Season 2 Week 3

Go down

Season 2 Week 3

Post by Caranthir on Tue Jun 20, 2017 7:58 pm

Χαίρομαι ιδιαίτερα όταν βλέπω θνητούς να περπατάνε στο κόσμο που φτιάξατε  εσείς, βλέπω τις συμμαχίες που φτιάχνετε μεταξύ σας , τις υποσχέσεις , τις ανταλλαγές αλλά ακόμα και τις απειλές και αναρωτιόμαστε .... όλα αυτά που χτίζετε με τα λόγια πόσο ικανά είναι να αντέξουν όταν θα μπει το προσωπικό όφελος ανάμεσά σας?

Ζεστια, τα πλάσματα σου γεννήθηκαν κοντά σε δυο λαούς που αγαπάνε περισσότερο την εξέλιξη, και η εξέλιξη είναι δύναμη , δύναμη και διαφορετικοτητα, τα ζασπς ίσως στον μέλλον λόγο κοινών πιστεύω να μην έχουν θέμα, τι θα γίνει όμως με τα Panda? κανείς δεν ξέρει. Ξεκινάς με High devotion λόγο ότι τα πλάσματα σου έχουν πολύ "παιχνίδι" εκεί που είναι όπως το race Remlan και τα διάφορα αιγώδη , 10% θνησιμότητα εχτρα όμως για τους ίδιους λογούς ( μέχρι να μάθουν να τα δαμάζουν).

Θεέ της Θάλασσας , έφτιαξες ένα υπέροχο πλάσμα που μακρυά από την σφαίρα επιρροής σου δεν μπορεί να ζήσει, το ίδιο και ο Sol , Οι Βαλκυρίες και τα Ζορα ξεκινάνε με High devotion.To Undead Blight είναι μια ωραία προσθήκη στον κόσμο, εξαπλώνετε και γρήγορα και είναι καταστροφικό για τους πιστούς σας, θέλω να δω τι θα κάνετε για αυτό .

Luni  όταν διάβαζα για τα Wild Pixies είχα την εντύπωση ότι τα έφτιαξε ο Eothar, ήλπιζα το πρώτο νοήμων πλάσμα που θα έφτιαχνες να είχε λίγη απο την προσωπική σου πινελιά, δεν πειράζει όμως. Med Devotion για αρχή και 5% αυξημένη θνησιμότητα λόγω αρνητικών.
avatar
Caranthir
Admin

Posts : 279
Join date : 2017-04-14
Age : 38
Location : Kaer Morhen

View user profile

Back to top Go down

Re: Season 2 Week 3

Post by Eothar on Tue Jun 20, 2017 8:52 pm

Ο Eothar κοίταξε την Eäreath και είπε αποφασισμένα:

"Η Eäreath μου φαίνεται άδεια ακόμα.. Θα δημιουργήσω κάποια ακόμα πλάσματα να ζουν στα dash μου. Εμπρός λοιπόν, σας δίνω το Δώρο του Eothar, γεννηθείτε και εξελιχθείτε στην Eäreath!"

---------------------------------

Drageoth
(Eotharian Forest Dragon)
(Non Sentient Race)
3817, 3818Appearance: Οι drageoth έχουν εμφάνιση τεραστιας σαύρας με φτερά. Μια ουρα βοηθάει στην ισορροπία τους και ένα ζεύγος κεράτων προσθέτει στην επιβλητική εμφάνιση τους. Έχουν χοντρά, σκληρά λέπια και από πάνω μια στρώση λεπτού δέρματος, που μοιάζει με κλαδιά.

Size: Τα μικρά είναι περίπου 2 μετρα ψηλά, ενώ τα ηλικιωμένα μπορούν να φτάσουν έως τα 40 μετρα ύψος.

Lifespan: Μπορούν να ζήσουν έως και 800 χρονια. Είναι ενήλικα μετά από τα 80 χρονια.

Senses: Εξαιρετική όραση.

Diet type: Ψαρια και μικρότερα θηλαστικά.

Habitat: Στα δάση του Eothar

Reproduction: Κάθε 1 χρόνο, κάθε ζεύγος Drageoth γεννάει περίπου 5-6 μικρά.

Society: Τείνουν να ζουν ομάδες από 10-100 drageoth.

Θετικά χαρακτηριστικά: Τα drageoth έχουν μεγάλα φτερά που τους επιτρέπει να πετάνε σε σχεδόν τρομαχτικά γρήγορο ρυθμό. Βολικό, μιας και από τα αγαπημένα τους πράγματα είναι να πετάνε πάνω από την Eäreath, πάνω από τα σύννεφα πολλές φορες, εξερευνώντας τις περιοχές. Μπορούν να καλύψουν πολλά τετράγωνα κάθε ώρα πτήσης αλλα προσπαθούν πάντα να γυρνάνε πίσω στην φωλια τους κάθε βραδυ.

Μια φορα την ημερα μπορούν χρησιμοποιώντας τον μεταβολισμό τους, να αλλάξουν την χημική σύσταση τις τροφής τους και να την εκτινάξουν από το στόμα τους σε μορφή διαβρωτικού οξιου που καταστρέφει κάθε οργανική ύλη που ακουμπάει.

Αρνητικά χαρακτηριστικά:  Τα κερατα τους και τα φτερά τους είναι σημαντική πηγή ενέργειας για τους drageoth. Εάν κοπούν ή τραυματιστούν σοβαρά, χάνουν την δύναμη τους να πετάνε καθώς και να πετάνε το οξύ από το στόμα τους, πράγμα που τους κάνει εύκολα θύματα.

Τα λέπια τους, καθώς και τα κερατα τους μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να φτιάξουν υψηλού επιπεδου πανοπλίες και όπλα, αυτό μπορεί να τους κάνει στόχους από θηρευτές.

---------------------

Elfar
(Eotharian Swamp Monkeys)
(Non Sentient Race)
3617, 3716Appearance: Τα elfar είναι κάπως ανθρωπόμορφα αλλα το σώμα τους είναι καλυμμένο με φύλλα και κλαδιά. Έχουν μικρά κατάλευκα ματια και μακριά, μυτερά δόντια που τα χρησιμοποιούν για να τρώνε. Τα μακριά τους δάχτυλα τα βοηθάει να κινούνται πάνω δέντρα.

Size: Τα αρσενικά είναι περίπου 2.2 μετρα ψηλά. Τα θηλυκά συνήθως 1.9 μετρα.

Lifespan: Ζούνε περίπου 250 χρονια

Senses: Εξαιρετική ακοή. Κανονικές οι υπόλοιπες.

Diet type: Παμφάγα αλλα προτιμάνε μικρά τρωκτικά και φρούτα.

Habitat: Ζούνε στα δάση του Eothar. Δεν αντέχουν το πολύ κρύο ούτε την πολύ ζεστη καθώς ξεραίνεται το δέρμα τους εύκολα.

Reproduction: Με σεξουαλική επαφή, κατά μέσο όσο, κάθε χρόνο γεννιόνται περίπου 4 μικρά.

Society: Ζούνε σε ομάδες 5-250 elfar. Είναι ειρηνικά εκτος και νιώσουν πως απειλούνται.

Θετικά χαρακτηριστικά: Ευέλικτα και εξαιρετικa στο να σκαρφαλώνουν.

Αρνητικά χαρακτηριστικά: Δεν αντέχουν την φωτιά.
avatar
Eothar

Posts : 178
Join date : 2017-04-14

View user profile

Back to top Go down

Re: Season 2 Week 3

Post by Lady Death on Thu Jun 22, 2017 5:49 pm

Επειδής κάποιοι Θεοί δεν παίρνουν στα σοβαρά τις εντολές μου και νομίζουν ότι οι πράξεις τους δεν έχουν συνέπειες, καταστροφή λοιπόν  ( σεισμός στην περιοχή 2930 ), ελπίζω να έγινε αντιληπτό ότι οι νεκροζωντανοι δεν έχουν θέση σε αυτό τον κόσμο. Βρες άλλο τρόπο να τρομάξεις το Πάνθεον "αδερφέ" Sol,  έμενα δεν με φοβίζει ο Θάνατος, αυτός με γέννησε, αυτόν υπηρετώ.

avatar
Lady Death

Posts : 108
Join date : 2017-04-19

View user profile

Back to top Go down

Snow Walkers

Post by Avie on Fri Jun 23, 2017 7:33 pm

Δημιουργία Sentient Race (τετράγωνο 2347)

Name: Snow walkers

Appearance: Aνθρωπόμορφα πλάσματα με πολυ ανοιχτοχρωμο δερμα και μαλλια συνηθως ξανθά η άσπρα. Το δερμα τους ειναι σκληρο, και μαζι με την εντονη τρυχοφυια τους προστατευει απο το κρυο.

Size:  Large (γεροδεμένη φυλη) με υψος να κυμαινεται κατά μεσο όρο στο 2.50 cm.

Lifespan: 100-150 χρόνια.

Senses: Ιδιατερα ανεπτυγμενη ακοή.

Diet type: Παμφάγα

Habitat: Αγαπούν είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά στο ακραιο κρυο και το χιονι. Μπορούν να ανταπεξελθουν σε ηπια κλιματα, αλλα δεν μπορουν να επιβιωσουν στην εντονη ζεστη. Κατοικουν σε βουνα ή δαση, σε χιονισμενες περιοχες.

Reproduction: Αρσενικό και θυλικό φύλο. Αναπαραγωγή με γονιμοποιηση. Γεννιουνται 2-4 παιδια ανα κυηση που κρατα 9 μηνες.

Society: Κοινωνια οπου αρσενικο και θηλυκο έχουν ισοτιμη θεση. Καθε οικογενεια εκπροσωπειται απο εναν ειτε απο ανδρα η γυναικα, και ολη καστα οδηγεται απο τον αρχηγο, που συνηθως ειναι το πιο δυνατο ατομο. Iντριγκάρονται απο το άγνωστο και έχουν βαθύ σεβασμό και περιέργια για το occult. Μαζί με τον αρχηγό, δινουν μεγαλο σεβασμο στην oracle, καθώς μπορει να δωσει χρησμους για το μελλον/ συμβουλες για την φυλη.

Εχουν μεγαλη αγαπη στο να δημιουργουν, απο εναν απλο τροχο εως περιπλοκες κατασκευες. H δερματοστυξια θεωρειται αναποσπαστο κομματι τους, και για καθε συμαντική στιγμή στην ζωη καποιου ή νίκη, προστείθεται και ένα. Για να αποκτησουν περεταιρω γνωση συχνα μετακινουνται προς αλλες κρυες/ ηπιες περιοχες.

Ειναι ανοιχτοι στο να δεκτουν ξενους στην περιοχη της, αρκει να δωσει η oracle το ναι και να δωθει στον αρχηγο τους ενα δωρο ως ενδειξη σεβασμού.

Positive Traits: Η εξαιρετική τους φυσικη κατασταση και δυναμη τους καθως και δημιουργηκοτητα τους τους διευκολυνει σε ο, τιδηποτε κατασκευες, καθώς και στο κυνηγι.

Negative Traits: Περυφανα και οξυθυμα πλάσματα, και αυτος ο συνδιασμος μπορει να τους φερει συχνα σε καυγαδες/ μπελάδες, ειδικά αν κανεις το λαθος να τους θειξεις.  Μπορει επισης να μην μπορουν να κοντρολαρουν την δυναμη τους. Ετσι, ενα φιλικο πειραγμα ή σκούντηγμα μπορει να καταλήξει σε αιματοχυσία.(male)(female)(εδώ μετά απο ενα φιλικο καυγαδακι)
avatar
Avie

Posts : 216
Join date : 2017-04-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Season 2 Week 3

Post by Luni on Fri Jun 23, 2017 8:47 pm

Στο 2230 βάζω την φυλή:

Όνομα: Αztec

Εμφάνιση:  Η κοινότητα τους αποτελείται από γυναίκες και άνδρες. Είναι ανθεκτικοί και έχουν γερό σώμα. Τα χρώματα τους είναι σκούρα. Μελαχρινοί με μαύρα μαλλιά και τα μάτια τους σε αποχρώσεις του κάστανου, μαύρου, σκούρο μπλε και μερικές φορές σκούρο κεχριμπάρι.

Μέγεθος: Περίπου στο 1,50 με 1,60 ύψος.

Διάρκεια ζωής: Ζουν περίπου 150 με 200 χρόνια.

Διατροφή: Παμφάγα.

Αναπαραγωγή: Όπως και τα υπόλοιπα ανθρωποειδή πλάσματα χρειάζεται ένα από το αντίστοιχο φύλο για να τεκνοποιήσουν. Μπορούν να κάνουν μέχρι 5 παιδιά και η κύηση κρατάει 8 μήνες. Μία φορά το χρόνο και οι ηλικία αναπαραγωγής της γυναίκας ξεκινάει από τα 20 μέχρι και τα 140.

Κοινωνία: Γυναίκες και άνδρες της φυλής παίρνουν ίδιες αρμοδιότητες. Και τα δυο φύλλα θα κυνηγήσουν για να φέρουν τροφή στον λαό τους, Θα πολεμήσουν αν κάποιος έρθει απειλητικά στην περιοχή τους. Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία διοικούν την φυλή και υπάρχει σεβασμός σε αυτούς λόγο της γνώσης και σοφίας που έχουν αποκτήσει σε αυτά τα χρόνια. Λειτουργούν με το ένστικτο και τους αρέσει να γιορτάζουν κάθε τύπου νίκης που αποκτούν.

Θετικά Στοιχειά: Είναι εργατικοί, πανούργοι, δυναμικοί και προσαρμόζονται σε οποιοδήποτε κατάσταση για την επιβίωση τους.

Αρνητικά Στοιχειά: Είναι ανταγωνιστικοί, μερικές φορές μπορεί να αντιδράσουν αψυχολόγητα και η χαοτική τους φύση τους κάνει επικίνδυνους σε άλλα είδη.Φτιάχνω και το Avatar μου στο ίδιο τετράγωνο με την φυλή των Aztec.
Η εμφάνιση της είναι έτσι:Είναι η ιέρεια του χωριού και καθοδηγεί το συμβούλιο των γηραιών σε δύσκολες αποφάσεις. Η ψυχή της μετενσαρκώνεται στην επομένη ιέρεια.


Last edited by Luni on Sat Jun 24, 2017 1:22 am; edited 1 time in total
avatar
Luni

Posts : 293
Join date : 2017-04-19

View user profile

Back to top Go down

Re: Season 2 Week 3

Post by Zestia on Fri Jun 23, 2017 9:32 pm

Το μικρό μου επιτέλους μεγάλωσε. Το πρώτο μου παιδί, ήπιε το γάλα μου και πήρε όλα τα χαρίσματα.
Από ένα πιτσιρίκι που έτρεχε συνέχεια στην αγκαλιά μου είναι τώρα έτοιμο να κατεβεί στη δημιουργία. Ένα αγόρι που θα μείνει για πάντα νέο, αθάνατο από γήρας και ασθένειες. Ένα αγόρι που θα εκπροσωπεί την υγεία, τη γονιμότητα, την ομορφιά. Του έδωσα όλα τα χαρίσματα για να ηγηθεί των πιστών μου όταν θα το χρειαστούν. Ο υιός μου έχει συμπόνια και κατανόηση, αλλά είναι πάντα δυνατός και αυστηρός όταν οι συνθήκες το απαιτούν. Θα ζήσει ανάμεσά τους και θα τους βοηθήσει να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες.Θα τους δείξει πως να κυνηγάνε αν πεινάνε, αλλά δε θα τους ταΐσει αν δεν κοπιάσουν. Θα τους μάθει να προσέχουν ο ένας τον άλλον, να είναι φιλόξενοι σε αυτούς που φέρονται με τιμή και σε αυτούς που έχουν ανάγκη και να διώχνουν αυτούς που θέλουν το κακό τους. Ένα αγόρι που θα τους θυμίζει ποια τους δημιούργησε.


Μία τεράστια λάμψη διακόπτει τη νύχτα, τόσο δυνατή που φαίνεται μίλια μακρυά. Ένα έντονο βουητό την συνοδεύει. Η λάμψη αυτή πλησιάζει τη δημιουργία μας και με ένα εκκωφαντικό θόρυβο σκάει στο 5125. Η λάμψη κρατάει για λίγες ώρες, σαν μια μαγική φλόγα να καίει χωρίς να καταστρέφει τίποτα. Καθώς το φως της εξασθενεί , στο κέντρο της φαίνεται ο Xin , o υιός μου, να προχωράει να βρει τα αδέλφια του, τους Japs και τους Tamers. Μοιάζει περισσότερο με τους Tamers, αν και η εμφάνισή του ξεχωρίζει έκδηλα.O Xin θα ταξιδεύει ανάμεσα στους Japs και τους Tamers όσο τον χρειάζονται.  
Κομμάτι της αθανασίας του είναι η μεταμόρφωση. Κάθε φορά που πεθαίνει, η ψυχή του μπαίνει στο παιδί με την μεγαλύτερη πίστη προς εμένα και σιγά σιγά μεταμορφώνεται σιγά σιγά σε ένα αμάλγαμα ανάμεσα στον ίδιο και το παιδί κρατώντας τα καλύτερα χαρακτηριστικά. Αν δεν υπάρχουν παιδιά, πηγαίνει στον νεότερο με την δυνατότερη προς εμένα πίστη. Αυτό το παιδί μπορεί να είναι αρσενικό ή θηλυκό. Αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει πάντα είναι τα ασημένια μακρυά μαλλιά του και ένα σημάδι σαν μία φλόγα στην παλάμη του. Ιδιαίτερη ικανότητά του είναι ότι όλα τα Van Horsen είναι ήρεμα δίπλα του και τον αφήνουν να τα καβαλήσει. Επίσης κάθε μα κάθε του/της συνεύρεση καταλήγει σε εγκυμοσύνη.


Last edited by Zestia on Sat Jun 24, 2017 12:27 am; edited 3 times in total
avatar
Zestia
Grammar Nazi
Grammar Nazi

Posts : 1057
Join date : 2017-04-18

View user profile

Back to top Go down

Re: Season 2 Week 3

Post by Goosahl on Fri Jun 23, 2017 9:37 pm

O Baphomet ο υπηρέτης του θεου Goosahl εμφανίζετε μπροστά.....σας αυτήν την φορά δεν φοράει κουστούμι μόνο ένα ολόσωμο μαγιό με λωρίδες γυαλιά ηλίου κουλουρά στον ώμο και μια μεγάλη κανάτα με χυμούς φρούτων άλλα υποψιάζεστε ότι μάλλον έχει αλκοόλ μέσα ... πλησιάζει το κέντρο του δωματίου κλείνει το ματάκι του στην Zestia ,κοιτάει τον Ryujin << My man θα την κάνω διακοπές στα νησάκια της Eareath και θα φτιάξω μερικά πλάσματα που θα τα πάνε καλά με τα δικά σου εαν θες έλα για καμιά βουτιά peace >> τραβάει ένα μεγάλο χαρτί τυλιγμένο και στριφτό το οποίο μάλλον έχει καπνό??? Πάντως το έχετε δει να το καπνίζουν τα half-lings(lepracauns εγώ γράφω εσείς καταλαβαίνετε ) , το ανάβει τραβάει μια ρουφηξιά? Κοιτάει τον Blind - Gambit με ένα μεγάλο χαμόγελο και εάν τα μάτια του δεν ήταν ήδη κόκκινα θα λέγατε ότι κοκκίνισαν ακόμα περισσότερο και φεύγει .    Περιοχή:2111


Ονομασία:Sirine/Triton (Sentient Ampibious - aquatic )
Εμφάνιση: Σεξουαλικός διμορφισμός - οι Sirines σε σχέση με τα αρσενικά Tritons έχουν διαφορετική εμφάνιση , στην κανονική τους μορφή οι Sirines είναι πανέμορφες γυναίκες μέχρι την μέση και από την μέση και κάτω μοιάζουν κάτι σε διασταύρωση ψαριού με ιπτάμενο ερπετό. Ενώ τα αρσενικά οι Tritons έχουν ανθρωποειδές μορφή πανίσχυρη φυσική κατάσταση και είναι ψηλότερα με σκληρή επιδερμίδα σχεδόν οστρακοειδές σε όλο τους το σώμα με τα δάκτυλα των χεριών και των ποδιών να έχουν μεμβράνες ανάμεσα τους για ευκολία στην κολύμβηση
Μέγεθος: Τα θηλυκά έχουν ύψος 5-6 ποδιά στην ανθρωπινή μορφή ενώ στην κανονική τους μορφή επιπλέον 2 ποδιά για την ουρά και άνοιγμα φτερών 6 μετρά . Ενώ οι Tritons 7-8 πόδια .
Διατροφή: Είναι παμφάγα πλάσματα και τρέφονται με τα δώρα που τους δίνει η θάλασσα χωρίς να καταστρέφουν μεγάλο μέρος αυτής μιας και ειναι πλάσματα που που αγαπούν το νερό και προστατεύουν την ζωή κάτω από το νερό.
Διάρκεια ζωής: Γίνονται  ενήλικες σε 10 χρόνια, ζουν για περίπου 50 χρόνια, και όμως η ομορφιά τους δεν τους αφήνει ποτέ και δεν έχουν ασθένειες του γήρατος.
Αισθήσεις: Οι sirines και οι Tritons είναι αμφίβια με εξαιρετική ακοή και κυρίως τα θηλυκά έχουν ένα tact στο να αναλύουν καλύτερα τους ήχους δίνοντας τους την ιδιότητα να μαθαίνουν ποιο εύκολα άλλες γλώσσες ,μπορούν να βλέπουν καθαρά κάτω από το νερό και οι Tritons μπορούν να βλέπουν με  θερμική όραση εάν συγκεντρώθουν αρκετά.
Περιβάλλον:Οι Sirines συναντώνται μόνο σε μοναχικούς τόπους που είναι κυρίως ακατοίκητοι από άλλα Sentient πλάσματα. Οι περισσότεροι ζουν κοντά σε βραχώδεις εξωκλήσεις ή μικρά νησιά στη θάλασσα και υποθαλάσσια σπήλαια. Κάποιοι επιλέγουν να ζουν σε γλυκό νερό, αλλά έχουν την τάση να αποφεύγουν αυτές τις περιοχές, επειδή είναι συνήθως κατοικημένες και μερικές φορές είναι δύσκολο να τις φτάσουν.Οι Tritons συνήθως ζουν μαζί σε ομάδες κοντά στα θηλυκά.
Αναπαραγωγή: Ορισμένες sirines επιλέγουν τα Ηumans, Demihumans (Κυριως Zora) και Tritons ως συντρόφους, παράγουν τα παιδιά με κάποια χαρακτηριστικά των γονιών τους (αιχμηρά αυτιά , διαφορετικό χρώμα δέρματος και ματιών και δάχτυλα με μεμβράνες από τους tritons). Οι Sirines δεν σχηματίζουν ποτέ διαρκείς σχέσεις, επειδή το κάλεσμα της θάλασσας είναι υπερβολικά μεγάλο για να τους κρατήσει. Μετά από μια περίοδο κύησης εννέα μηνών, γεννούν 1-4 μωρά απο αυτά το 95% είναι πάντοτε κορίτσια, τα οποία φροντίζονται από τη μητέρα τους έως ότου είναι πέντε ετών. Μετά από αυτό, φροντίζουν για τον εαυτό τους, και ζουν με δώρα της θάλασσας.
Κοινωνία: Οι περισσότερες sirines είναι αντικοινωνικές, επομένως προσπαθούν να οδηγήσουν τους εισβολείς μακριά, ενώ  άλλες sirines λαμβάνουν ισχυρότερα μέτρα, λόγο τις αγάπης που έχουν για την θάλασσα θα επιτεθούν οι θα οδηγήσουν μακριά όσους την απειλούν και την μολύνουν , οι Tritons είναι ακόμα ποιο επιθετικοί όταν άφορα τις περιοχές τους και θα εξουδετερώσουν κάθε απειλή που εισέρχεστε στα συνοριακά ύδατα των νησιών τους με κάθε τρόπο .
Άλλες είναι πεινασμένες για κοινωνική αλληλεπίδραση (νιάου  Cool  ) και προσπαθούν να προσελκύσουν άνδρες ή demihumans για κάποιο χρονικό διάστημα.Οι νεαρές sirines συχνά ζουν με τις αδελφές τους. Αυτές είναι ο πιο κοινωνικός τύπος. Καθώς μια sirine μεγαλώνει,γίνεται πιο απομονωμένη και στοχαστική , και τελικά αναζητά ένα σπίτι της δικής της επιλογής oπου μπορεί να σκεφτεί και να τραγουδήσει στη μοναξιά. Ακόμα και τότε, έχουν μια σπάνια επιθυμία για συντροφικότητα.Τις Κρίσιμες αποφάσεις τις περνούν από κοινού οι μεγαλύτερες σε ηλικία Sirines και την μεριμνά της προστασία των νησιών ο αρχηγών των ομάδων των Triton.

Θετικά χαρακτηριστικά: Sirines
Οι sirines είναι από τα ποιο γρήγορα πλάσματα στον βυθό της θάλασσας και τα φτερά τους τους επιτρέπουν να πετούν για ένα σύντομο χρονικό διάστημα , προσελκύουν τα αρσενικά χρησιμοποιοντας την σαγηνευτική φωνή τους και απελευθερώνοντας φερόμενες από το σώμα τους αλίμονο στο αρσενικό που θα έρθει σε σωματική επαφή με αυτές οι φερόμενες θα τον φέρουν σε κατάσταση ευφορίας κάνοντας τον σκλάβο της sirinas υπακούοντας τις ποιο απαιτητικές εντολές της, αυτό δεν κρατάει βεβαία για πάνω από μίση μέρα αλλά είναι αρκετό για να το εκμεταλλευτεί μια sirina  Wink . Επιπλέον μπορούν να αλλάξουν σε ανθρωπινή μορφή για 10-12 ώρες.

Θετικά χαρακτηριστικά: Tritons
Οι Tritons από την άλλη είναι εξίσου γρήγοροι στο νερό άλλα όχι τόσο όσο οι Sirines , βεβαία αυτό δεν έχει να κάνει τόσο με την μορφολογία όσο με την θρυλική φυσική τους κατάσταση, ένας Triton έχει δύναμη, αντοχή και ευκινησία 10 φόρες μεγαλύτερη από αυτή ενός απλού ανθρώπου και επιπλέον η οστρακοειδές επιδερμίδα τους προστατεύει από σοβαρά χτυπήματα. Επιπλέον σε σχέση με τις Sirines χρησιμοποιουν την φωνή τους για να δημιουργήσουν υπερήχους που ζαλίζουν τους αντιπάλους τους (είπαμε μην το κάνουμε και musical) .

Αρνητικά χαρακτηριστικά:Sirines
Οι Sirines ζουν να τραγουδούν και για τη θάλασσα. Εάν στερηθούν  τις φωνές τους ή απομακρυνθούν από το νερό, θα μαραζώσουν αργά μέχρι να πεθάνουν. Επιπλέον η μόλυνση της θάλασσας τους ενοχλεί και δεν μπορούν να πάρουν ανθρωπινή μορφή εάν βρίσκονται σε μολυσμένα νερά, το ίδιο συμβαίνει και όταν αφυδατωθούν.

Αρνητικά χαρακτηριστικά:Tritons
Όπως η sirines έτσι και οι Tritons μαραζώνουν αργά εκτός θάλασσας , είναι λίγοι σε αριθμό 5% του πληθυσμού ,και μπορούν να μπουν σε κατάσταση Frenzy (φρενίτιδα, μανία, τρέλα ,madness ) όταν πληγωθούν θανάσιμα σκοτώνοντας όλα τα πλάσματα που δεν είναι sirines - Tritons στο πέρασμα τους , μόνο παρουσία μιας sirinas μπορεί ένας Triton να ελέγξει τα συναισθήματα τους σε αυτήν την κατάσταση.Δεν μπορούν να πάρουν ανθρωπινή μορφή.Spoiler:
"Who will miss you, drywalker? A wife? A child? Perhaps they will blame the sea for your fate, and teach future generations to stay far away from it."
avatar
Goosahl
Conspiracy Master
Conspiracy Master

Posts : 359
Join date : 2017-04-14

View user profile

Back to top Go down

Re: Season 2 Week 3

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum