προσδόκιμο.
Αισθήσεις:Οι περισσότεροι απέθαντοι δεν έχουν και τις καλύτερες αισθήσεις λόγω τις προχωρημένης σήψης τους , λίγοι εκλεκτοί έχουν υψηλές αισθήσεις όπως καλή όσφρηση ακοή και όραση στο σκοτάδι το μόνο κοινό σε όλους είναι η δυνατότητα να βλέπουν την ίδια την ενέργεια της ζωής σε ένα πλάσμα και ας υπάρχει απόλυτο σκοτάδι. Επιπλέον Πολλοί απέθαντοι είναι ανίκανοι να μιλήσουν ,αυτή η κατηγορία αποκτά την δυνατότητα της επικοινωνίας μεσώ όσμωσης δηλαδή την μετάδοση πληροφοριών από την αφή.
Διατροφή τύπου: Οι αδύναμοι απέθαντοι δεν χρειάζονται τροφή η νερό άλλα παρόλα αυτά συνεχίζουν να κυνηγάνε για τροφή και κυρίως Νοήμων Πλάσματα ώστε να τα αφομοιώσουν περισσότερο από λαιμαργία πάρα ανάγκη άλλα και από μνήμες που σχετίζονται με την επιβίωση από τα εναπομείναντα κομμάτια μνήμης που διαθέτουν ,πολλές φόρες σκάβουν και το έδαφος για να ανασύρουν πτώματα και να τα φάνε , από την άλλη οι ισχυροί απέθαντοι έχουν ποιο εκλεπτυσμένες ορέξεις άλλοι ρουφάνε μόνο αίμα , τρώνε μόνο την καρδιά η απορροφούν την ίδια την ζωτική ενεργεία από το θύμα αφήνοντας το ένα ρουφηγμένο κουφάρι, επιπλέον πολλές φόρες μπορεί να αγνοήσουν ένα μη νοήμων πλάσμα και μάλιστα οι ισχυροί απέθαντοι θεωρούν την αφομοίωση κατώτερης μορφής πλασμάτων ως εκφυλισμό που αρμόζει μόνο στα κατώτερα στρωματά του είδους. Ένας απέθαντος και κυρίως οι πιο ισχυροί, μπορεί να πέσει σε λήθαργο για πολλά χρόνια μέχρι να ξανανιώσει την ανάγκη να κυνηγήσει για θηράματα.
Περιβάλλον:Οι απέθαντοι είναι καταραμένα πλάσματα τα οποία δεν αντέχουν την ίδια την πηγή ζωής σε αυτόν τον κόσμο τον Ήλιο , ένας απέθαντος που θα εκτεθεί στον φως έστω και για λίγα δευτερόλεπτα ξεκινάει να φλέγεται η να γίνετε στάχτη , γιαυτό τον λόγω προτιμούν να κρύβονται σε υπόγεια σπηλαία σε κουφάλες μεγάλων δέντρων η και ακόμα να σκάβουν στο έδαφος και να μένουν εκεί κάτω από στρωματά χώματος έως ότου να δύσει ο Ήλιος , προτιμούν τα κρύα και ξερά περιβάλλοντα μιας και αυτά τους βοηθούν στο να συντηρούνται καλύτερα.
Αναπαραγωγή: Οι απέθαντοι δεν μπορούν να αναπαραχθούν πάρα μονάχα να μολύνουν εξολοκλήρου νοήμων πλάσματα , μπορεί να θεωρούνται καταραμένοι αλλά στην ουσία δεν είναι πάρα μολυσμένα κουφάρια από έναν θανατηφόρο ιό , ο ιός αυτός μεταδίδεται μέσω των σωματικών υγρών κυρίως με την μορφή δαγκώματος στο Νοήμον Πλάσμα ,το σημείο του δαγκώματος μαυρίζει και το θύμα μέσα στην διάρκεια της μιας ημέρας ξεκινά με πυρετό και ζαλάδα , εμετό επέρχεται αδυναμία και πόνος στους μυς τους σώματος , το σαγόνι δεν μπορεί πλέον να σηκωθεί , ξεκινούν οι σπασμοί μέχρι που επέρχεται ο θάνατος , η ψυχή φεύγει από το σώμα και μέσα σε μια διάρκεια λίγων ωρών έως και μιας μέρας συνήθως για τα πιο δυνατά απέθαντα πλάσματα το σώμα ανασταίνεται σε ένα νέο είδος το οποίο δεν έχει παρά μονάχα κομμάτια αναμνήσεων από την προηγούμενη του ζωή, η επιτυχία να αναστηθεί ένα μολυσμένο πλάσμα είναι λιγότερες από 40% αλλά υπάρχει πιθανότητα ένας απέθαντος να μολύνει ένα ήδη νεκρό Νοήμων πλάσμα αρκεί να μην είναι νεκρό για πάνω από 24 ώρες , συνήθως τα ήδη νεκρά πλάσματα ανασταίνονται σε αδύναμους απέθαντους .
Κοινωνία: Οι απέθαντοι ζούνε σε ορδές οι ισχυροί απέθαντοι έχουν περισσότερη εξουσία έναντι των αδύναμων και επιβάλλονται σε αυτούς με κάθε τρόπο , δεν δημιουργούν καινούργια πράγματα παρά μονάχα επαναλαμβάνουν αυτά που έκαναν με βάση τα κομμάτια των αναμνήσεων τις παλιάς τους ζωής έτσι και αλλιώς η δημιουργικότητα είναι κομμάτι μόνο των ζωντανών , δεν διατηρούν ζώα τα απεχθάνονται και τους απεχθάνονται , οι ισχυροί απέθαντοι νιώθουν συνεχεία ανία και απαξίωση και πολλές φόρες μπορεί να πέσουν σε λήθαργο από μονοί τους μέχρι κάτι συνταραχτικό να συμβεί και να τους ξεσηκώσει από τον μίζερο ύπνο τους .
Θετικά χαρακτηριστικά: Οι απέθαντοι είναι πλάσματα τα οποία δεν κουράζονται,δεν αναπνέουν,δεν νιώθουν πόνο,δεν πεθαίνουν από δηλητήριο η αρρώστιες μιας και δεν είναι ζωντανοί , έχουν τρομακτική δύναμη μιας και πλέον μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους μυς τους στο μέγιστο δυνατό χωρίς να τους μπλοκάρουν οι νευρώσεις τους ,μπορούν να συνεχίσουν να προχωράνε ακόμα και κομμάτια του σώματος τους να λείπουν από πάνω τους , δεν χρειάζονται τροφή ούτε νερό άλλα οι ισχυροί απέθαντοι θα αναζητήσουν να αφομοιώσουν ζωές Νοήμων Πλασμάτων για να επαναφέρουν τον κατεστραμμένο ιστό τους και για να διατηρηθούν στους αιώνες. Επιπλέον οι ισχυροί απέθαντοι μπορούν να υποστούν μια σειρά από διάφορες μεταλλάξεις όπως μακριά δόντια, νυχιά , μακριά γλώσσα, κοκάλινο εξωσκελετο, εξτρά χεριά και ποδιά μάτια και κεφάλι ακόμα και φτερά,αλλά και να αλλάξουν προσωρινά την μορφή τους για να δείχνουν ζωντανοί.

Αρνητικά χαρακτηριστικά: Οι απέθαντοι καταστρέφονται στο φως του Ηλίου και είναι ποιο εύφλεκτοι σε σχέση με ένα ζωντανό πλάσμα όποτε η φωτιά τους κάνει σοβαρή ζημιά, τα άλλα ζωντανά πλάσματα τους απεχθάνονται,επίσης όσο ποιο ισχυρός είναι ένας απέθαντος τόσο ποιο πολλές αδυναμίες έχει ,άλλοι μισούν το αλάτι και δεν μπορούν να περάσουν πάνω από αυτό , άλλοι έχουν αλλεργία στο ασήμι και αντιδρά πάνω τους σαν να πέφτει οξύ και άλλους τους καίει το κινούμενο νερό,άλλοι μισούν την μυρωδιά από τα λουλούδια , άλλα υπάρχουν και ψυχολογικές αδυναμίες κάποιοι μισούν την κοινωνικότητα και την κουλτούρα , άλλοι δεν μπορούν να μπουν σε ιερούς χώρους , άλλοι μέσα σε κατοικίες χωρίς να τους προσκαλέσει μέσα ο ιδιοκτήτης,άλλοι έχουν ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή και θα κάτσουν να μετρήσουν ένα σακί σιτάρι κόκκο κόκκο μέχρι να μάθουν ποιος είναι ο ακριβής αριθμός τους .


Είθε το μέλλον να μας δείξει έλεος...
avatar
Sol

Posts : 188
Join date : 2017-05-03

View user profile

Back to top Go down

Re: Season 2 Week 2

Post by Blind Gambit on Fri Jun 16, 2017 4:38 pm

Στο τετράγωνο 1527 δημιουργώ έναν πληθυσμό από το γένος Equus (Horses, Wild Asses & Μulus) κοινώς άλογα, γαϊδούρια και μουλάρια.

Επιπλέον, στα τετράγωνα 1527 & 5224 δωρίζω στους πιστούς μου το φυτό που αποκαλείται αμπέλι.
avatar
Blind Gambit
Griniaris tou Forum

Posts : 322
Join date : 2017-04-19
Location : Dome of Bets

View user profile

Back to top Go down

Re: Season 2 Week 2

Post by Zestia on Fri Jun 16, 2017 4:49 pm

Όνομα: Tamers                      (περιοχή 5027)
 
Εμφάνιση: Η φυλή κυμαίνεται ανάμεσα σε δύο χαρακτηριστικά. Τους λίγο πιο μικρόσωμους και ευέλικτους και τους πιο ψηλούς και φαρδιούς. Οι γυναίκες τους όλες ανεξαιρέτως έχουν ανοιχτή λεκάνη και μεγάλα στήθη. Τα χρώματά τους είναι ανοιχτα, από καστανό μέχρι ξανθό ,ίσιο πάντα, μαλλί, σταχί δέρμα και ανοιχτόχρωμα μάτια.

Μέγεθος:1,70-2,20 μ. ύψος.

Προσδόκιμο ζωής:80-100 χρόνια

Αισθήσεις:Οι Tamers είναι δαμαστές. Οι αισθήσεις τους πάντα σε συναγερμό και έχουν εξαιρετικά αντανακλαστικά

Διατροφή:Παμφάγα

Περιβάλλον: Μπορούν να ζήσουν οπουδήποτε. Θα προτιμήσουν τον ήλιο και το εύκολο έδαφος όπου μπορούν να τρέχουν ή να καβαλάνε τα mounts τους, και που θα μπορούν να δούνε από μακρυά τον εχθρό να πλησιάζει.

Αναπαραγωγή:Συνεχόμενη και αυξημένη. Δεν έχουν τηλεόραση

Κοινωνία:Η κοινωνία είναι κυρίως μητριαρχική αν και στο σύνολο της δε διαχωρίζει τα δύο φύλα. Άντρες και γυναίκες είναι εξ ίσου μαχητές, προστάτες και εργάτες.
Στο σύνολό τους είναι φοβερά αθλητικοί και εργατικοί. Από τα σημαντικότερα επιτεύγματά τους είναι η τελειότητα του σώματος τόσο σε ομορφιά όσο και σε ικανότητα και υγεία. Παρ'όλ'αυτά, καθ'ότι  δαμαστές, κομμάτι της ομορφιάς τους θεωρούν και τα σημάδια που αποκτούν σε μάχες με θηρία που προσπαθούν να εξημερώσουν ή τουλάχιστον να τα κουμαντάρουν.
Αν και έχουν την τάση να θεωρούν τους εαυτούς τους κυρίαρχους επί των άλογων πλασμάτων, αυτό τους πλημμυρίζει και με μία βαριά αίσθηση ευθύνης προς την πλάση. Πολύ συχνά θα τρέξουν να βοηθήσουν ένα ζώο που έχει χτυπηθεί, αλλά και τα Japs ή τα Pandaren αν βρεθούν σε μία δύσκολη κατάσταση.
Είναι φοβερά προστατευτικοί με τα παιδιά τους και αυτό είναι που τους κάνει να σέβονται τις μητέρες όλων των είδών και όχι μόνο να μην τις ενοχλούν αλλά και να τις προστατεύουν κι αυτές και τα παιδιά τους. Πολλές φορές μάλιστα προσπαθούν να οδηγήσουν τα εγκυμονώντα ζώα  σε περιοχές πιο ήσυχες και ασφαλείς όπου θα μπορούν και οι ίδιοι να τα προσέχουν αλλά και να τους φέρνουν φαγητό.
Στην κοινωνία τους δεν υπάρχει μονογαμία. Οι σύντροφοι του καθενός μπορεί να είναι πολλαπλοί , μόνιμοι ή προσωρινοί. Τα καταλύματα τους στεγάζουν κυρίως τα παιδιά. Οι έγκυες και οι μωρομάνες με τους γέρους προσέχουν τα παιδιά όλα μαζί  όσο οι υπόλοιποι δουλεύουν και φροντίζουν να παρέχουν εξ ίσου σε όλους. Παρ'ότι υπάρχει συναίσθηση του "ποιανού είναι πιο παιδί" δεν υπάρχει περίπτωση το ένα να έχει διαφορετική αντιμετώπιση από το άλλο.
Τα παιδιά κάπου στην εφηβεία αρχίζουν να σχηματίζουν συμμορίες και να κάνουν εξορμήσεις στις γύρω περιοχές προσπαθώντας να αποδείξουν είτε ότι είναι καλύτεροι δαμαστές είτε ότι είναι οι καλύτεροι αθλητές. Δεν είναι πρωτάκουστο να πεθάνει κάποιο παιδί προσπαθώντας να  δαμάσει ένα θηρίο ή να πηδήξει από ένα ψηλό βράχο για να αποδείξει ότι μπορεί να προσγειωθεί. Αυτό το γεγονός δε στεναχωρεί πολύ την φυλή. Συνήθως τα πρώτα παιδιά που πεθαίνουν είναι είτε τα πιο αδύναμα είτε λιγότερο σοφά. Ότι και να΄ναι όμως, σίγουρα γίνονται παράδειγμα προς τα υπόλοιπα της συμμορίας για να καταλάβουν τη διαφορά του θάρρους από την ηλιθιότητα και για το πόσο σημαντικό είναι να έχεις συναίσθηση των δυνατοτήτων σου. Συνήθως ένα με δύο θάνατοι αρκούν για να πάρει μία συμμορία-γενιά το μάθημά της.
Αναπόσπαστο κομμάτι της τελετής ενηλικίωσής τους είναι το να έχουν δημιουργήσει δεσμούς φιλίας με ένα άλογο και να το καβαλήσουν.  Παρ'ολ'αυτά υπάρχουν και κάποιες εξαιρέσεις όπου κάποιοι από αυτούς έχουν καταφέρει να καβαλήσουν και να γίνουν φίλοι με πιο άγρια ζώα όπως αρκούδες.
Θετικά-Αρνητικά:Οι Tamers έχουν εξαιρετικά δυνατά και αθλητικά σώματα. Η δύναμη και η ευελιξία τους ξεπερνάει τα αναμενόμενα ενός τέτοιου πλάσματος και δεν ντρέπονται να το δείξουν. Παρά τα θαυμαστά τους σώματα, το θάρρος και την εργατικότητά τους φαίνεται να μην έχουν την πρόοδο στο αίμα τους. Όχι πως θα την αρνηθούν αναγκαστικά, ειδικά αν εξυπηρετεί τα ιδανικά τους, αλλά οι ίδιοι δυσκολεύονται να δουν ένα βήμα παραπέρα. Άλλωστε γιατί να το κάνουν όταν μπορούν να κυριαρχήσουν με τις δυνάμεις που έχουν ήδη.Ονομα: Van Horsen           (περιοχή 5027-5026)
Εμφάνιση:Το τρίχωμά τους είναι μάυρο και γυαλιστερό. Η χαίτη τους μακρυά και πλούσια. Κάποια από αυτά εμφανίζουν άσπρη τρίχα είτε κοντά στις οπλές είτε στην χαίτη.
Μέγεθος:Η πλάτη τους φτάνει το 1,60 με 1,75.
Προσδόκιμο ζωής: 30-35 χρόνια.
Διατροφή:Πρασινάδα
Περιβάλλον:Ανοιχτές κοιλάδες
Αναπαραγωγή:Μία φορά το χρόνο ένα-δύο μικρά
Κοινωνία: Κινούνται σε ομάδες για προστασία. Είναι ευγενείς και ελεύθερες ψυχές. Τους αρέσει να τρέχουν στα λιβάδια και να χαίρονται τον ήλιο. Αντιδρούν άσχημα σε κακόψυχα ή μοχθηρά πλάσματα όμως αναγνωρίζουν το ελεύθερο πνεύμα όσων το κατέχουν και δημιουργούν ισχυρούς δεσμούς μαζί τους.
Θετικά Αρνητικά: Είναι μεγαλόσωμα και στιβαρά. Έχουν καλή αντοχή στις κακουχίες αλλά πέρα από μία καλή κλοτσιά δεν έχουν άλλο τρόπο άμυνας.
 Last edited by Zestia on Fri Jun 16, 2017 10:47 pm; edited 1 time in total
avatar
Zestia
Grammar Nazi
Grammar Nazi

Posts : 1057
Join date : 2017-04-18

View user profile

Back to top Go down

Re: Season 2 Week 2

Post by Goosahl on Fri Jun 16, 2017 10:09 pm

O Baphomet εμφανίζεται χειροκροτώντας και λέει:
<< Μπράβο πολύ καλή κίνηση πανούργε θεέ Sol  τελικά υπάρχει κάτι σαν αλαζονεία σε όλους εσάς τους θεούς του φωτός που  όταν δεν  καταφέρνετε να το αποκτήσετε σπάει και κάνετε λάθος κινήσεις  >>
Βγάζει ένα σκάκι από το πουθενά κάθεται και κουνάει ένα πιόνι μπροστά και λέει:  
<<Κάνω λοιπόν και εγώ μια κίνηση , θα έχει πολύ ενδιαφέρον αυτό το παιχνίδι>>

Περιοχές:2431,2429

Ονομασία:Psychopomp Όρνεο  (Non-Sentient)
Εμφάνιση: Μοιάζει με ένα τεράστιο κοράκι μόνο που έχει 4 φτερά και το μπροστινό μέρος του κεφαλιού καθώς και το μεγάλο μυτερό του ράμφος  είναι καλυμμένα από ένα οργανικό υλικό που το κάνει να μοιάζει λες και φοράει μάσκα το οποίο είναι σκληρότερο και από το ατσάλι.
Μέγεθος:Το άνοιγμα των φτερών του μπορεί να φτάσει τα 7-8 μετρά και βάρος 29-35 kg.
Διατροφή: Είναι νεκροφαγα και σαρκοβόρα ταξιδεύουν συχνά 250 χιλιόμετρα (160 μίλια) την νύχτα μέχρι νωρίς το πρωί αναζητώντας το θήραμα τους , τρώνε ψόφια πλάσματα άλλα και άρρωστα η ετοιμοθάνατα εάν εντοπίσουν ένα μολυσμένο από αρρώστια πλάσμα το εξετάζουν από απόσταση μυρίζοντας συνεχεία τον  ιό που έχει εισβάλει στο σώμα τους ,όταν πλέον έχουν εξετάσει καλά τον ιό το Psychopomp ξεκινά να βγάζει υπερηχητικές δονήσεις που επιθέτονται στον ιό ταλαντώνοντας την κυτταρική δομή του και αποδυναμώνοντας τον, ο ήχος αυτός  είναι μεταλλικός βαθύς και επίμονος και ακούγεται να επαναλαμβανει <<Goooosaaaahl,Gooooosaaahl>> συνεχεία όταν επιτεθείτε, το μολυσμένο πλάσμα παραλύει και εξασθενεί από το σοκ και ο θηρευτής βρίσκει την ευκαιρία να το γραπώσει και να πετάξει μαζί του σε μεγάλο υψόμετρο όπου θα το αφήσει να γίνει κομμάτια στο έδαφος σκοτώνοντας το ακαριαία , εάν το θήραμα έχει βάρος και όγκο παραπάνω από τα κιλά που μπορεί να σηκώσει ο θηρευτής τότε πετάει με δύναμη στο πίσω μέρος του κεφαλιού του θηράματος και με ένα δυνατό και τελειωτικό χτύπημα με το μυτερό και σκληρό ράμφος του το σκοτώνει .Πολλές φόρες δεν τρώνε για πολλές ήμερες και άπλα κατασπαραζουν ενα θήραμα μέχρι να φουσκώσουν και επαναλαμβανουν , εάν βρουν ένα εξαιρετικά άρρωστο πλάσμα θα το σκοτώσουν και θα το κρύψουν κάπου που θα έχουν πρόσβαση μόνο αυτοί για να εξασφαλίσουν ένα σίγουρο μελλοντικό γεύμα .
Διάρκεια ζωής: Ενηλικιώνονται στο 5 με 6 χρόνο και ζουν για 96-100 χρόνια.
Αισθήσεις: Έχουν απίστευτη όσφρηση και μπορούν να εντοπίζουν την λεία τους από 12 μίλια μακριά καθώς και έχουν εξαιρετική όραση την νύχτα .
Περιβάλλον:Κατοικούν σε μεγάλα εδάφη αντέχουν σε κρύα και την ζεστά κλίματα , συνήθως φωλιάζουν σε σπηλιές ή ρωγμές σε βράχια, αλλά είναι επίσης γνωστό ότι φωλιάζουν σε κοιλότητες δέντρων.
Αναπαραγωγή: Ζευγαρώνουν από χειμώνα έως άνοιξη έχουν ένα ταίρι στην ζωή τους και παράγουν πολύ λίγα νεογνά 1-2 αυγά στα οποία παρέχουν ένα μεγάλο μέρος της γονικής μέριμνας. Το νεογνό μαθαίνει να πετάει όταν είναι περίπου 6 μηνών, αλλά θα μείνει με τους γονείς για πολλούς μήνες.
Κοινωνία: Είναι ζώα που προστατεύουν την οικογένεια τους δεν επιτίθενται σε υγιή πλάσματα εκτός και εάν απειληθεί η ζωή και η οικογένεια τους κυκλοφορούν ανά ζεύγη άλλα και περισσότερα ανάλογα την οικογένεια.  
Θετικά χαρακτηριστικά: Είναι δυνατά πλάσματα και μπορούν να σηκωνόσουν το βάρους τους 5 φόρες , έχουν μια σκληρή προστατευτικη μάσκα στο κεφάλι-ράμφος σκληρότερο από το ατσάλι, έχουν ανόσια στις αρρώστιες και μεγάλη αντοχή στις τοξίνες.
Αρνητικά χαρακτηριστικά: Είναι ευαίσθητα σε πολύ έντονες μυρωδιές από καύση ανόργανων υλών και ζαλίζονται όταν πλησιάσουν κοντά σε αυτές , επιπλέον λόγω των μεγάλων αποστάσεων που διανύει χρειάζεται συχνά νερό για να μην αφυδατωθεί.
avatar
Goosahl
Conspiracy Master
Conspiracy Master

Posts : 359
Join date : 2017-04-14

View user profile

Back to top Go down

Re: Season 2 Week 2

Post by Luni on Fri Jun 16, 2017 10:25 pm

Στο τετράγωνο 2231 βάζω το Race:

Name: Wild Pixies.

Appearance: Όπως βλέπετε στην εικόνα από κάτω.Size: Είναι 20’ inches.

Lifespan: Ζουν περίπου 150 με 200 χρόνια.

Senses: Έχουν εξαιρετική ακοή, καλή αίσθηση προσανατολισμού και γενικά αυξημένες τις αισθήσεις τους.

Diet Type: Τρέφονται με σπόρους, φρούτα, χορταρικά και ψάρια από τις λίμνες.

Habitat: Ζουν κοντά σε ρυάκια, βουνά σε δάση και όπου έχει φύση. Φτιάχνουν τα σπιτάκια τους πάνω σε δέντρα και μέσα σε σπηλιές.

Reproduction: Αναπαράγονται κάθε 6 μήνες, χρειάζεται ένα αρσενικό και ένα θηλυκό για να γίνει η διαδικασία, τουλάχιστον 30 - 35 χρονών και κάνουν μέχρι 3 του είδους τους. Η κύηση κρατάει περίπου 5 μήνες.

Society: Ζουν σε ομάδες και τα μεγαλύτερα σε ηλικία από αυτά ορίζουν τους νόμους και τις αρμοδιότητες του κάθε ενός. Είναι παιχνιδιάρικα κάνουν σκανδαλιές και είναι φιλικά προς τα πλάσματα του δάσους. Μπορούν να γίνουν αρκετά επικίνδυνα και εχθρικά αν νιώσουν ότι απειλείτε η ζωή τους ή το δάσος.

Positive and Negative Traits: Είναι πάρα πολύ ευκίνητα, πιο πολύ από τα άλλα πλάσματα. Κρύβονται εύκολα μέσα στο δάσος λόγο της εμφάνισής τους και δύσκολα μπορεί να τα βρει κάποιος. Σκαρφαλώνουν γρήγορα και μπορούν να πηδήξουν πολύ ψηλά.

Αφυδατώνονται γρήγορα, για αυτό μένουν κοντά σε ρυάκια ή λίμνες και δεν απομακρύνονται εύκολα από αυτά. Τραυματίζονται εύκολα και προσβάλλονται από ασθένειες των φυτών.


Last edited by Caranthir on Mon Jun 26, 2017 12:57 am; edited 1 time in total (Reason for editing : Balancing the negatives traits)
avatar
Luni

Posts : 293
Join date : 2017-04-19

View user profile

Back to top Go down

Re: Season 2 Week 2

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum