Season 2 Week 5

Page 1 of 2 1, 2  Next

Go down

Season 2 Week 5

Post by Sanguine on Sun Jul 02, 2017 6:39 pm

Σας χαιρετώ γλυκά μου παιδιά,

Ο κόσμος έχει πάρει πια ζωή! Βλέπω τόσες πολλές εκπληκτικές δημιουργίες να ζωντανεύουν τον κόσμο σας που με γεμίζει ελπίδα για το μέλλον.

Τα Eolians είναι μοναδικά πλάσματα που συμβιωτικά εξαρτώνται από άλλους οργανισμούς. Θα ήθελα πολύ να δω τι άλλα πλάσματα τους δώσεις Eothar για να ενωθούν μαζί τους. Η εξάρτηση τους από τα πλάσματα που εσύ τους έδωσες σου δίνει High Devotion. Δυστυχώς όμως το μέγεθος τους τα κάνει ελκυστική λεία για μικρούς τρωκτικούς θηρευτές και πτηνά. Έτσι μέχρι να κατασκευάσουν καταλύματα και τρόπους να προστατέψουν τα νεογνά πριν αναλάβουν host έχουν 5% αυξημένη θνησιμότητα.

Goosahl τεκνό μου, χαίρομαι που αποφάσισες να δείξεις στις δημιουργίες μια πιο θερμή συμμετοχή στα δρώμενα της φυλής σου. Είμαι σίγουρος ότι υπό την καθοδήγηση του Avatar σου, οι πιστοί σου θα έχουν ένα ένδοξο μέλλον ή τουλάχιστον ενδιαφέρον.

O Sol συμμετείχε αυτή τη φορά λίγο πιο ενεργά χαρίζοντας στον κόσμο μας 2 εξαιρετικά ενδιαφέροντα πλάσματα. Οι ravagers είναι πλάσματα επιπόλαια και καταστροφικά, σίγουρα θα δυσκολευτούν να αποκτήσουν καλές σχέσεις με τις υπόλοιπες δημιουργίες. Από την άλλη ίσως είναι μια δημιουργία που έχει σκοπό να καταπολεμήσει κάτι άλλο σε αυτόν τον κόσμο. High devotion. Οι Eladrins από την άλλη είναι ένα δημιούργημα γεμάτο χάρη και ηρεμία. Υπό την επίβλεψή τους το δάσος σίγουρα θα ευδοκιμήσει. Έχουν χαμηλό fertility αλλά λόγω της καλής σχέσης τους με το δάσος και τους κατοίκους του έχουν και χαμηλή θνησιμότητα. High devotion γιατί όπως και τα φυτά του δάσους χρειάζονται τον ήλιο για να ζήσουν.

Μία όμορφη δημιουργία προήλθε και από το θεό της θάλασσας. Τα Rito είναι ένας λαός με ελεύθερο πνεύμα, είμαι σίγουρος ότι θα εξαπλωθούν σε όλες τις ακτές τις Eareath. High devotion γιατί είναι πλάσματα του αέρα και της θάλασσας.
Υπό την καθοδήγηση του Avatar σου είμαι σίγουρος ότι οι λαοί σου θα ευημερήσουν.

Τα πλάσματα της Zestia  σίγουρα θα βοηθήσουν τον κόσμο να προστατευτεί από την μάστιγα των νεκροζώντανων. Ελπίζω όμως τα ζώα αυτά να ζήσουν μια ολοκληρωμένη ζωή μακρυά από τον συνεχή κίνδυνο του θανάτου.

Πριν λίγο καιρό μια μάστιγα εμφανίστηκε στον κόσμο μας που ταλαιπώρησε τα μυαλά πολλών θεών ωστόσο την εμφάνιση του έκανε μία νέα δημιουργία από το χέρι του Goosahl που παίρνει πια τα πρωτεία ως μάστιγα. Οι humans, πλάσματα τα οποία χαρακτηρίζονται από απίστευτη ποικιλία, είναι ικανά για απίστευτες πράξεις, τόσο κακές όσο και λιγότερο κακές. Είναι μία φυλή που υποψιάζομαι όλοι είχαμε ως μέτρο στο μυαλό μας και ας μην το γνωρίζαμε. Ως τόσο ποικιλόμορφη φυλή είναι ικανή να επεκταθεί σε όλο το γνωστό κόσμο και να γίνει ίσως η πιο πολυπληθείς από όλες τις άλλες φυλές. Ξεκινάει με 4000 πλάσματα αλλά σε medium devotion γιατί το μυαλό τους είναι ελεύθερο.

Τέλος θέλω να αναγνωρίσω τις προσπάθειες 2 θεών να εξαλείψουν παντελώς μία δημιουργία που θεωρήθηκε αφύσικη από πολλούς. Όσο λοιπόν και αν αφήσατε τις καταστροφικές σας δυνάμεις να σπείρουν τον όλεθρο, οι μολυσματικές ασθένειες είναι πολύ ύπουλες, εξαφανίζονται και ξαναεμφανίζονται εκεί που δεν το περιμένεις. Η ασθένεια συνεχίζει να το μολύνει τις δημιουργίες σας, ωστόσο θεωρείται πια υπό εξαφάνιση.
avatar
Sanguine
Admin

Posts : 173
Join date : 2017-04-14

View user profile http://primalorder.forumgreek.com

Back to top Go down

Re: Season 2 Week 5

Post by Goosahl on Mon Jul 03, 2017 3:35 pm

Περιοχές:3631,3632

Ονομασία:Panacea*


Εμφάνιση: Ένα πολύχρωμο φυτό με αρωματική διακριτική μυρωδιά και κλωνάρια που έχουν από 5 έως 9 φυλά.
Μέγεθος:250 -350 cm ύψος .
Διατροφή:Δεν έχει μεγάλες ανάγκες σε νερό εκτός από τους καλοκαιρινούς μήνες και μπορεί να μεγαλώσει σε όλα τα εδάφη αρκεί να έχουν καλή αποστράγγιση .
Διάρκεια ζωής:Στη φύση,  είναι ένα ετήσιο φυτό και συνήθως ζει μόνο μία εποχή. Αυτό κυμαίνεται από περίπου πέντε έως 10 μήνες. Άλλα με εντατική φροντίδα μπορεί να ζήσει 2-3 χρονιά.  
Αισθήσεις: .....plant senses?
Περιβάλλον: Σε γενικές γραμμές, στο Panacea αρέσει θερμότερο, πιο υγρό κλίμα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μεγαλώνει στα βουνά.Είναι γνωστό ότι αναπτύσσεται φυσικά και σε στεγνότερα, πιο δροσερά κλίματα.
Αναπαραγωγή: Με σπόρο ,ανθίζουν κάθε φθινόπωρο και στη συνέχεια περνούν σε περίοδο αργής ανάπτυξης. Όταν φθάνει η άνοιξη ξεκινούν να μεγαλώνουν πάλι φυτικά και στη συνέχεια λουλουδιών για άλλη μια φορά το φθινόπωρο.
Κοινωνία:.....plant society?
Θετικά χαρακτηριστικά: Το Panacea είναι φυσικό έντομο-απωθητικό , μπορεί να τονώσει το ανασοποιητικο σύστημα των άλλων πλασμάτων τονώνει τον οργανισμό προστατευτεί και καταπολεμά από τις νόσους και τις αρρώστιες καθώς και άλλα πράγματα όπως βοηθάει στην,διάθεση,πόνος,μνήμη,συντονισμός,όρεξη
Αρνητικά χαρακτηριστικά: Δεν αναπτύσσετε στον παγετό, είναι μερικός εθιστικό. Και μπορεί να προκαλέσει προβλήματα σε διαβητικούς και σε άτομα με χαμηλή περιεκτικότητα σακχάρων στο αίμα όπως: κλονισμός,ιδρώνοντας,Γρήγορος καρδιακός παλμός,σύγχυση

Spoiler:
Χρήσεις: παράγωγη φαρμακευτικων σκευασμάτων, λάδι, σχοινί-κλωστή, αντι-παρασιτικα και έντομο απωθητικά , μαγειρική ,ρητίνες,ζώο τροφή<<Ο Βaphomet γελάει πονηρά σε μια γωνιά>>


Last edited by Goosahl on Thu Jul 06, 2017 6:17 pm; edited 2 times in total
avatar
Goosahl
Conspiracy Master
Conspiracy Master

Posts : 359
Join date : 2017-04-14

View user profile

Back to top Go down

Re: Season 2 Week 5

Post by Lady Death on Tue Jul 04, 2017 1:23 pm

Δημιουργώ τον Ερεβο , η όπως οι κοινοί γνωρίζουν ως κάτω κόσμος, εκεί είναι το βασίλειο μου, όποιος θεός θέλει μπορεί να μπει, να βρει να συνομιλήσει αλλά όχι να πάρει μαζί του τις ψυχές που βρίσκονται εκεί, φύλακας του μέρους είναι ο Άτροπος.
Ο Άτροπος ζυγίζει τις αμαρτίες με τις καλές πράξεις και  στέλνει την ψυχή στο ανάλογο μέρος του Ερεβου, πλάσματα που πιστεύουν με όλη την δύναμη της ψυχής τους στο Θεό/Θεά τους και σέβονται τον Θάνατο, έχουν το δικαίωμα μια φορά τον χρόνο να δουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα που πλέον είναι στο Ερεβο, ο τρόπος να έρθουν στις πύλες του Ερεβου εξαρτάτε από τον τρόπο και την θέληση του εκάστοτε Θεού.


(Create Realm & Create Avatar)
avatar
Lady Death

Posts : 108
Join date : 2017-04-19

View user profile

Back to top Go down

Re: Season 2 Week 5

Post by Sol on Wed Jul 05, 2017 12:14 am

Στο 5231 δημιουργώ humans είθε το δάσος και η θάλασσα που τους προσφέρονται να τους κάνει άξιους θαλασσοπόρους.
avatar
Sol

Posts : 188
Join date : 2017-05-03

View user profile

Back to top Go down

Re: Season 2 Week 5

Post by Sol on Wed Jul 05, 2017 1:32 am

Στο 2030 Δημιουργώ:

Sentient Race

Brightlings

Εμφάνιση: Είναι μικροσκοπικά ανθρωπόμορφα πλάσματα με φτερά. Το μέγεθος τους είναι στα περίπου 20 εκατοστά και εκπέμπουν ένα αχνό φώς, όταν κουνάνε τα φτερά τους.

Κοινωνία: Η κοινωνία τους αποτελείται από τη βασίλισσα και όλοι οι υπόλοιποι αναλαμβάνουν έναν ρόλο στην κοινωνία τους. Ζουν σε κυψέλες και έχουν κυψελοειδή μορφή ιεραρχίας και σκέψης.

Προσδόκιμο ζωής: 20 χρόνια.

Αισθήσεις: Οι φυσιολογικές με τη δυνατότητα να βλέπουν και σε χαμηλότερα επίπεδα φωτισμού.

Αναπαραγωγή: Η βασίλισσα διαλέγει αρσενικά με τα οποία θα γονιμοποιηθεί. Τα αρσενικά στη συνέχεια πεθαίνουν. Η βασίλισσα μετά γεννά εώς 50 αυγά την εβδομάδα όπου το 20% είναι αρσενικά και εκτρέφονται μόνο για αναπαραγωγή. Το 5% είναι βασίλισσες και τα υπόλοιπα είναι στείρα θυλικά τα οποία αναλαμβάνουν τις λειτουργίες τις κοινωνίας.

Θετικά χαρακτηριστικά: Όλα τα θυλικά Brightlings έχουν ένα δηλητηριώδες κεντρί το οποίο μπορούν να το χρησιμοποιήσουν μία φορά στη ζωή τους και μετά να πεθάνουν. Το δηλητήριο είναι θανάσιμο για πλάσματα μέχρι και 500 κιλά, και αρκετά τραυματικό για μεγαλύτερα πλάσματα. Όσο βρίσκονται στο φως του ήλιου τα Brightlings απορροφούν ένα μέρος του, το οποία το εκπέμπουν για μερικές μέρες με τη μορφή απαλής σκόνης (νεραϊδόσκονη). Η σκόνη αυτή έχει όλες τις ιδιότητες του φωτός που εκπέμπει ο ήλιος συμπεριλαμβανομένου ότι πληγώνει τα νεκροζώντανα πλάσματα. Όταν πεθαίνουν τα Brightlings εξαϋλώνονται μετά από μερικά λεπτά, αφήνοντας πίσω τους μία χούφτα φωτεινής σκόνη η οποία εκπέμπει ψυχρό φως ισοδύναμο με ένα φωτεινό κερί για μέχρι και 2 βδομάδες όσο βρίσκεται σε ανοικτό χώρο (όσο είναι προστατευμένο από το εξωτερικό περιβάλλον δε χάνει τη φωτεινότητα του. Έχει όλες τις ιδιότητες της σκόνης που εκπέμπουν τα Brightlings όσο είναι ζωντανά.

Αρνητικά χαρακτηριστικά: Τα Brightlings είναι αρκετά μικροκαμωμένα πλάσματα, γεγονός που τα καθιστά ευάλωτα. Το νεκρικό τους loot επίσης τα καθιστά ελκυστικό θήραμα για πολλές φυλές.


avatar
Sol

Posts : 188
Join date : 2017-05-03

View user profile

Back to top Go down

Re: Season 2 Week 5

Post by Sol on Wed Jul 05, 2017 1:37 am

Στο 1731 κάνω shape land και δημιουργώ ένα τεράστιο βουνό στην κορυφή του οποίου υπάρχουν εύκρατες καιρικές συνθήκες. Το βουνό λέγεται Μount Celestia.

Στην κορυφή του δημιουργώ:

Sentient Race

Celestials

Εμφάνιση: Ομόρφα φτερωτά πλάσματα, το ύψος κυμάινεται από 1,65 σε 2,10 με τα αρσενικά να είναι πιο βαριά και ψηλά από τα θηλυκά. Τα φτερά τους είναι ολόλευκα και τα μάτια τους είναι ένα φωτεινό γαλάζιο που εκπέμπει ένα δικό του αχνό φως. Τα μαλιά τους είναι συνήθως ξανθά ή κάποιο άλλο ανοικτό χρώμα.

Κοινωνία: Οι γηραιότεροι αναλαμβάνουν τα ηνία της ηγεσίας και καθοδηγούν τη φυλή μέσω της σοφίας τους.

Προσδόκιμο Ζωής: 600 Χρόνια

Αναπαραγωγή: Αρσενικό και θυλικό. Το ζεύγος παραμένει για όλη του τη ζωή αφοσιωμένο. Κατα τη διάρκεια της ζωής τους θα γεννήσουν μέχρι 3 παιδιά.

Αισθήσεις: Έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν στο απόλυτο σκοτάδι.

Θετικά χαρακτηριστικά: Το φως του ήλιου τους γιατρεύει τα περισσότερα τραύματα και αρρώστιες το οποίο φαίνεται να το απορροφούν με κάποιο τρόπο και συνεχίζουν να λάμπουν υπερφυσικά.

Αρνητικά χαρακτηριστικά: Έχουν αρκετά μικρή γονιμότητα. Αυτό τους καθιστά υπερπροστατευτικούς με τους συνανθρώπους τους καθώς κάθε θάνατος είναι μεγάλο πλήγμα στην κοινωνία τους.


[/color]
avatar
Sol

Posts : 188
Join date : 2017-05-03

View user profile

Back to top Go down

Re: Season 2 Week 5

Post by Ryūjin on Wed Jul 05, 2017 1:32 pm

New race

Όνομα: Eelitar (1824)

Εμφάνιση: Ανθρωπόμορφα φυτά. Οτιδήποτε έχει να κάνει με την Χλωρίδα της θάλασσας μπορεί να κολλήσει πάνω τους και να αλλάξουν την εμφάνισή τους. Συγκεκριμένα τα βρύα όταν έρθουν σε επαφή με το σώμα τους μπορούν να τα πλάσουν και να σκληρύνουν (σε σημείο να είναι αρκετά σταθερά σαν επέκταση του σώματος τους) στο σχήμα που το άφησαν.  Στην περιοχή της κοιλιάς υπάρχει ένα μεγάλο κενό.

Μέγεθος: Φτάνουν σε ύψος τα 2 μέτρα και βάρος τα 30 κιλά.

Διάρκεια ζωής: Η διάρκεια ζωής τους εξαρτάται απο τα πόσα διακοσμητικά θα βάλουν πάνω στο σώμα τους καθώς ότι βάζουν πάνω τρέφεται απο την δική τους ζωή. Με μικρή διακόσμηση (δεν μπορούν να μην βάλουν κάτι πάνω τους) μπορούν να φτάσουν τα 140 χρόνια. Με βαριά διακόσμηση δεν ξεπερνάνε τα 50. Μέσος όρος με βάση την κουλτούρα τους είναι τα 80 χρόνια.

Δίαιτα: Το πρόσωπο τους ανοίγει και μέσω μίας ουσίας που βγάζουν προσελκύουν πολύ μικρά ψάρια μέσα. Στην πορεία κλείνει και τα χωνεύουν σε περίοδο 2 εβδομάδων. Απαραίτητες οι ουσίες που βγάζει απο τις ρίζες της η Χλωρίδα της θάλασσας. Γιαυτόν τον λόγο δεν μπορούν να μην έχουν πάνω τους καθόλου "διακόσμηση".

Η πανίδα της ξηράς θεωρείται μία πολύ μοναδική λιχουδιά και superfood για τον οργανισμό τους. Γιαυτό προσπαθούν να την βρουν με όποιον τρόπο μπορούν μιας και εκείνα δεν είναι ικανά να βγουν για πολύ έξω.

Τόπος διαμονής: Ζουν μόνο κάτω από το νερό και προτιμάνε περιοχές δίπλα σε στεριά για να μπορούν να φτιάχνουν τις κατοικίες τους εκεί ελεύθερα.

Αναπαραγωγή: Τα Eelitars περνάνε μέσα στα φυτά που έχουν πάνω τους το dna τους. Στην πορεία μπορούν να αποκόψουν ένα μικρό κομμάτι Χλωρίδας (συνήθως το πιο όμορφο) απο πάνω τους και να το "κολλήσουν" σε έναν βράχο. Όταν ένα Eelitar νοιώσει την ανάγκη να αναπαραχθεί θα βρει ένα κομμάτι χλωρίδας που άφησε κάποιο άλλο Eelitar και θα το κολλήσει πάνω του στο πίσω μέρος του κεφαλιού του απορροφόντας το dna του άλλου Eelitar.

Μέσα στο κενό το οποίο υπάρχει στην περιοχή της κοιλιάς ξεκινάει και δημιουργείται η νέα ζωή η οποία όταν γεμίσει πλήρως το κενό αποκόβεται και είναι έτοιμο να ζήσει την ζωή του μόνο του. Η "κύηση κρατάει 7 μήνες περίπου.

Κοινωνία: Τα Eelitars δεν έχουν φύλο. Η εμφάνιση τους μπορεί να βγάζει μία ιδέα "αρσενικού" και "θηλυκού" αλλά αυτό συμβαίνει λόγω των διακοσμητικών στοιχείων στο σώμα τους.

Όταν ένα Eelitar δημιουργηθεί θα του επιλέξει η κοινωνία τους έναν ρόλο ανάλογα με το τι λείπει. Αν είναι "προστάτης" τότε είναι δουλειά του να βρει τα κατάλληλα όστρακα και φυτά ώστε να τα βάλει πάνω του και να δημιουργήσει τις άμυνες του και το όπλο του. Αν γίνει "εργάτης" υπάρχουν τα αντίστοιχα φυτά τα οποία μπορεί να βάλει πάνω του. Αν δεν βγεi κάποιος ρόλος μπορούν να κάνουν ότι θέλουν και απλά διακοσμούν τον εαυτό τους όπως θα τους άρεσε.

Προφανές το γεγονός πως όσο πιο όμορφα διακοσμητικά έχεις πάνω σου τόσο πιο όμορφος θεωρείσαι. (μην γίνουμε και κίτς όμως...)
Τα λουλούδια της ξηράς θεωρούνται και αυτά μεγάλης ομορφιάς μιας και δεν μπορούν να βρεθούν μέσα στην θάλασσα. Λόγο της ενέργιας που βγάζουν απο το σώμα τους οι Eelitar τα λουλούδια της ξηράς μπορούν να ζήσουν κανονικά πάνω στο σώμα τους χωρίς να χαλάσουν, με μειωμένη διάρκεια ζωής σε σύγκριση με το αν ζούσαν έξω στην φύση.

Θετικά χαρακτηριστικά: Λόγο της μορφολογίας τους και του οτι μπορούν να "πειράξουν" το σώμα τους όπως θέλουν μπορούν να επιβιώσουν σε οποιαδήποτε συνθήκη υπάρξει στην θάλασσα είτε αν έχει να κάνει με καιρική συνθήκη είτε με κάποιον θηρευτή.

Αρνητικά χαρακτηριστικά: Δεν μπορούν να ζήσουν έξω απο το νερό. Μερικές ώρες είναι αρκετά για να σκοτώσουν ένα Eelitar που είχε την ατυχία να βρεθεί έξω. Δεν εμπιστεύονται καθόλου τα πλάσματα τα οποία μένουν μόνο στην ξηρά πράγμα το οποίο τα καθιστά πολύ επιθετικά και επικίνδυνα σε όποιον πάει κοντά στην περιοχή τους και δεν ανήκει στην ζωή της θάλασσας. (μιλάμε για νοήμων πλάσματα, δεν ξεχνάμε τα συμφέροντα)

avatar
Ryūjin
Cartographer
Cartographer

Posts : 253
Join date : 2017-04-18

View user profile

Back to top Go down

Re: Season 2 Week 5

Post by Nazil on Wed Jul 05, 2017 4:43 pm

Οι Med-Human αποδείχθηκαν αρκετά δυνατοί και κατάφεραν να επιβιώσουν σε αυτό το περιβάλλον. Έχουν το χάρισμα των Jasp (ως sub-race) οπότε ας τους κάνω άλλο ένα δώρο. Στην προσπάθεια κάποιος χωρικός να τιμήσει το όνομα μου (του είχα αποκαλύψει οτι τον απατά η γυναίκα του με τον γείτονα και του εμφάνισα την αξίνα για να τον σκοτώσει εντελώς τυχαία), σκέφτηκε να δημιουργήσει ένα γλυκό άρτυμα και να του δώσει ανθρώπινη μορφή (πως το σκέφτηκε ο σατανάς?). Καθώς έβγαινε από το φούρνο άρχισε να κουνιέται. Βαθιά θρησκευόμενος το θεώρησε θαύμα (μεταξύ μας ήταν) καλώντας και τους υπόλοιπους της φυλής να το θαυμάσουν. Όσο μαζευόταν κόσμος άρχισε να μεγαλώνει και να φτάνει στο δικό τους ύψος. Συνέχισε να κηρύττει το λόγο μου. Τέλος έσπασε το μπισκοτένιο του περίβλημα και εμφανίστηκε ένα παιδί.
Ένα παιδί κατάλευκο. Ακόμα και τα μάτια του ήταν κατάλευκα. Ήξεραν οτι ήταν το απόλυτο δημιούργημά μου. Πως ότι πει είναι ο νόμος μου. Νιώσαν αδύναμοι να φυλάξουν τις δολοπλοκίες τους. Κατάλαβαν οτι γνώριζε τα πάντα. Πλέον ήξεραν τον τρόπο για να μου προσφέρουν τις ευχαριστίες τους και πως αν πάθαινε κάτι το παιδί γνώριζαν να το ξαναδημιουργήσουν.

Τα δώρα μου δεν τελείωσαν εκεί. Το παιδί έφερε και την γνώση της τεχνολογίας και της εξέλιξης.

Δημιουργώ Avatar στο 1926 και παρέχω τεχνολογία (δεν ξέρω τι σημαίνει, ας το κρίνουν οι πατέρες) στους Med-Human.
avatar
Nazil

Posts : 405
Join date : 2017-04-19

View user profile

Back to top Go down

Re: Season 2 Week 5

Post by Blind Gambit on Wed Jul 05, 2017 8:58 pm

Create Sub-Race περιοχή 3732

Name: Ravni (ενικός Ravnos)

Parent Race: Humans

Appearance: Σκουρόχρωμοι

Size: 1,6m - 1,9m ψηλοί.

Lifespan: 50 - 80 χρόνια.

Senses: Οι γνωστές 5.

Diet type: Παμφάγα, με μια προτίμηση στους καρπούς, και το κυνήγι.

Habitat: Οι Ravni προτιμούν περιοχές με άφθονη τροφή χωρίς να δεσμεύονται από γεωγραφικά σύνορα. Προσαρμόζονται εύκολα σε κάθε κλίμα φτάνει να υπάρχει εύκολη πρόσβαση σε τροφή.

Reproduction: Όπως οι άνθρωποι.

Society: Οι Ravni είναι ελεύθερα πνεύματα. Προτιμούν να ζουν σαν νομάδες, ακολουθώντας την τροφή. Ζουν ξέγνοιαστα και κάθε κατόρθωμα αξίζει ένα μικρό γλέντι - καθότι τους αρέσει ο χορός και το τραγούδι. Η κοινωνία τους βασίζεται στα δικαιώματα βάση πρόκλησης. Όταν ένα μέλος θέλει να διεκδικήσει μια θέση ή ένα προνόμιο η φυλή ορίζει μια πρόκληση-στοίχημα, ανάλογης φύσης με το ζητούμενο, στην οποία πρέπει να ανταποκριθεί το μέλος. Μόλις αποδείξει την αξία του, το μέλος απολαμβάνει ότι κέρδισε μέχρι να έρθει πρόκληση από άλλον για να του το πάρει. Η πρόκληση πρέπει να είναι ξεκάθαρη τόσο στην εκτέλεση όσο και στην αποδοχή, ενώ οι μάρτυρες είναι απαραίτητοι - παρόλα αυτά στον τρόπο εκτέλεσης όλα επιτρέπονται. Με άλλες φιλές οι Ravni είναι φιλικοί και ευχάριστοι, μέχρι να εμφανιστεί κάποια πρόκληση, όπου τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Παρά το ιδιαίτερο τρόπο ζωής τους, οι Ravni νιώθουν ότι είναι ξεχωριστοί και δεν απαιτούν από τους ξένους να καταλάβουν αυτόν τον τρόπο. Αν φυσικά κάποιος τον δεχτεί, είναι καλοδεχούμενος - αν πάλι έχει αντίρρηση τότε όλα στηρίζονται στο αξίωμα δράσης αντίδρασης.

Positive Traits:
Daring Devils: Οι Ravni (by blood or way of life) είναι φτιαγμένοι για να προκαλούν την τύχη τους, πράγμα που το κάνουν πολύ συχνά. Για έναν Ravnos "η τύχη ευνοεί τους παρορμητικούς" και ένας Ravnos έχει πάντα χειρότερες πιθανότητες όταν υπολογίζει το ρίσκο σε σχέση με οποιονδήποτε θνητό. Από την άλλη όταν αφήνει τα πάντα στην τύχη η πιθανότητες είναι με το μέρος τους.
Fortune telling: Κάθε μέλος των Ravni (by blood or way of life) έχει λίγο ή πολύ, το δώρο να προβλέπει το μέλλον και τις τάσεις της μοίρας, χρησιμοποιώντας κάποιο mental focus μοναδικό για τον καθένα. Οι προβλέψεις είναι γενικευμένες, άλλοτε συμβολικές και άλλοτε αλληγορικές αλλά μόνο ως προς τις λεπτομέρειες - το γενικότερο θέμα είναι πάντα ξεκάθαρο, πράγμα χρήσιμο στη νομαδική ζωή.

Negative Traits:
Trouble makers: Κυρίως λόγο του "άφοβου" τρόπου με τον οποίο κάποιοι Ravni θα προσπαθήσουν να πετύχουν στις δοκιμασίες τους, θα τραβήξουν την προσοχή θέλουν δεν θέλουν. Θα μπλέξουν και θα κυνηγηθούν ίσως. Και αυτό θα είναι κάτι που θα τους ακολουθεί όλους ανεξαιρέτως.
Cassandra's curse: Παρά την γνώση κάθε Ravnos ότι δεν μπορεί να δει το ίδιο του το μέλλον, η μοίρα έχει μια κατάρα κρυμμένη σ' αυτό το δώρο. Η ικανότητα να διαβάζουν τη μοίρα, είναι κάτι που θα κάνει τους Ravni ξακουστούς, αλλά στα δυσάρεστα μαντάτα, είτε από κάποιο καπρίτσιο της μοίρας, είτε από άρνηση ή λόγω της εντύπωσης που αφήνουν, λίγοι non Ravni θα πιστέψουν την πρόγνωση. Οι υπόλοιποι θα κατηγορήσουν τον Ravnos για απατεώνα ή ρουφιάνο ο οποίος είναι βαλτός ή απλά φθονεί την καλοτυχία τους κλπ.
avatar
Blind Gambit
Griniaris tou Forum

Posts : 322
Join date : 2017-04-19
Location : Dome of Bets

View user profile

Back to top Go down

Re: Season 2 Week 5

Post by Zestia on Thu Jul 06, 2017 9:52 am

Sub Race των Japs: Chins  (5025)
Εμφάνιση : Οι Chins  έχουν πολύ ιδιαίτερη εμφάνιση κυρίως λόγω του εύρους των χαρακτηριστικών τους. Ενώ τα πρόσωπά τους κάποιος θα μπορούσε να πει ότι είναι σχεδόν ίδια, το χρώμα των μαλλιών και των ματιών τους εκτείνεται από μαύρο, καστανό, κόκκινο και  ξανθό μέχρι και πράσινο , μωβ ή και μπλε, όπως και συνδυασμούς αυτών. Οι παρουσίες τους είναι ντελικάτες και λεπτεπίλεπτες όλο χάρη. Το πιο έντονο όμως χαρακτηριστικό τους είναι τα μάτια τους που έχουν μονό βλέφαρο. Τα δε αυτιά τους άλλα είναι στρογγυλά, άλλα μυτερά, και τα περισσότερα κάπου ενδιάμεσα.
Μέγεθος: Το ύψος των Chins  κυμαίνεται μεταξύ 1,10-1,30 για τους αντρες και 1-1,20 για τις γυναίκες.

Προσδόκιμο ζωής: 60-70 χρόνια ( μέγιστη ηλικία τα 120)

Διατροφή: Παμφάγα

Περιβάλλον: Αν και θα μπορούσαν να προσαρμοστούν στο πολύ κρύο ή την πολύ ζέστη προτιμούν και ευημερούν στα ήπια κλίματα. Οι συγκεκριμένοι μένουν κυρίως πάνω στα μικρά νησάκια και λιγότερο στη στεριά.

Αναπαραγωγή: Η ζωή είναι μικρή και η οικογένεια ιερή. Μια μέση οικογένεια έχει σίγουρα 4-5 παιδιά καθ'οτι τα δίδυμα είναι σχετικά συχνά σε αυτή τη φυλή. Αν υπάρχει φαγητό, τα παιδιά πληθύνονται.

Κοινωνία:
Οι Chins  είναι χαρούμενοι και ευχάριστοι. Η κοινωνία τους βασίζεται στο κοινό καλό και στην από κοινού θέληση για πρόοδο και ευημερία.
Τους αρέσει να έχουνε παρέα. Δουλεύουν σε ομάδες και δεν είναι παράλογο δύο οικογένειες να μένουν κάτω από την ίδια στέγη τόσο για να μοιραστούν τα βάρη όσο και για την παρέα και την υποστήριξη. Η δουλειές γίνονται ομαδικά και συστηματικά. Ποιός θέλει να περνάει όλη μέρα κάνοντας δουλειές. Κάθε φορά προσπαθούν να κάνουν τις εργασίες που χρειάζονται όσο πιο αποτελεσματικά και γρήγορα μπορούν. Γι'αυτό και κράτησαν τα τραγούδια των αδελφών τους , αν και σε πολύ πιο γρήγορους ρυθμούς, για να μην μπερδεύονται για το τι κάνουν και πως, και χρειαστεί να ξανακάνουν την εργασία από την αρχή!
Οι Chins  δίνουν απλόχερα σε όποιον έχει ανάγκη και σε όποιον ζητήσει ευγενικά και γενικά είναι πολύ φιλόξενοι και πάντα χαμογελαστοί, αν και θα σε γεμίσουν απορίες για κάθε τι καινούριο μπορούν να αποκομίσουν και μπορεί να γίνουν λίγο καταπιεστικοί (σαν την ελληνική φιλοξενία του "έλα φάε" )
Φαίνεται να έχουν μεγάλο σεβασμό και εκτίμηση τόσο για τα πράγματα που δείχνουν ευρηματικότητα, όραμα και φαντασία  αλλά και για αυτά που τους προσφέρονται.
Τέλος, δε φαίνεται σαν λαός να θρηνούν εύκολα. Σε κάθε τι κακό που συμβαίνει είτε βρίσκουν τα θετικά είτε ασχολούνται με το πως θα ανταπεξέλθουν. Σε μία καταστροφή δε θα κλάψουν για τα σπίτια τους αλλά θα οργανωθούν για να τα ξαναφτιάξουν από την αρχή με καλύτερες βάσεις για να είναι καλύτερα από πριν. Σε μία κηδεία δε θα κλάψουν αλλά θα οργανώσουν μία γιορτή για να φάνε, να πιουν, να χορέψουν και τον τιμήσουν γι'αυτά που άφησε πίσω του. Α! Και φυσικά να τσακωθούνε! Γιατί χωρίς τσακωμό δεν υπάρχει κάθαρση. Σαν πλάσματα δεν τους αρέσει να κρατάνε μέσα τους άσχημα συναισθήματα και δεν εκτιμούν την καταπίεση. Λένε ότι έχουν να πουν και καθαρίζουν την ψυχή τους. Αυτό δεν έχει μεγάλο απόηχο στην φυλή μέσα σαν αρνητικό γιατί οι Chins δεν προσβάλλονται. Δεν παίρνουν τίποτα απ'ότι τους πεις προσωπικά και αν τους προσβάλλεις μπορεί να σου δείξουν και την χαρά τους που ξαλάφρωσες την καρδιά σου. Εναλλακτικά, αν η προσβολή ήταν έξυπνη, μπορεί να σκάσουν στα γέλια με την προσβολή που τους πέταξες και να την διαδώσουν μόνοι τους στους υπόλοιπους επιβραβεύοντάς σε για την δημιουργική σου σκέψη! Το τι γίνεται βέβαια στις συναναστροφές τους με άλλες φυλές , είναι άλλο θέμα ή μάλλον... είναι μεγάλο θέαμα!

Θετικά: Οι Chins δεν είναι περίεργοι με τον ίδιο τρόπο που είναι οι αδελφοί τους. Είναι οραματιστές. Ακριβώς κάτω από το πρόσωπο της Θεάς τους και ένα τεράστιο όγκο νερού να πέφτει από τον ουρανό, μπροστά τους, σε μία τεράστια λίμνη με δεκάδες αν όχι εκατοντάδες μικρά ψευτονησάκια και μία πεδιάδα να απλώνεται όσο φτάνει το μάτι, οι Chins  ονειρεύονται. Ονειρεύονται και φιλοσοφούν. Απορούν και σκέφτονται. Η ηρεμία της λίμνης και του καλαμόδασους λίγο πιο κάτω χαλαρώνει το μυαλό και τη σκέψη τους και τα ταξιδεύει σε μέρη μακρυνά! Σκέφτονται το νερό, τη φωτιά, τη γη και τον αέρα και αναρωτιούνται αν είναι κομμάτι τους που βγήκε από μέσα τους, αν είναι κάτι ξένο εντελώς, ή αν και αυτοί και τα στοιχεία είναι κομμάτι του ίδιου σώματος.  Σε γενικές γραμμές δεν έχει σημασία τι σκέφτεσαι γιατί οι υπόλοιποι θα σε διορθώσουν . Οι Chins  μοιράζονται τις θεωρίες τους με τον ίδιο ενθουσιασμό που οι υπόλοιποι τους αμφισβητούν. Οι καυγάδες είναι ένα μόνιμο φαινόμενο στην κοινωνία αυτή. Ένας καυγάς περί μίας θεωρίας δεν σταματά μέχρι να έρθουν όοοοολοι μαζί σε συμφωνία ότι αποδεικνύεται. Στους καυγάδες συμμετέχουν όλοι και πάντα με σκοπό να βρεθεί φως στο τούνελ. Παρότι θα περίμενε κανένας οι τσακωμοί να τους χωρίζουν σαν λαό, περιέργως , τους ενώνουν. Μπορεί να φαγώνονται σαν γέρικα ζευγάρια ολημερίς και ολονυκτίς , αλλά δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω από το να σκοντάψει ο ένας για να τρέξει ο άλλος να τον βοηθήσει.
Αρνητικά: Παρότι δεν είναι τεμπέληδες, το μυαλό τους γυρνάει συνέχεια και δεν τους αφήνει να αφιερωθούν στη δουλειά. Επιλέγουν το εύκολο κυνήγι ή το πιο εύκολο ψάρεμα και τη συγκομιδή έτοιμων καρπών για να έχουν χρόνο να σκέφτονται και να τσακώνονται. Αυτό τους κάνει να βρίσκονται απροετοίμαστοι μπροστά σε δυσκολίες που προϋποθέτουν κάποια πρόβλεψη... όπως ένας βαρύς χειμώνας που θα τους βρει χωρίς αποθήκες τροφής...
Επίσης δεν αντέχουν τη μοναξιά. Θα κάνουν ότι μπορούν για να μην είναι μόνοι τους. Εχουν μάθει τόσο πολύ να λειτουργούν σαν ομάδες που η απομόνωση τους παραλύει. Ενας μόνος μαραζώνει, όμως 2 μαζί κινούν τον κόσμο. Τόση είναι η διαφορά που νιώθουν στην καρδιά τους!
avatar
Zestia
Grammar Nazi
Grammar Nazi

Posts : 1057
Join date : 2017-04-18

View user profile

Back to top Go down

Re: Season 2 Week 5

Post by Zestia on Thu Jul 06, 2017 10:37 am

Subrace των  Japs:

Όνομα : Jabbers    (5425)

Εμφάνιση :Ενώ τα πρόσωπά τους κάποιος θα μπορούσε να πει ότι είναι σχεδόν ίδια, το χρώμα των μαλλιών και των ματιών τους εκτείνεται από μαύρο, καστανό, κόκκινο και  ξανθό μέχρι και πράσινο , μωβ ή και μπλε, όπως και συνδυασμούς αυτών όμως όλα είναι πολύ ανοιχτά σαν χρώματα.
Οι παρουσίες τους είναι ντελικάτες και λεπτεπίλεπτες όλο χάρη. Το πιο έντονο όμως χαρακτηριστικό τους είναι τα μάτια τους που έχουν μονό βλέφαρο. Τα δε αυτιά τους άλλα είναι στρογγυλά, άλλα μυτερά, και τα περισσότερα κάπου ενδιάμεσα.
Μέγεθος: Το ύψος των Jabbers κυμαίνεται μεταξύ 1,10-1,30 για τους αντρες και 1-1,20 για τις γυναίκες.

Προσδόκιμο ζωής: 60-70 χρόνια ( μέγιστη ηλικία τα 120)

Διατροφή: Παμφάγα αν και λατρεύουν τα ψάρια, τα θαλασσινά, τα φύκια και ότι μυρίζει θάλασσα.

Περιβάλλον: Αν και θα μπορούσαν να προσαρμοστούν στο πολύ κρύο ή την πολύ ζέστη προτιμούν και ευημερούν στα ήπια κλίματα. Τους αρέσουν οι απομονωμένες περιοχές κοντά στη θάλασσα όπου μπορούν να ψαρεύουν τα πολυπόθητα θαλασσινά τους! Φτιάχνουν τους οικισμούς τους στις κορυφές των νησιών-βράχων ή σε μεγάλες κουφάλες για να μένουν προστατευμένοι ή αν είναι τυχεροί στις πολύ μικρές αμμουδιές που δημιουργούνται σε αυτά τα ψευτονησιά.


Αναπαραγωγή: Η ζωή είναι μικρή και η οικογένεια ιερή. Το σύνηθες είναι ένα αρσενικό και ένα θηλυκό να μένουν μαζί για μία ζωή σαν σύντροφοι, και ταυτόχρονα να τσιλιμπουρδίζουν συνεχώς με άλλους, εξ ίσου τα αρσενικά και τα θηλυκά. Τα μπάσταρδα παιδιά ανήκουν στον σύντροφο της γυναίκας που τα γεννάει ακόμα κι αν μοιάζουν στον γαλατά. Είναι κοινώς αποδεκτό σαν μία φυσιολογική κατάσταση.  Μια μέση οικογένεια έχει σίγουρα 4-5 ζωντανά παιδιά (αυτά που μένουν από τις δυσκολίες της ζωής) καθ'οτι τα δίδυμα είναι σχετικά συχνά σε αυτή τη φυλή. Αν υπάρχει φαγητό, τα παιδιά πληθύνονται ραγδαία.

Κοινωνία:
Οι Jabbers είναι χαρούμενοι και ευχάριστοι. Η κοινωνία τους βασίζεται στο κοινό καλό και στην από κοινού θέληση για πρόοδο και ευημερία.
Τους αρέσει να έχουνε παρέα. Δουλεύουν και ζουν σε μεγάλες ομάδες σαν τα μυρμίγκια. Η αναγκαία τους, δε , ομαδική εργασία σε συνδυασμό με την ανάγκη τους για καλά αποτελέσματα και οργανωμένη εργασία, οδήγησαν στη δημιουργία τραγουδιών για κάθε δουλειά που υπάρχει, που τους δίνει ρυθμό και τους θυμίζει όχι μόνο τι έχουν να κάνουν αλλά και γιατί. Όποιος τους δει , ακόμα κι αν δεν ξέρει τι κάνουνε, καταλαβαίνει αμέσως ότι ακολουθούν κάποιο τελετουργικό.
Οι Jabbers δίνουν απλόχερα σε όποιον έχει ανάγκη και σε όποιον ζητήσει ευγενικά και γενικά είναι πολύ φιλόξενοι και πάντα χαμογελαστοί, ακόμα κι αν δεν τους περισσεύει. Παρ'όλ'αυτά είναι κάθετοι με τους αγενείς και ασεβείς και μπορεί να σε αφήσουν να ψοφήσεις αν αρνηθείς να τους δείξεις τον βασικό σεβασμό.
Φαίνεται να έχουν μεγάλο σεβασμό και εκτίμηση τόσο για τα πράγματα που απαιτούν κόπο, φροντίδα, μεράκι αλλά και για αυτά που τους προσφέρονται.
Τέλος, δε φαίνεται σαν λαός να θρηνούν εύκολα. Σε κάθε τι κακό που συμβαίνει είτε βρίσκουν τα θετικά είτε ασχολούνται με το πως θα ανταπεξέλθουν. Σε μία καταστροφή δε θα κλάψουν για τα σπίτια τους αλλά θα οργανωθούν για να τα ξαναφτιάξουν από την αρχή με καλύτερες βάσεις για να είναι καλύτερα από πριν. Σε μία κηδεία δε θα κλάψουν αλλά θα οργανώσουν μία γιορτή για να φάνε, να πιούν, να χορέψουν και τον τιμήσουν γι'αυτά που άφησε πίσω του.

Θετικά και αρνητικά: Οι Jabbers έχουν μεγάλη περιέργεια για τον κόσμο και τα θαύματά του και ένα μεγάλο ταλέντο στο να βρίσκουν τρόπο να αξιοποιούν το κάθε τι. Τους αρέσει "να κάνουν"  και "να καταφέρνουν". Κάθε τι που βρίσκουν το εξετάζουν και πειραματίζονται και δεν δέχονται εύκολα ότι κάτι δε γίνεται. Μπροστά στην ανακάλυψη και την επιτυχία τους σε κάτι δε δείχνουν φόβο, κι αυτό είναι που εν τέλει ρίχνει το προσδόκιμο ζωής τους. Λίγο πολύ αναμένεται ότι ο μέσος Jabberθα φύγει νέος ανακαλύπτοντας έναν νέο τρόπο να επιτύχεις... ή να αποτύχεις κάτι από πτώση ή πνιγμό... Αυτοί που πεθαίνουν αφήνοντας πίσω τους κληρονομιά γνώσης (ακόμα κι αυτοί που αποδεικνύουν τρόπους αποτυχίας)  τιμώνται απ'όλη τη φυλή ενώ αυτοί που προτιμούν την ασφάλειά τους και φτάνουν τα γεράματα συνήθως πεθαίνουν δυστυχισμένοι από τη μουρμούρα της νύφης ή της κόρης τους και με τον καημό ότι χαλάνε τις οικογένειες των παιδιών τους.  Και μά τον εαυτό μου μουρμουράνε! Οι Jabbers μιλάνε πολυ! Πάαααραααα πολύ! Είτε για να συνεννοηθούν, είτε για να σε επικροτήσουν, είτε για να σου μουρμουρίσουν, ακόμα και όταν είναι μόνοι τους! Καμιά φορά ακόμα και οι προσευχές τους είναι φλύαρες! Είναι η φυλή που εξ αιτίας της όλος ο κόσμος θα δημιουργήσει στην γλώσσα του την μετάφραση της λέξης "Γλωσσοκοπάνες (Jabberer)"!avatar
Zestia
Grammar Nazi
Grammar Nazi

Posts : 1057
Join date : 2017-04-18

View user profile

Back to top Go down

Re: Season 2 Week 5

Post by Lady Death on Thu Jul 06, 2017 8:25 pm

Στο 1627 δημιουργώ μια φυλή απο αγριόχοιρους και στο 1427 μια φυλή απο Black Welsh Mountain Sheepsavatar
Lady Death

Posts : 108
Join date : 2017-04-19

View user profile

Back to top Go down

Re: Season 2 Week 5

Post by Ryūjin on Fri Jul 07, 2017 12:34 am

Non sentient

Ονομασία:Kraken  0337.6026
Εμφάνιση: Έχουν σχεδόν την ίδια εμφάνιση με ένα καλαμάρι μόνο που είναι πολύ μεγαλύτερα σε κολοσσιαίο βαθμό .
Μέγεθος: Σεξουαλική διμορφία ,τα θηλυκά είναι μεγαλύτερα από τα αρσενικά 39-42m τα θηλυκά και 32-36 τα αρσενικά τα Kraken μπορεί να φτάσουν από 2850 μέχρι 3375 kg. .
Διάρκεια ζωής: Φτάνουν σε σεξουαλική ωριμότητα περίπου στα 4 έτη και η διάρκεια ζωής τους είναι 8-10 έτη
Αισθήσεις: Όλες οι αισθήσεις μόνο που έχουν εξαιρετική όραση στο απόλυτο σκοτάδι και πολύ καλή όσφρηση.
Διατροφή τύπου:Λόγω του τεράστιου μεγέθους τους, το Kraken καταναλώνει μεγάλο όγκο μεγάλων ψαριών . Είναι πολύ ισχυρά, ώστε να μην έχουν κανένα πρόβλημα να συλλαμβάνουν και να καταναλώνουν αυτά τα μεγάλα ψάρια. Είναι σε θέση να μασήσουν κομμάτια που μπορούν να καταπιούν και μπορεί να τους πάρει αρκετά λεπτά για να καταναλώσουν ένα μεγάλο ψάρι που έχουν πιάσει με επιτυχία.
 Οι απόγονοι τους φροντίζουν τους εαυτούς τους  από τη στιγμή που γεννιούνται. Θα τρώνε από το πλαγκτόν μέχρι να είναι αρκετά μεγάλοι για να καταναλώσουν τους άλλους τύπους θηραμάτων. Τρώνε, βακτήρια, φυτά και μικρά ζώα. Αυτοί οι νεαροί απόγονοι είναι πολύ ευκαιριακοί, και καταναλώνουν ότι μπορούν για να επιβιώσουν.Ωστόσο, μερικές φορές αυτοί οι τύποι πλαγκτόν περιέχουν παράσιτα και άλλα υλικά που δεν είναι υγιή για τα Kraken. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να μην αναπτυχθούν σωστά ή ακόμα και να πεθάνουν.
Περιβάλλον:Το Kraken μπορεί να ζει σε βάθος 4000m κάτω από την θάλασσα και να δέχεται τεράστια πίεση από το νερό χωρίς να το επηρεάζει, στο τεράστιο αυτό βάθος που το φως του ηλίου είναι ανύπαρκτο χρησιμοποιεί την ιδιότητα της βιοφωταύγειας για να δημιουργήσει φως στα άκρα του ώστε να παρασύρει τα ψάρια που ζουν σε αυτό το μεγάλο βάθος .Όταν η τροφή μειώνετε ανεβαίνει προς την επιφάνεια για να βρει λεία. Προτιμάει τα θερμά κλίματα.
Αναπαραγωγή: Το αρσενικό και θηλυκό εκκρίνουν ουσίες τις οποίες ακολουθούν για να βρουν το ένα το άλλο, όταν βρεθούν και ζευγαρώσουν , στη συνέχεια, τα θηλυκά απελευθερώνουν χιλιάδες μικροσκοπικά, διαφανή γονιμοποιημένα αυγά στο νερό σε μια ζελατινοποιημένη συστάδα που ονομάζεται μάζα αυγών , δυστυχώς στο πέρασμα του ενός χρόνου δεν μένουν όλα από αυτά ζωντανά .
Κοινωνία: Τα Kraken δεν είναι και τα ποιο ομαδικά πλάσματα κάποια μπορεί να κάνουν ομάδες των 4-6 αλλά κυρίως κυνηγάνε μοναχικά , αν και δεν είναι επιθετικά ζώα ένα πεινασμένο Kraken δεν κάνει εξαιρέσεις όταν πεινάσει και μπορεί να βρεθεί ακόμα και στην επιφάνεια για να βρει τροφή , ένα Kraken που θα τα βρει σκούρα* εξαπολύει μελάνι στον αντίπαλο του και διαφεύγει στο μέγιστο της ταχύτητας του .

Θετικά χαρακτηριστικά: Έχουν τεράστιο μέγεθος και δύναμη είναι πολύ πονηρά πλάσματα και μπορούν να ξεφύγουν από πολλές συνθήκες .

Αρνητικά χαρακτηριστικά: Όταν είναι μικρά είναι ευαίσθητα σε μόλυνση από βακτηρία και γενικότερα ακόμα και όταν είναι ώριμα προτιμούν τις καθαρές θάλασσες χωρίς μόλυνση γιατί επηρεάζονται εύκολα από αυτήν.


Last edited by Ryūjin on Fri Jul 07, 2017 12:39 am; edited 2 times in total
avatar
Ryūjin
Cartographer
Cartographer

Posts : 253
Join date : 2017-04-18

View user profile

Back to top Go down

Re: Season 2 Week 5

Post by Ryūjin on Fri Jul 07, 2017 12:35 am

Ονομασία:Leviathan (Non sentient Draconoid) 0535.6121
Εμφάνιση: Ένα κολοσσιαίων διαστάσεων πλάσμα που  μοιάζει με θαλάσσια χελώνα μόνο που έχει τεράστια δόντια και μόνο η πλάτη του είναι καλυμμένη με κέλυφος από την μέση και κάτω είναι γυμνό και τα υπόλοιπα 2 ποδιά του είναι κοντά στην πελώρια ουρά του.    
Μέγεθος: Φτάνει τα 83-94m μάκρος και 29-36m ύψος και φτάνει τους 670 τόνους .
Διάρκεια ζωής: Ενηλικίωση στα 30 έτη και φτάνουν μέχρι τα 270-300 έτη ζωής .  
Αισθήσεις: Όλες οι αισθήσεις μόνο που έχουν καλή όραση στο σκοτάδι ,πολύ καλή όσφρηση και την δυνατότητα μεταδόσεις πληροφοριών μεσώ υπέρηχων σε μεγάλες αποστάσεις  - sonar - ,σε κοντινές αποστάσεις το χρησιμοποιούν για να εντοπίσουν εμπόδια και λεία.
Διατροφή τύπου: Ένα Leviathan  καταναλώνει μεγάλο όγκο μεγάλων ψαριών και πλαγκτόν και Μαλακόστρακα πολλές φόρες θα προτιμήσουν να φάνε και μεγαλύτερα θηράματα όπως τα Kraken .Λόγω του χαμηλού μεταβολισμού τους δεν χρειάζεται να τρέφονται αρκετά συχνά συνήθως 1-2 φόρες τον μηνά.
Περιβάλλον:Το Leviathan μπορεί να ζει σε βάθος 1000m κάτω από την θάλασσα και να δέχεται τεράστια πίεση από το νερό χωρίς να το επηρεάζει,άλλα υπάρχουν και φόρες που απλά επιπλέει στην επιφάνεια με το κεφάλι κάτω δίνοντας την αίσθηση ενός μικρού νησιού στην μέση του πουθενά ,του αρέσουν τα ήσυχα μέρη μακριά από την φασαρία όπου μπορεί άνετα να κοιμάται χωρίς να τον ενοχλήσει κανένας .Αν και είναι αμφίβιο σπάνια θα κάτσει να ακουμπήσει έξω στην στεριά εκτός και εάν είναι άρρωστο.   Προτιμάει τα θερμά κλίματα.
Αναπαραγωγή: Ζευγαρώνουν 3 φόρες στην ζωή τους το αρσενικό και θηλυκό καλούν το ένα με το άλλο μεσώ υπερήχων και το θηλυκό μένει έγκυος και στην συνεχεία γεννάει τα αυγά του σε ερημικές τοποθεσίες σκάβοντας υποθαλάσσια σπηλαία οπού κρύβουν τα αυγά τους 5-6 στο σύνολο τα οποία είναι τεράστια 2 μετρά σε ύψος και όγκο , τα αυγά αυτά εκκολάπτονται μετά από 6 μήνες και έχουν σκληρότητα παρόμοια με αυτή του ατσαλιού.Τα μικρά σπάνε από μέσα το αυγό με ευκολία και στην συνεχεία ξεκινάνε το μακρόχρονο ταξίδι τους στην βαθιά θάλασσα .
Κοινωνία: Τα Leviathan συνήθως είναι μοναχικά πλάσματα άλλα μπορεί να βρίσκονται και σε ομάδες των 5-6 κυρίως τα αδέρφια όταν είναι ακόμα νεαρά σε ηλικία . Δεν είναι επιθετικά πλάσματα άλλα θα επιτεθούν εάν κάποιος τους απειλήσει η όταν τους ενοχλήσουν καθώς ζευγαρώνουν η όταν πεινάσουν πάρα πολύ , επίσης υπάρχει πιθανότητα να επιτεθούν κατά λάθος σε μεγάλα αντικείμενα που επιπλέουν στην επιφάνεια της θάλασσας γιατί νομίζουν ότι είναι τροφή.
Θετικά χαρακτηριστικά: Έχουν τεράστιο μέγεθος και δύναμη , το καβούκι στο πάνω μέρος του σώματος τους έχει σκληρότητα ίση με του ατσαλιού και προστατεύει από τα ποιο δυνατά χτυπήματα.
Αρνητικά χαρακτηριστικά: Λόγω του όγκου του είναι πολύ βραδυκίνητα πλάσματα τους αρέσει η ησυχία και είναι πολύ ευαίσθητα στους υπερήχους , οι ενοχλητικοί υπέρηχοι τους εκνευρίζουν και φεύγουν μακριά από αυτούς .  


Last edited by Ryūjin on Fri Jul 07, 2017 12:39 am; edited 2 times in total
avatar
Ryūjin
Cartographer
Cartographer

Posts : 253
Join date : 2017-04-18

View user profile

Back to top Go down

Re: Season 2 Week 5

Post by Zestia on Fri Jul 07, 2017 12:36 am

πες και που
avatar
Zestia
Grammar Nazi
Grammar Nazi

Posts : 1057
Join date : 2017-04-18

View user profile

Back to top Go down

Re: Season 2 Week 5

Post by Sol on Fri Jul 07, 2017 12:45 am

Ονομασία:Shai-Hulud (Sandworms)
4336 4436


Εμφάνιση:Eίναι ζώα παρόμοια σε εμφάνιση με κολοσσιαία χερσαία αννελιδα και με άλλους τρόπους με τη λάμπραινα. Είναι κυλινδρικά πλάσματα που μοιάζουν με σκουλήκια, με μια φοβερή ποικιλία κρυσταλλικών δοντιών που χρησιμοποιούνται κυρίως για τη διάβρωση των βράχων και της άμμου.
Μέγεθος:Αναπτύσσονται σε εκατοντάδες μέτρα σε μήκος, ενώ τα δείγματα παρατηρούνται σε διάμετρο μεγαλύτερη από 400 μέτρα (1,300 πόδια) και 40 μέτρα (130 πόδια), Αυτοί οι γιγαντιαίοι σκώληκες βυθίζονται βαθιά στο έδαφος και ταξιδεύουν γρήγορα.

Διάρκεια ζωής-Διατροφή-Κοινωνία: Τα γιγάντια στομάχια των σκουληκιών είναι σπίτι σε ένα συμβιωτικό οργανισμό το sand plankton έχει πολλά κοινά με το απλό πλαγκτόν άλλα δεν έχει τις ίδιες ανάγκες σε νερό, τρέφεται με τα απομεινάρια του σκουληκιού και κυρίως με μια ουσία με την ονομασία melange η πολύ κοινός το "Spice"μια θαυμαστή ουσία που τροφοδοτεί σε μεγάλο βαθμό την ανάπτυξη του πλαγκτόν στα στομάχια όταν το πλαγκτόν τελειώσει τον κύκλο του στο στομάχι και είναι ώρα να πεθάνει γεννάει τα αυγά του πεθαίνει για να γίνει τροφή για το σκουλήκι και τα αυγά βγαίνουν από το πεπτικό σύστημα έξω στο περιβάλλον μαζί με τα περιττώματα του σκουληκιού την melange δηλαδή (οκ βαθιές ανάσες ) άλλα δεν σταματάει εδώ .
Το Sand Plankton έξω στο περιβάλλον μπορεί να εξελιχθεί σε "Sand Trout" (επίσης γνωστά ως Little Makers)
Η πέστροφα άμμου φαίνεται επίσης να είναι ικανή να αναπαράγεται από μόνη της.(Deal with it)
Οι πέστροφες άμμου προσελκύονται από το νερό και συγκεντρώνονται σε μια πηγή νερού σε τόσους μεγάλους αριθμούς μέχρι το σημείο που θα ενθυλακώσουν το νερό.(Millions)
Είναι η ενθυλάκωση του νερού από την πέστροφα άμμου που μετατρέπει έναν υγρό κόσμο σε έναν ερημικό κόσμο .
Όταν η πέστροφα άμμου ενθυλακώσει το νερό υπόγεια παράγουν επίσης κάποια απόβλητα υποπροϊόντα στο νερό που αλλάζει το νερό, και αυτό οδηγεί στη συσσώρευση αερίου CO2.
Τελικά αυτό το μεταβαλλόμενο νερό βρίσκεται υπό αρκετή πίεση μέσα στην ενθυλάκωση της πέστροφας σκάει  και ανεβαίνει στην επιφάνεια
Αυτό είναι γνωστό ως "Spice Blow".
Το Spice Blow απλώνει πολλά μεταβαλλόμενα νερά που είχαν εγκλωβιστεί από την Sand Trout πάνω στην ξηρή άμμο.
Το ξηρό περιβάλλον και το φως του ήλιου θα μετατρέψουν αυτό το αλλαγμένο νερό σε "Spice" (Ναι και αυτό γίνεται spice , spice= οτιδήποτε περιττώματα, απόβλητα ακόμα και τα πτώματα των Sandworms γίνονται spice)
Κατά τη διάρκεια της έκρηξης  "Spice Blow" πολλές από τις πέστροφες άμμου σκοτώνονται.
Ωστόσο, κάποιοι διαφεύγουν και εισέρχονται σε ένα αδρανές στάδιο όπου υποβάλλονται σε μια φυσική αλλαγή και 6 χρόνια αργότερα εξελίσσονται σε ένα πλάσμα γνωστό ως "Sand worm" δεν είναι επιθετικά πλάσματα αν και τους ελκύουν οι δονήσεις στο έδαφος και μπορούν να φάνε ανθρωποειδή το αποφεύγουν λόγω τις ποσότητας νερού στο αίμα τους.  
Τα σκουλήκια μεγαλώνουν, έχουν πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής περίπου 1000 χρονιά  και τρέφονται με το Sand Plankton, και έτσι ο κύκλος συνεχίζεται.
Για να μην αγχωνόσαστε με τις λεπτομέρειες τα πλάσματα αυτά είναι σαν τα Pokemon κάποια γεννάνε το ίδιο είδος και κάποια εξελίσσονται σε άλλο είδος .  
Αισθήσεις:Τυπικές αισθήσεις άλλα τα εξελιγμένα είδη έχουν Tremor sense (sand worms-sand trouts)
Περιβάλλον: Ξηρά - ζεστά για τα Sandworms και γενικότερα πότε σε κρύα περιβάλλοντα για όλα αρρωσταίνουν και πεθαίνουν τα sand trouts μπορούν να ζήσουν στο νερό αλλά πότε σε κρύο νερό.
Θετικά χαρακτηριστικά:Sandworms tremorsense,πολύ ισχυρά πλάσματα με δόντια που μπορούν να σπάσουν σε σκόνη ακόμα και διαμάντια και χρειάζονται δύναμη ίση με αυτή μιας ατομικής βόμβας για να σκοτωθούν(this is a fact it is not mine)
Sand trouts tremorsense έχουν αντοχή στο νερό και μπορούν να ζήσουν σε θερμοκρασίες 280° και σε πολύ υψηλές πιέσεις.
Sand Plankton ...... i guess ότι άπλα είναι βολεμένο και δεν έχει μεγάλη ανάγκη σε νερό.
Αρνητικά χαρακτηριστικά:Sandworms μπορούν να αρρωστήσουν στην μεγάλη υγρασία και μεγάλες ποσότητες νερού τα σκοτώνουν σαν να είναι δηλητήριο καθώς και πεθαίνουν σε θερμοκρασίες κάτω του 0° (Fuck me right?)
Sand trouts πεθαίνει ένας μεγαααααλος αριθμός κατά την έκρηξη (κάτι σαν τα σπερματοζωαρια ένα πράγμα),επιπλέον εάν η θερμοκρασία πέσει στους 5° ( οχι -5°) πεθαίνει δεν έχουν εξελιχθεί για θαλασσινό νερό όποτε θα αρρωστήσουν όπως ένα ψάρι του γλυκού νερού στην θάλασσα.
Sand Plankton .....είναι στην ουσία φαγητό για Sand worms και δεν αντέξει τις θερμοκρασίες κάτω του 0°

Και major negative :
Melange, ένα φάρμακο που δίνει στον χρήστη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, μεγαλύτερη ζωτικότητα και αυξημένη συνείδηση. Μπορεί επίσης να ξεκλειδώσει την πρόβλεψη(oracle φάση) σε ορισμένους ανθρώπους, ανάλογα με τη δοσολογία και τη φυσιολογία του καταναλωτή.  Αυτή η ιδιότητα που ενισχύει την πρόβλεψη καθιστά δυνατή την ασφαλή και ακριβή διαστρικό ταξίδι(Αυτό είναι για το μέλλον). Το Melange έρχεται με μια απότομη τιμή, ωστόσο: είναι εθιστικό και η απόσυρση είναι θανατηφόρα.
Γιατι ειναι negative ? Αν ήσουν μονοκερος και έλεγα οτι το κέρατο σου θεραπεύει αρρώστιες και σε κυνηγούσαν για αυτο θα ήταν positive δηλαδή??

avatar
Sol

Posts : 188
Join date : 2017-05-03

View user profile

Back to top Go down

Re: Season 2 Week 5

Post by Ryūjin on Fri Jul 07, 2017 1:14 am

sentient

Όνομα: Raveords  (2227)

Εμφάνιση: Μεγάλα κοράκια με χέρια? Nuff said

Μέγεθος: Περίπου στα 1.80.

Διάρκεια ζωής: Ζουν περίπου 80 χρόνια. Ενηλικίωση στα 14 τους.

Δίαιτα: Πτωματοφάγοι μη νοήμον ζωής. Κατα προτίμηση φυτοφάγων ζώων. Τα σαρκοφάγα έχουν σκληρό κρέας.

Τόπος διαμονής: Μένουν σε περιοχές με δέντρα ή βουνά ανάμεσα σε ποτάμια για να μπορούν να φτιάξουν τις κατοικίες τους σε ψιλό χώρο. Πρέπει να υπάρχουν κοντά πεδιάδες ή ανοιχτές περιοχές για να μπορούν να βρούν απο ψηλά αρκετά ζώα για να κυνηγήσουν. Στον χώρο που θα επιλέξουν να μείνουν θα πειράξουν την γη έτσι ώστε το ποτάμι να δημιουργήσει βάλτο.

Αναπαραγωγή: Σαν τον άνθρωπο. Με την διαφορά οτι εμπλέκονται αυγά. Τα αυγά για να εκκολαφθούν θέλουν 3 μήνες. Μπορούν να πετάξουν στα 5 τους.

Κοινωνία:  Τα Raveords έχουν σκληρή κοινωνία. Το αρσενικό δεν αναγνωρίζει τα παιδιά του και ο μόνος τρόπος για να μάθουν τα νέα πουλιά τον τρόπο ζωής είναι να προσπαθήσουν και να παρακολουθήσουν απο αλλού μόνα τους. Η μητέρα ασχολείται μαζί τους μέχρι να μπορούν να βρούν μόνα τους τροφή και μετά τα παρατάει. Για αυτόν τον λόγο τα νεαρά Raveords αναπτύσσουν ισχυρούς δεσμούς καθώς μεγαλώνουν. Έτσι κάθε γενιά έχει ουσιαστικούς δεσμούς με τα άτομα τα οποία μεγαλώνουν μαζί και όχι με τα υπόλοιπα μέλη!Αν και υπάρχει έλλειψη σχέσεων μεταξύ τους ο σεβασμός δεν τους λείπει.

Αρχηγός θεωρείται ο πιο δυνατός πολεμιστής (και στο σώμα αλλα και στο μυαλό). Η εκπαίδευση στην εναέρια και κανονική μάχη είναι υποχρεωτική για όλους και είναι το μόνο που διδάσκεται. Αν και σαν λαός δεν είναι επιθετικός απο φύση του θεωρούν πως η δύναμη είναι κάτι το όμορφο, γιαυτό και το διδάσκουν.

Θετικά χαρακτηριστικά: Μπορούν να πετάξουν και να μυρίσουν ζώο το οποίο μόλις έχει χάσει την ζωή του σε ακτίνα 5 χιλιομέτρων. Με την μυρωδιά φυσικά γνωρίζουν μια σχετική περιοχή που είναι το πτώμα και όχι ακριβή θέση.

Αρνητικά χαρακτηριστικά: Τα νερά του βάλτου είναι σημαντικά για την επιβίωση των Raveords. Το νερό του βάλτου το χρησιμοποιούν για να βρέχουν το φτέρωμα τους και να παίρνει τις ουσίες που χρειάζεται για να διατηρηθεί δυνατό. Αν δεν φροντίσουν συχνά τα φτερά τους θα υπάρξει ως συνέπεια να τα χάσουν.Last edited by Ryūjin on Sat Jul 08, 2017 2:53 pm; edited 2 times in total
avatar
Ryūjin
Cartographer
Cartographer

Posts : 253
Join date : 2017-04-18

View user profile

Back to top Go down

Re: Season 2 Week 5

Post by Nerm on Fri Jul 07, 2017 1:31 am

Ήρθε λοιπόν η ώρα να κάνω κάτι το οποίο σχεδίαζα εδώ και καιρό. Έπρεπε να μείνω φυσικά άπραγος για αρκετό καιρό μαζεύοντας δύναμη γι αυτήν την κίνηση αλλά ευτυχώς είχα στο μεταξύ κόσμο να με βοηθάει (Σ' ευχαριστώ κορίτσι μου). Όταν λοιπόν ο κόσμος ταξιδεύει θα πρέπει να έχει πραγματικό λόγο να προσεύχεται. Το ταξίδι είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να εγγυμονεί τους κινδύνους του. Όσους μεγαλύτερους κινδύνους τόσο περισσότερες προσευχές σε μένα. Θα αναρωτιέστε για τι πράγμα μιλάω φυσικά. Ήθελα να το αφήσω για λίγο καιρό ακόμα αλλά δυστυχώς ο αδελφός Nazil άρχισε να χώνει τη μύτη του παντού. Έτσι λοιπόν χρησιμοποιώντας μια συνταγή του φίλου μου του Goosahl, την οποία έχετε ξαναδεί,  δημιουργώ τα εξής στα 3617, 5231, 1416:

Undead blight
Εμφάνιση:Οι απέθαντοι έρχονται σε όλα τα μεγέθη και σχήματα μιας και δεν είναι πάρα μονάχα τα άψυχα κουφάρια νοήμων πλασμάτων , ανάλογα με την ζωή που είχαν κάποια πλάσματα αποκτούν εξτρά χαρακτηρίστηκα όπως μακριά δόντια, νυχιά , γλώσσα κάποιοι αποκτούν κοκάλινο εξωσκελετο η αδυνατίζουν σε βαθμό που η πέτσα τους κόλα στα κοκάλα τους και το δέρμα τους γίνετε πράσινο, μαύρο ,κατακόκκινο και σε άλλους τελείως άσπρο.
Μέγεθος: Το μέγεθος των απέθαντων ποικίλει άλλοτε αποκτούν μεγαλύτερο ύψος και όγκο και άλλοτε μειώνετε το ύψος και γίνονται ποιο αδύνατοι.

Διάρκεια ζωής: Εαν μπορεί κάποιος να το πει ζωή αυτό ... οι απέθαντοι συνεχίζουν να υπάρχουν μέχρι τα 1000 χρονιά μέσα σε αυτήν την πορεία σιγά σιγά ξεκινάνε να σαπίζουν η να θρυμματίζονται μέχρι που στο τέλος γίνονται σκόνη στον άνεμο άλλα και αυτό δεν είναι σίγουρο ένας απέθαντος μπορεί να καταστραφεί ακόμα και μέσα σε μια διάρκεια 9 μηνων έως 10 ετών λίγοι καταφέρνουν να φτάσουν το μέγιστο προσδόκιμο.
Αισθήσεις:Οι περισσότεροι απέθαντοι δεν έχουν και τις καλύτερες αισθήσεις λόγω τις προχωρημένης σήψης τους , λίγοι εκλεκτοί έχουν υψηλές αισθήσεις όπως καλή όσφρηση ακοή και όραση στο σκοτάδι το μόνο κοινό σε όλους είναι η δυνατότητα να βλέπουν την ίδια την ενέργεια της ζωής σε ένα πλάσμα και ας υπάρχει απόλυτο σκοτάδι. Επιπλέον Πολλοί απέθαντοι είναι ανίκανοι να μιλήσουν ,αυτή η κατηγορία αποκτά την δυνατότητα της επικοινωνίας μεσώ όσμωσης δηλαδή την μετάδοση πληροφοριών από την αφή.

Διατροφή τύπου: Οι αδύναμοι απέθαντοι δεν χρειάζονται τροφή η νερό άλλα παρόλα αυτά συνεχίζουν να κυνηγάνε για τροφή και κυρίως Νοήμων Πλάσματα ώστε να τα αφομοιώσουν περισσότερο από λαιμαργία πάρα ανάγκη άλλα και από μνήμες που σχετίζονται με την επιβίωση από τα εναπομείναντα κομμάτια μνήμης που διαθέτουν ,πολλές φόρες σκάβουν και το έδαφος για να ανασύρουν πτώματα και να τα φάνε , από την άλλη οι ισχυροί απέθαντοι έχουν ποιο εκλεπτυσμένες ορέξεις άλλοι ρουφάνε μόνο αίμα , τρώνε μόνο την καρδιά η απορροφούν την ίδια την ζωτική ενεργεία από το θύμα αφήνοντας το ένα ρουφηγμένο κουφάρι, επιπλέον πολλές φόρες μπορεί να αγνοήσουν ένα μη νοήμων πλάσμα και μάλιστα οι ισχυροί απέθαντοι θεωρούν την αφομοίωση κατώτερης μορφής πλασμάτων ως εκφυλισμό που αρμόζει μόνο στα κατώτερα στρωματά του είδους. Ένας απέθαντος και κυρίως οι πιο ισχυροί, μπορεί να πέσει σε λήθαργο για πολλά χρόνια μέχρι να ξανανιώσει την ανάγκη να κυνηγήσει για θηράματα.

Περιβάλλον:Οι απέθαντοι είναι καταραμένα πλάσματα τα οποία δεν αντέχουν την ίδια την πηγή ζωής σε αυτόν τον κόσμο τον Ήλιο , ένας απέθαντος που θα εκτεθεί στον φως έστω και για λίγα δευτερόλεπτα ξεκινάει να φλέγεται η να γίνετε στάχτη , γιαυτό τον λόγω προτιμούν να κρύβονται σε υπόγεια σπηλαία σε κουφάλες μεγάλων δέντρων η και ακόμα να σκάβουν στο έδαφος και να μένουν εκεί κάτω από στρωματά χώματος έως ότου να δύσει ο Ήλιος , προτιμούν τα κρύα και ξερά περιβάλλοντα μιας και αυτά τους βοηθούν στο να συντηρούνται καλύτερα.

Αναπαραγωγή: Οι απέθαντοι δεν μπορούν να αναπαραχθούν πάρα μονάχα να μολύνουν εξολοκλήρου νοήμων πλάσματα , μπορεί να θεωρούνται καταραμένοι αλλά στην ουσία δεν είναι πάρα μολυσμένα κουφάρια από έναν θανατηφόρο ιό , ο ιός αυτός μεταδίδεται μέσω των σωματικών υγρών κυρίως με την μορφή δαγκώματος στο Νοήμον Πλάσμα ,το σημείο του δαγκώματος μαυρίζει και το θύμα μέσα στην διάρκεια της μιας ημέρας ξεκινά με πυρετό και ζαλάδα , εμετό επέρχεται αδυναμία και πόνος στους μυς τους σώματος , το σαγόνι δεν μπορεί πλέον να σηκωθεί , ξεκινούν οι σπασμοί μέχρι που επέρχεται ο θάνατος , η ψυχή φεύγει από το σώμα και μέσα σε μια διάρκεια λίγων ωρών έως και μιας μέρας συνήθως για τα πιο δυνατά απέθαντα πλάσματα το σώμα ανασταίνεται σε ένα νέο είδος το οποίο δεν έχει παρά μονάχα κομμάτια αναμνήσεων από την προηγούμενη του ζωή, η επιτυχία να αναστηθεί ένα μολυσμένο πλάσμα είναι λιγότερες από 40% αλλά υπάρχει πιθανότητα ένας απέθαντος να μολύνει ένα ήδη νεκρό Νοήμων πλάσμα αρκεί να μην είναι νεκρό για πάνω από 24 ώρες , συνήθως τα ήδη νεκρά πλάσματα ανασταίνονται σε αδύναμους απέθαντους .

Κοινωνία: Οι απέθαντοι ζούνε σε ορδές οι ισχυροί απέθαντοι έχουν περισσότερη εξουσία έναντι των αδύναμων και επιβάλλονται σε αυτούς με κάθε τρόπο , δεν δημιουργούν καινούργια πράγματα παρά μονάχα επαναλαμβάνουν αυτά που έκαναν με βάση τα κομμάτια των αναμνήσεων τις παλιάς τους ζωής έτσι και αλλιώς η δημιουργικότητα είναι κομμάτι μόνο των ζωντανών , δεν διατηρούν ζώα τα απεχθάνονται και τους απεχθάνονται , οι ισχυροί απέθαντοι νιώθουν συνεχεία ανία και απαξίωση και πολλές φόρες μπορεί να πέσουν σε λήθαργο από μονοί τους μέχρι κάτι συνταραχτικό να συμβεί και να τους ξεσηκώσει από τον μίζερο ύπνο τους .

Θετικά χαρακτηριστικά: Οι απέθαντοι είναι πλάσματα τα οποία δεν κουράζονται,δεν αναπνέουν,δεν νιώθουν πόνο,δεν πεθαίνουν από δηλητήριο η αρρώστιες μιας και δεν είναι ζωντανοί , έχουν τρομακτική δύναμη μιας και πλέον μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους μυς τους στο μέγιστο δυνατό χωρίς να τους μπλοκάρουν οι νευρώσεις τους ,μπορούν να συνεχίσουν να προχωράνε ακόμα και κομμάτια του σώματος τους να λείπουν από πάνω τους , δεν χρειάζονται τροφή ούτε νερό άλλα οι ισχυροί απέθαντοι θα αναζητήσουν να αφομοιώσουν ζωές Νοήμων Πλασμάτων για να επαναφέρουν τον κατεστραμμένο ιστό τους και για να διατηρηθούν στους αιώνες. Επιπλέον οι ισχυροί απέθαντοι μπορούν να υποστούν μια σειρά από διάφορες μεταλλάξεις όπως μακριά δόντια, νυχιά , μακριά γλώσσα, κοκάλινο εξωσκελετο, εξτρά χεριά και ποδιά μάτια και κεφάλι ακόμα και φτερά,αλλά και να αλλάξουν προσωρινά την μορφή τους για να δείχνουν ζωντανοί.

Αρνητικά χαρακτηριστικά: Οι απέθαντοι καταστρέφονται στο φως του Ηλίου και είναι ποιο εύφλεκτοι σε σχέση με ένα ζωντανό πλάσμα όποτε η φωτιά τους κάνει σοβαρή ζημιά, τα άλλα ζωντανά πλάσματα τους απεχθάνονται,επίσης όσο ποιο ισχυρός είναι ένας απέθαντος τόσο ποιο πολλές αδυναμίες έχει ,άλλοι μισούν το αλάτι και δεν μπορούν να περάσουν πάνω από αυτό , άλλοι έχουν αλλεργία στο ασήμι και αντιδρά πάνω τους σαν να πέφτει οξύ και άλλους τους καίει το κινούμενο νερό,άλλοι μισούν την μυρωδιά από τα λουλούδια , άλλα υπάρχουν και ψυχολογικές αδυναμίες κάποιοι μισούν την κοινωνικότητα και την κουλτούρα , άλλοι δεν μπορούν να μπουν σε ιερούς χώρους , άλλοι μέσα σε κατοικίες χωρίς να τους προσκαλέσει μέσα ο ιδιοκτήτης,άλλοι έχουν ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή και θα κάτσουν να μετρήσουν ένα σακί σιτάρι κόκκο κόκκο μέχρι να μάθουν ποιος είναι ο ακριβής αριθμός τους .
avatar
Nerm

Posts : 8
Join date : 2017-05-13
Location : Eareath

View user profile

Back to top Go down

Re: Season 2 Week 5

Post by Goosahl on Fri Jul 07, 2017 11:48 am

Περιοχή: 3733
Human sub-race: Mongols


Εμφάνιση: Σχεδόν ίδια με το βασικό race άλλα έχουν προτεταμένα ζυγωματικά ,οφθαλμοί μὲ λιπώδη ιστό στὰ βλέφαρα και ἐπίκανθο στὸν δακρυϊκό πόρο, γενικὴ βραχυσωμία, κοντά άκρα σὲ σχέση μὲ τὸν κορμό τού σώματος σκουρο ὑποκίτρινο χρώμα.
Διατροφή:Τα ίδια όπως το βασικό race.
Διάρκεια ζωής:Τα ίδια όπως το βασικό race.
Αισθήσεις:Τα ίδια όπως το βασικό race.
Περιβάλλον:Τα ίδια όπως το βασικό race.
Αναπαραγωγή: Τα ίδια όπως το βασικό race.
Κοινωνία:Τα ίδια όπως το βασικό race μόνο που δίνουν μεγαλύτερη βαρύτητα στην δύναμη και την επιβίωση είναι εξοικειωμένοι με τον θάνατο και το πόλεμο , ζουν κυρίως σε νομάδες .

Θετικά χαρακτηριστικά:Τα ίδια με το βασικό μόνο που η εφευρετικότητα και αυτοβελτιωση εστιάζονται περισσότερο στον πόλεμο και στην επιβίωση είναι πιο σκληροτραχιλοι και έχουν ισχυρή την αρετή του Ζήλου , είναι ποιο πνευματικοί λόγο της εξοικείωσης τους με τον θάνατο.  

Αρνητικά χαρακτηριστικά: Τα ίδια με το βασικό μόνο που είναι Stubborn as fuck μην τους πει άλλος τι θα κάνουν δεν πρόκειται να ακούσουν εάν είναι να αποδείξουν το αντίθετο δεν πα να είναι 30 μετρά τοίχος μπροστά τους θα προσπαθήσουν να τον γκρεμίσουν για να αποδείξουν ότι μπορούν.avatar
Goosahl
Conspiracy Master
Conspiracy Master

Posts : 359
Join date : 2017-04-14

View user profile

Back to top Go down

Re: Season 2 Week 5

Post by Luni on Fri Jul 07, 2017 4:23 pm

Στο τετράγωνο: 2923 Βάζω την φυλή Night Elves.

Όνομα: Night Elves.

Εμφάνιση: Έχουν μακριά μαλλιά και φρύδια σε διαφορετικά χρώματα. Τα αυτιά τους είναι μακριά και μυτερά. Και έχουν μεγάλα μάτια στα χρώματα του ανοιχτό γρι, γαλάζιο προς άσπρο και το βράδυ γυαλίζουν όπως των ζώων.

Μέγεθος: Οι άνδρες είναι περίπου στα 2.13μ. γεροδεμένοι και οι γυναίκες περίπου στα 2.03μ. και εκείνες γεροδεμένες με καμπύλες.

Διάρκεια Ζωής:  Ζουν μέχρι 300 χρονών.

Διατροφή: Είναι παμφάγα. Τρέφονται με ότι μπορεί να τους προσφέρει το δάσος και έχουν ιδιαίτερη προτίμηση σε φρούτα και κρεατικά.

Τόπος Διαμονής: Σε πυκνά και μεγάλα δάση που έχουν κοντά τους ρυάκια και σπήλαια.

Αναπαραγωγή: Χρειάζεται ένα αρσενικό και ένα θηλυκό για να γίνει η αναπαραγωγή. Κάνουν από ένα έως τρία το πολύ παιδιά και η κύηση κρατάει ένα χρόνο. Η ηλικία αναπαραγωγής ξεκινάει από τα 50 μέχρι τα 150.

Κοινωνία: Είναι μεγάλη κοινωνία και αποτελείτε από άνδρες και γυναίκες. Όλοι αντιμετωπίζονται ισότιμα και οι γηραιότεροι πάντα με σεβασμό.  
 Έχουν έθιμα και γιορτές προς τιμή της φύσης και της ελευθερίας. Μια από την πιο γνωστή γιορτή τους είναι να προσφέρουν φρούτα στα Will-o'-the-wisp ως σεβασμό προς αυτά γιατί θεωρούν ότι είναι  ψυχές των προγόνων τους.

 Είναι πλάσματα που τους αρέσει να ζουν ελεύθερα στο δάσος και να προστατεύουν με κάθε τρόπο την περιοχή τους και τα πλάσματα που βρίσκονται εκεί. Σέβονται όλα τα ζώα και τα πλάσματα του δάσους και δεν τους αρέσει να τα βλέπουν αιχμάλωτα. Αποτελούνται από κυνηγούς, Πολεμιστές και πάντα φροντίζουν και εκπαιδεύουν τους πιο αδύναμους από την φυλή τους.

Έχουν ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τη φύση και τα πλάσματα και λόγο αυτού έχουν αποκτήσει τη δυνατότητα να αλλάζουν την μορφή τους σε Night sabers.
Τα Night sabers μοιάζουν κάπως με τα Saber tooth Tiger και η χαοτική ζωώδης φύση τους επηρεάζει μερικές φορές την κρίση τους.

Θετικά Στοιχεία: Οι αισθήσεις τους είναι αρκετά καλές. Μπορούν και βλέπουν καλά στο σκοτάδι και η ακοή τους είναι οξυμένη. Είναι ευκίνητοι, πολυμήχανοι και μπορούν να μεταμορφώνονται όποτε θελήσουν σε Night Sabers.

Αρνητικά Στοιχεία: Είναι πολύ περήφανοι ως φυλή. Όταν έχει πανσέληνο δεν μπορούν να ελέγξουν τη φύση τους και καταλαμβάνονται από μια ζωώδη μανία (frenzy) που τους ωθεί να αλλάξουν σε night sabers παρά τη θέλησή τους και να κυνηγήσουν.Στο τετράγωνο :2923

Φτιάχνω το Άβατα μου την Tyrande whisperwind ως την Ιέρεια των Night Elves. Εκείνη αντί για Night Saber μεταμορφώνεται σε Night Stag και η ψυχή της μετενσαρκώνεται στην επομένη ιέρεια.
Στο τετράγωνο: 2922 Βάζω την φυλή Will-o'-the-wisp.

Ονομασία: Will-o'-the-wisp

Εμφάνιση: Μοιάζει με μια απόκοσμη μπάλα φωτιάς που πλανιέται στον αέρα σε διάφορα χρώματα άλλα στην ουσία είναι ένα σμήνος από μικρά έντομα τύπου πυγολαμπίδες που βγάζουν φως.

Μέγεθος: Από 1/4 έως 3/4 ίντσες μακρύ .

Διατροφή: Είναι παμφάγα τρώνε μικρά έντομα και ρουφάνε χυμούς από τα φυτά. Τα φρούτα είναι από τις αγαπημένες τους τροφές, μπορούν να απορροφήσουν ενέργεια από την φωτιά και να τους βοηθήσει στην ανάπτυξη τους σε εξαιρετικό βαθμό.

Διάρκεια ζωής: Ζουν 1-3 χρονιά σε larva μορφή στο έδαφος και 3 εβδομάδες στην τελική μορφή.

Αισθήσεις: Τυπικές αισθήσεις με heat sight.

Περιβάλλον: Σε βάλτους, Πυκνά δάση, τροπικά κλίματα ακόμα και Κρύα περιβάλλοντα αρκεί να υπάρχουν δάση και νερό. Ζουν στο έδαφος και μέσα στα δέντρα .

Αναπαραγωγή: Ο κύκλος ζωής της αρχίζει με ένα αυγό.
Στα μέσα του καλοκαιριού, τα ζευγαρωμένα θηλυκά θα παράγουν περίπου 100 σφαιρικά αυγά, μεμονωμένα ή σε συστάδες, στο έδαφος ή κοντά στην επιφάνεια του εδάφους.
 Προτιμούν τα υγρά εδάφη και συχνά επιλέγουν να τοποθετήσουν τα αυγά τους σε στρώματα φύλλων ή φύλλων, όπου το έδαφος είναι λιγότερο πιθανό να στεγνώσει.

 Μερικά θα καταθέσουν αυγά στη βλάστηση και όχι απευθείας στο έδαφος. Τα αυγά  συνήθως εκκολάπτονται σε 3-4 εβδομάδες.
Οι προνύμφες  συνήθως ζουν στο έδαφος. Τη νύχτα, κυνηγούν γυμνοσάλιαγκα, σαλιγκάρια, σκουλήκια και άλλα έντομα. Όταν συλλαμβάνει το θήραμα, η προνύμφη θα εισφέρει το ατυχές θύμα της με πεπτικά ένζυμα για να την ακινητοποιήσει και να υγροποιήσει τα απομεινάρια της.

 Οι προνύμφες αναδύονται από τα αυγά τους στα τέλη του καλοκαιριού και ζουν μέσα στο έδαφος τον χειμώνα πριν την μεταμόρφωση την άνοιξη. Σε ορισμένα είδη, η φάση των προνυμφών διαρκεί πάνω από ένα χρόνο, με τις προνύμφες να ζουν μέσα σε δύο χειμώνες πριν την κοκκίνισμα. Καθώς μεγαλώνει, η προνύμφη θα  ρίξει το εξωσκελετό της, αντικαθιστώντας το με μια μεγαλύτερη επιδερμίδα κάθε φορά.

 Όταν η προνύμφη είναι έτοιμη να μεταμορφωθεί, συνήθως στα τέλη της άνοιξης, κατασκευάζει ένα θάλαμο λάσπης στο έδαφος και εγκαθίσταται στο εσωτερικό της. Σε ορισμένα είδη, η προνύμφη συνδέεται με το φλοιό ενός δέντρου, κρέμεται ανάποδα από το πίσω άκρο και τα πηχάκια ενώ αναστέλλονται.
Όταν τελικά εμφανιστεί η ενήλικη μορφή, έχει μόνο έναν πραγματικό σκοπό: να αναπαράγει.

 Η εστίαση της είναι να βρει έναν σύντροφο, ένα έργο που διευκολύνεται από την ικανότητά του να σηματοδοτεί άλλες με το φως του.

Κοινωνία: Συνήθως ζουν μοναχικά σε larva μορφή αλλά σε σμήνος έως και 300-500 στην τελική μορφή.

Θετικά χαρακτηριστικά: Heat sight, Απορροφά ενεργεία από την φωτιά και δεν καίγεται από αυτήν σβήνοντας την στην πορεία.

Αρνητικά χαρακτηριστικά: Δεν μπορούν να επιζήσουν στον παγετό και κρύβονται τον χειμώνα στο έδαφος, χρειάζονται νερό η χυμούς φυτών η υγρά από την λεία τους αρκετά συχνά για να επιζήσουν , επηρεάζονται εύκολα από δηλητήρια.[/u]
avatar
Luni

Posts : 293
Join date : 2017-04-19

View user profile

Back to top Go down

Re: Season 2 Week 5

Post by Goosahl on Fri Jul 07, 2017 10:48 pm

O Baphomet δείχνει απορημένος με την κατάσταση και απορεί
<<Πως γίνετε μέχρι στιγμής να μην έχουν ασχοληθεί με τους κινδύνους και το μόνο που κάνουν είναι να κατηγορούν ,.....πραγματικά μεγάλη απογοήτευση >>
ξεφυσάει και βλέπει προς την Εareath <<Ok λοιπόν, ξεκινάμε>>.

Create non-sentient

Περιοχές:3831,3630

Ονομασία:Rainbow Sunflower
Εμφάνιση: Μοιάζει με έναν απλό ηλίανθο αλλά από τον ανθό βγαίνουν τα χρώματα τις ίριδας και βγαίνει φως σε μια μικρή απόσταση από αυτό.
Μέγεθος:Το ψηλότερο  9,17 μ (30ft 1 in).Δεν είναι όλοι οι ηλίανθοι μεγάλοι, ο μικρότερος ηλίανθος είναι μόνο 5,59 cm (2,2 in) ύψος.(yep this is a fact)
Διατροφή:  Από τα θρεπτικά στοιχεία που δίνονται απο το έδαφος προτιμούν τα καλα στραγγισμένα εδάφη και η οργανική ίλη βοηθάει ιδιαίτερα στην ανάπτυξη τους όπως κοπριά ,φυτόχωμα , τύρφη .
Διάρκεια ζωής: Τα ηλιοτρόπια (ηλίανθοι ) μπορούν να αναπτυχθούν γρήγορα, μερικά αυξάνονται στα 9 μέτρα σε 6 μήνες.
Αισθήσεις:.......plant senses??
Περιβάλλον:Ο ηλίανθος μπορεί να ευδοκιμήσει σε πολλούς τύπους εδαφών. Τα βαθιά και στραγγιζόμενα εδάφη, που έχουν παράλληλα ικανότητα συγκράτησης νερού, δίνουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Σε φτωχά ξερικά χωράφια, το νερό στη διάρκεια του καλοκαιριού είναι ο πιο κρίσιμος παράγοντας. Άριστη είναι η προσαρμογή του σε γόνιμα οργανικά εδάφη, που συνοδεύονται από μεγάλες αποδόσεις.
Αναπαραγωγή: Με σπορά κάθε ηλιοτρόπιο βγάζει 2000 σπόρους  και η σπορά γίνεται κυρίως την χειμώνα.
Κοινωνία:......plant society??
Θετικά χαρακτηριστικά: Απορροφά ενεργεία από τον Ήλιο και την εκπέμπει σε μικρή εμβέλεια την νύχτα το φως αυτό δεν είναι τόσο ισχυρό όσο του Ήλιου άλλα προκαλεί δυσφορία στα πλάσματα που είναι ευαίσθητα σε αυτό. Αντέχει αρκετά στο κρύο όποτε σε περιοχές με μικρο καλοκαίρι η σπορά μπορεί να αρχίσει τέλη του χειμώνα.
Αρνητικά χαρακτηριστικά: Μονό εάν έχει Ήλιο μπορεί να αποθηκεύσει ενεργεία , που πάει να πει ότι εάν έχει έντονη συννεφιά δεν έχει και λάμψη το βραδύ , και το φως που εκπέμπουν τραβάει τους φυσικούς του εχθρούς ποιο εύκολα οπότε θέλει ιδιαίτερη φροντίδα από φυτοφάγα ζώα και έντομα .ΔΕΝ αναπτύσσετε στον παγετό όπως και πολλά φυτά.

Spoiler:
Please use this for zombie protection
Spoiler:
Χρήσεις:Σπόροι - ως τρόφιμο που χρησιμοποιείται ωμά, ψημένο, ψημένο, αλατισμένο ή μη αλατισμένο.
Σπόροι - μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη διατροφή των πουλιών που τρώει σπόρους.
Σπόροι - μπορεί να γίνει σε βούτυρο (όπως το φυστικοβούτυρο) ή να γίνει ψωμί.
Σπόροι - το έλαιο εξάγεται για μαγείρεμα, μαργαρίνη και βιοντίζελ.
Σπόροι - όταν εξάγεται το έλαιο, το υπόλοιπο "κέικ" μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διατροφή των βοοειδών.
Flower - διακοσμητικό φυτό για κήπους λουλουδιών ή λαχανικών.
Φυτό - παράγει λατέξ και μπορεί να αποτελέσει πηγή μη αλλεργιογόνου καουτσούκ.
Στέλεχος - περιέχει μια ίνα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην παραγωγή χαρτιού.
Φύλλα - μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη διατροφή των βοοειδών.
Ρίζες - χρησιμοποιούνται στη φυτοθεραπεία για την εκχύλιση δηλητηρίων από το έδαφος.
Οι αυτόχθονες φυλές χρησιμοποίησαν επίσης το ηλιέλαιο ως φαρμακευτική αλοιφή.

<<Τόσο απλό και ήταν και στο πιάτο>>

Create avatar

Name-Title:High elder


Race:Human

Καθώς τα ηλιοτροπία εμφανίζονται από το πουθενά μπροστά στα μάτια των ανθρώπων μια παρθένα γυναικά αρχίζει να λάμπει και να φωνάζει, η κοιλία της φουσκώνει και μένει έγκυος, μια μέρα αργότερα γεννάει ένα αγόρι το οποίο περιβάλλεται από ένα αχνό χρυσάφι φως είναι ο Υιός μου και σε αυτόν δίνω τον τίτλο άλλα όχι το όνομα "High elder" γιατί θα είναι ο ποιο σοφός από τους σοφούς , το όνομα είναι δικαίωμα της μητέρας και μόνο αυτής να διαλέξει, στα χρονιά που θα περάσουν θα φανεί το ταλέντο του και η εξω-πραγματική ιδιοφυΐα του θα μιλάει κάθε γλωσσά και θα αγαπάει τις τέχνες και τις επιστήμες δεν θα είναι δε λίγες οι φόρες που οι γηραιότεροι θα ζητούν συμβουλές από αυτόν .

Θα διδάσκει τις επιστήμες και θα μιλάει για το έργο μου για την Υπεροχή και την Επιβίωση το δαμασμα των στοιχείων της φύσης και για την δύναμη του ανθρωπίνου γένους.

και με αυτό γυρνάει στον ουρανό και λέει <<Ας τελειώνουμε με αυτό το θέατρο>>


Indoctrinate Dragonians all remaining power.
avatar
Goosahl
Conspiracy Master
Conspiracy Master

Posts : 359
Join date : 2017-04-14

View user profile

Back to top Go down

Ρουα ματ Nerm

Post by Goosahl on Fri Jul 07, 2017 10:53 pm

O Baphomet πλησιάζει τον θρόνο του Θεού Nerm.
Κοιτάει τον άλλοτε ζωηρό θεό να έχει πλέον καταντήσει μια ακίνητη φιγούρα ρουφηγμένη από την θεϊκή δύναμη που κοιτάει στο απέραντο κενό.
Ο υπηρέτης τους θεού Goosahl ξεκινά να τρέμει και τα μάτια του να γυρίζουν και να γίνονται άσπρα , ο τραγόμορφος υπηρέτης ξεκινάει να μιλάει άλλα από το στόμα του δεν βγαίνει η κανονική του φωνή αυτήν την φορά είναι ποιο βαθιά και αντηχεί σε όλο το δωμάτιο , η φωνή είναι παλαιά και η γλωσσά ξεχασμένη άλλα χάρης στην θεϊκή σοφία που κατέχουν οι θεοί καταλαβαίνετε τι λέει:
<< Ω άμοιρε Θεέ Nerm είναι κρίμα πραγματικά που έπεσες στην αιώνια λήθη, είχα μεγάλες προσδοκίες από εσένα άλλα δυστυχώς δεν είσαι πλέον πάρα μονάχα μια σκιά του παλιού σου εαυτού , αυτό  δεν μπορεί να συνεχιστεί και πέφτει σε έμενα τον Goosahl θεό τις πρωταρχικής ουσίας των αναπτυσσομενων κόσμων , θεό τις αποσύνδεσης και των υπογείων σπηλαίων να είμαι ο εκτελεστής σου,νιώσε τιμή γιατί η θεϊκή σου ουσία θα γίνει ένα με έναν θεό που είναι τόσο δυνατός και εσύ θα συνεχίσεις να υπάρχεις σαν ένα κομμάτι μου, Νιώσε ικανοποίηση γιατί ότι δημιούργησες μέχρι στιγμής θα γίνει μέρος της δίκης μου δημιουργίας και τα πλάσματα σου θα γίνουν ισχυρότερα κάτω υπό την επίβλεψη μου, αυτό στο υπόσχομαι , This is the end beautiful friend>>
Και με αυτά τα λογία ο τραγόμορφος υπηρέτης υψώνει τα χεριά του στον ουρανό και από την οροφή του δωματίου κατεβαίνουν τα μαύρα πλοκάμια του θεού Goosahl τυλίγουν το σώμα του θεού Nerm και το σηκώνουν στον αέρα.
Ένα τεράστιο στόμα με πελώρια αιχμηρά δόντια εμφανίζετε στο ταβάνι και τα πλοκάμια φέρνουν σιγά σιγά το σώμα του θεού προς αυτό.
Οι λέξεις δεν μπορούν να προσδιορισουν από μονάχες τους το τι επικρατεί στην συνεχεία καθώς το σώμα του θεού Nerm αρχίζει να κατακρεουργειτε ,μόνο οι ήχοι από την σάρκα που σχίσετε και τα κοκάλα που σπάνε σιγά σιγά και οδυνηρά είναι αυτοί που ακούγονται στο δωμάτιο .
Ο τραγόμορφος υπηρέτης πέφτει σε ντελίριο  και αρχίζει να ουρλιάζει από έκσταση και να βάζει τα δάκτυλα του στο στόμα του ενώ δάκρυα και σάλια βγαίνουν από αυτόν και λέει:
<< Αααα η γεύση τοσοο τόσο υπεροχή τόσο τοσοο γλυκιά αααα , δεν μπορώ να σταματήσω τόσο υπέροχος τόσο νόστιμος >>  
Καθώς τελειώνει το αποκρουστικό θέαμα από το στόμα του Goosahl βγαίνει ένα αχνό φως το οποίο πέφτει αργά προς το δωμάτιο.
Ο τραγόμορφος υπηρέτης βγάζει ένα μικρο κρυστάλλινο φανάρι το ανοίγει και βάζει το αχνό φως μέσα σε αυτό.
Πλησιάζει την Lady Death και τις δίνει το φανάρι λέγοντας της :
<< Αυτό είναι τα απομεινάρια ενός θεού μια ανάμνηση ας πούμε που έμεινε σε αυτόν τον κόσμο , φύλαξε τα με προσοχή >>
Και με αυτό φεύγει από το δωμάτιο των θεών μέσα στις σκιές .

Ο θεός Nerm δεν υπάρχει πλέον.

avatar
Goosahl
Conspiracy Master
Conspiracy Master

Posts : 359
Join date : 2017-04-14

View user profile

Back to top Go down

Re: Season 2 Week 5

Post by Sanguine on Fri Jul 07, 2017 11:13 pm

Θα μας λείψεις Νερμ, έπεσες θύμα της πείνας του Goosahl. Ίσως αν δεν έμενες τόσο καιρός άπραγος να μην έβρισκε αυτή την ευκαιρία ο αδελφός σου. Tι να κάνουμε όμως; Είναι αδήφαγος!

_________________
Sanguine
Elder God of the Divine Blood κλπ. κλπ.
avatar
Sanguine
Admin

Posts : 173
Join date : 2017-04-14

View user profile http://primalorder.forumgreek.com

Back to top Go down

Re: Season 2 Week 5

Post by Blind Gambit on Fri Jul 07, 2017 11:26 pm

περιοχή 1627 στα αριστερά του ποταμού Create Subrace:

NameLudochaunians or Ludons for short
Parent Race: Leprechaunians
Appearance: Ανθρωπόμορφα, κοκκινομάλλικα με λίγο μυτερά αυτιά
Size: 1,6m - 2,0 m ψηλοί και λεπτοί.
Lifespan: 200 - 250 χρόνια.
Senses: Καλή όραση στο σκοτάδι και ακοή.
Diet type: Παμφάγα, με μια προτίμηση στο κυνήγι και τα προϊόντα ζύμωσης.
Habitat: Στα εύκρατα κλίματα προτιμούν τα δάση ή όπου υπάρχουν προϋποθέσεις παραγωγής.
Reproduction: Γονιμοποίηση του θηλυκού από το αρσενικού όπως οι άνθρωποι. Γενιούνται 1-2 μωρά έπειτα από μια κύηση 12 μηνών και κάθε θυλικιά μπορεί να κάνει 4-5 γέννες το πολύ.
Society: Κοινωνικά οι Ludochaunians συγκροτούν κοινωνίες με ισχυρότατους δεσμούς προκειμένου να επιτύχουν την καλύτερη δυνατή ευημερία. Ξέρουν ότι η τύχη ανταμείβει αλλά και ζημιώνει τους τολμηρούς, αλλά δεν ωφελεί ποτέ τους άπραγους και πάνω στην ισορροπία του προμελετημένου και του τυχαίου θεμελιώνουν τη φιλοσοφία τους. Όλα με μέτρο και πίστη. Εργάζονται σκληρά για να απολαμβάνουν τους καρπούς των κόπων τους. Είναι εξωστρεφείς και  ευχάριστοι.
Positive Traits
Adaptive mindset: Οι Ludochaunians έχουν την ικανότητα να προσαρμόζουν τον τρόπο σκέψης τους ώστε να ταιριάζει στην περίσταση και σε αυτόν που συνδιαλέγονται. Αυτό τους επιτρέπει να βρίσκουν εύκολα κοινό έδαφος και κλείνουν συμφωνίες.
Luck & Jinx: Οι Ludochaunians μπορούν να παίξουν με το πεπρωμένο και να επιρεάσουν τυχαία γεγονότα και αποτελέσματα

Negative Traits
Borrowed Luck: Όταν ένας Ludochaunian επηρεάζει την μοίρα σε μεγάλο βαθμό, το πεπρωμένο έρχεται να ισορροπήσει τα πράγματα. Μια ανάλογη κακοτυχία περιμένει τον Ludochaunian ή κάποιον κοντινό του.
Suspicious folk: Η τάση τους να έχουν καλές σχέσεις λόγω του adaptive mindset τους κάνει εύκολα στόχους της καχυποψίας, καθώς αυτοί με τους οποίους συνδιαλέγονται δεν πείθονται εύκολα για τα κίνητρα των Ludochaunians.

avatar
Blind Gambit
Griniaris tou Forum

Posts : 322
Join date : 2017-04-19
Location : Dome of Bets

View user profile

Back to top Go down

Re: Season 2 Week 5

Post by Blind Gambit on Fri Jul 07, 2017 11:46 pm

Περιοχή 1627 στα αριστερά του ποταμού

Create Avatar
Δημιουργώ τον Master Arbiter. Τον στέλνω ανάμεσα στους Ludοns για να τους ενώσει με τους Leprechaunians, να κηρύξει το λόγο μου και να τους προετοιμάσει για τη μάστιγα που εξαπλώνεται και τις σκοτεινές εποχές που έρχονται. Η μέχρι τώρα γνώση μου για τη δημιουργία είναι και δική του για να τη μοιραστεί. Η σκέψη μου θα είναι ένας ψίθυρος στα αυτιά του. Και όταν το σώμα του θα φθαρεί από το χρόνο, μέσα από μια σειρά δοκιμασίες, τα χαρίσματά του θα μεταδοθούν στον επόμενο ή στην επόμενη


avatar
Blind Gambit
Griniaris tou Forum

Posts : 322
Join date : 2017-04-19
Location : Dome of Bets

View user profile

Back to top Go down

Re: Season 2 Week 5

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum