The story so far part 2

Go down

The story so far part 2

Post by Caranthir on Sun Jul 23, 2017 1:26 pm

Ο κόσμος έχει ξεκινήσει να φλέγεται, διάφοροι πόλεμοι έχουν ξεκινήσει να μαίνονται από άκρη σε άκρη, κάποιοι υποκινούνται από θεούς, κάποιοι ξεκινάνε από τους θνητούς . Πόλεμος έχει ξεκινήσει και στους ουρανούς, θεοί που πουλάνε μυστικά από συμμαχίες, που λένε ότι αποζητούν την ειρήνη αλλά υπονομεύουν άλλους θεούς και υποθάλπουν τον πόλεμο, καινούργιοι θεοί έτοιμοι να βουτήξουν στα βαθιά θέλοντας η μη....

Οι Fall draconians συνεχίζουν τον πόλεμο για τους φυσικούς πόρους με τους Aztecs, οι πρώτοι αρχίζουν ένα πιο βρώμικο πόλεμο , πλέον κυνηγάνε τους πιο ανήμπορους των αντιπάλων τους όπως , παιδιά , γυναίκες και γερούς. Οι Aztecs προσπαθούν με νέα όπλα να αντιμετωπισουν καθαρά από θέση άμυνας πλέον τους εχθρούς τους και παράλληλα κάνουν ετοιμασίες για να μεταναστεύσουν. Ακόμα & μέσα στην βρωμιά του πόλεμου όμως πάντα υπάρχει φως, σε μια γωνιά της μάχης ένας Δρακονιανος κρατώντας αρκετή ώρα στα χέρια του το άψυχο κουφάρι ενός  μωρού των  Aztec αρχίζει και λέει... "Αυτός είναι ο λόγος του θεού μου? Να σκοτώνω μωρά και ανήμπορους? Έτσι θέλω να χτίσω το μέλλον το δικών μου παιδιών? "

Βόρεια μια νέα φυλή έρχεται στον Βορρά με εχθρικές διαθέσεις , τα Orcs. Αν και από οτι φαίνεται ο σκοπός τους είναι να αφανίσουν τα Wendigo , προς το παρών περιορίζονται σε μικρές αψιμαχίες γιατί προσπαθούν να οργανωθούν ενάντιων του πολικού ψύχους που επικρατεί εκεί και μετά να ξεκινήσουν μια οργανωμένη επίθεση.
Η απελπισία η κούραση και ο πόνος είναι ζωγραφισμένα στα πρόσωπα των SnowWalkers που περιμένουν αμυνόμενοι την μεγάλη επίθεση των Wendigo...  οι  Wendigo ακούγονται να ουρλιάζουν μέσα στο βράδυ , όπως ο λύκος που γνωρίζει ότι το θήραμα του είναι στα τελευταία του και ξεκινάνε την μεγάλη τους επίθεση. Η μάχη είναι άνιση & άδικη, όλα δείχνουν ότι ακόμα μια φορά θα νικήσουν οι Wendigo μέχρι που κάτι ανέλπιστο γίνεται,  ένα πανέμορφο Δόρυ, σκαλιστό με πλάσματα από όλη την Eäreath, φτιαγμένο από το ξύλο του πρώτου δέντρου  πέφτει από τους ουρανούς καρφώνοντας έναν μεγαλόσωμο Wendigo, από το αίμα του νεκρού Θηρευτή εμφανίζετε η λέξη " Εκδίκηση". Το Θεϊκό σημάδι είναι αρκετό για να δώσει δύναμη και κουράγιο να βγάλουν την μάχη ως νικητές οι SnowWalkers.... Μια μικρή ανούσια νίκη η ένα σημάδι ότι υπάρχει ελπίδα?


Νότια της περιοχή των Leprechaunians επικρατεί μια ηρεμία, τα πλάσματα με τα κόκκινα καπελά έχουν σταματήσει να επιθέτονται καθώς πλάσματα που μοιάζουν με άγγελοι κατεβαίνουν προς τις φυλές της περιοχής από τα βόρεια βουνά με ειρηνικές διαθέσεις και κηρύττουν το Θέλημα του θεούς τους. Gamers, Lundons και Leprechaunians , αν και στην αρχή διστακτικοί με τα πλάσματα αυτά γρήγορα τους δέχονται και τους καλωσορίζουν στα μέρη τους εντυπωσιασμενοι από την δύναμη που έχουν να γιατρεύουν τις πληγές τους.
Από την άλλη μεριά οι Μed- Humans καταφτάνουν βόρεια πανηγυρίζοντας που βρήκαν επιτελούς φρέσκο νερό να πιουν και αποφασίζουν να φτιάξουν εκεί τις πρώτες μόνιμες κατοικίες τους. Η περίοδος ηρεμίας και ευτυχίας δεν κρατάει πολύ καθώς δυο νέοι γείτονες καταφθάνουν , από τα νοτιά παράξενα πλάσματα με πλοκάμια στο πρόσωπο που δεν φαίνονται να έχουν φιλικές διαθέσεις και από τα ανατολικά  φτερωτοί κορακανθρωποι κυνηγημένοι από την μανία μιας θεάς. Η κατάσταση αρχίζει και γίνεται πιο ζόρικη όταν οι Soul flayers αρχίζουν και επιτίθενται σε απομονωμένους ravenlords & med humans για να τραφούν.
Στα νησιά η κατάσταση δεν είναι και τόσο ευχάριστη , η ασθένεια του blight αρχίζει και μεταδίδεται από τους Ριτο στους Ζορα, με τους τελευταίους να βλέπουν την πηγη του κακού στου φτερωτούς μετανάστες. Η συγκρούσεις και οι αντιπαραθέσεις έχουν ξεκινήσει και οι Ριτο πλέον είναι ανεπιθύμητοι  στις περιοχές οπού ζουν οι Ζορα.
Οι Τριτονες μαζικά αρχίζουν και ταξιδεύουν νοτιοανατολικα , μετά απο μεγάλους αγώνες με πλάσματα όπως τα Leviatharn & kraken που έχουν κατάκλιση την περιοχή, φτάνουν κουρασμένοι και αποδεκατισμένοι στα παράλια του νησιού όπου τους υπέδειξε ο θεός τους. ( 2906)
Κάποιοι δρακονιανοι επίσης ξεκινάνε να ανεβαίνουν βόρεια , τα πλάσματα αυτά φτάνουν στο 5321 σχεδόν χωρίς απώλειες και αρχίζουν και διεκδικούν την περιοχή αυτή όπως και τις γύρω εις το όνομα του Θεού τους που τους όριζε ηγέτες αυτού του τόπου, οι προθέσεις τους φαίνονται όταν χωρίς κανένα ενδοιασμό σκοτώνουν οποιοδήποτε νοήμων πλάσμα δεν δέχεται να υποταχθεί σε αυτούς.
Λίγο ποιο βόρεια απο εκεί, οι Wolfarians πλησιάζουν με αρκετό φαγητό του Chins, ο χειμώνας ήταν δύσκολος και πολλοί Chins καλωσορίζουν με χαρά τους Λυκανθρωπους που τους φέρνουν φαγητό στην δύσκολη αυτή στιγμή, η λυκανθρωποι αρχίζουν να συνάπτουν φιλικές σχέσεις με τα Chins εκεί που τους προσφέρουν φιλοξενία σε αντάλλαγμα φαγητό και προστασία από άλλους θηρευτές. Κάποιοι θαρραλέοι Pandarians πλησιάζουν τους καταυλισμούς των wolfarian για να τους βρουν άδειους, εγκαταλελειμενους.
Οι Parnarien & oi Gamers έχουν αρχίσει να αμφισβητούν τις νοητική κατάσταση των γειτόνων τους που πιστεύουν στην Θεά Ζεστια. Από την μια  προσπαθούν οι τελευταίοι να τους πείσουν ότι αν είναι όλη μέρα και όλη νύχτα απο πάνω μέχρι κάτω λάσπη δεν θα τους φάνε τα κουνούπια, και κάποιες συμβουλές για το φαγητό τους ( που μεχρι στιγμής δεν είχαν πρόβλημα), και από την άλλη ενώ προσπαθούν να φυτέψουν ηλιοτρόπια όπως τους είπε ο θεος τους οι πιστοί της ζεστια πάνε και τους τα χαλάνε λέγοντας τους  οτι αυτά προσελκύουν τους νεκροζωντανους. Μεσα σε ολα αυτα , δρακοι , Cybertooth και άλλοι θηρευτές αρχίζουν και κάνουν επιδρομές σε καταυλισμούς προσπαθώντας να βρουν τροφή, η επιδημία της ελονοσίας και ο μεγάλος αριθμός πλασμάτων που τρώνε τα φυτοφάγα θηλαστικά έχουν λιγοστεύει τους πληθυσμούς των τελευταίων σε επικινδινα επίπεδα.
Τα χαρμόσυνα νέα είναι οτι το Blight πλέον δεν κινείται απειλητικά προς τα νότια , αντιθέτως αρχίσει και χάνετε προς το δάσος. τα λιγοστά πλέον κρούσματα στους ανθρώπους και στους πιστούς τις Ζεστια& Blind Gambit αντιμετωπιζονται με επιτυχία χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.
Στα δάση του Eothar κάποια ξωτικήσια πλάσματα έχουν αρχίσει να δαμάζουν τα σχήματα των δέντρων επιτρέποντας τους να κατοικήσουν στα ψηλά κλαδιά τους. Τα sylvaeth με αυτόν τον τρόπο προστατεύονται από τους θηρευτές του εδάφους καθώς και από τις δυνάμεις της φύσης αφού οι "πράσινες" κατοικίες τους προσφέρουν στέγη και προστασία. Κάποιοι από τους Helonians και τους Sylvaeth προσπαθούν να φυτέψουν τα περίεργα sunflowers στα εδάφη τους ωστόσο το δασικό έδαφος δυσκολεύει τη βλάστηση τους. Οι Hellonians έχουν περισσότερη τύχη έχοντας πρόσβαση στην πεδιάδα. Μερικοί μάλιστα μετά από αρκετή φιλοσόφηση αποφασίζουν να ταξιδέψουν όλον τον κόσμο και να φυτέψουν παντού αυτά τα ιδιαίτερα ηλιοτρόπια.
Στο μεταξύ το Blight έχει πλησιάσει επικίνδυνα τα Sylvaeth και ήδη έχουν υπάρξει θύματα. Τα Eladrins που έμειναν πίσω έχουν πια ολοκληρωτικά γίνει θύματα των νεκροζώντανων. Όσοι μετανάστευσαν δυτικά έχουν γλυτώσει για την ώρα καθώς οι άμυνες τους τους προστατεύουν αποτελεσματικά. Παρόλο που οι νεκροί συνεχίζουν τις επιθέσεις τους κάποιοι φαίνεται να υποχωρούν με κατεύθυνση προς τα Βορά.
Στο δυτικό κομμάτι του δάσους μια κρυμμένη φυλή φαίνεται να κάνει προετοιμασίες για μάχη. Έχουν λαξεύσει δόρατα από τα δέντρα και έχουν μάθει να τα εκτοξεύουν με εξαιρετική ακρίβεια. Κανείς δε φαίνεται να ξέρει γιατί κάνουν τέτοιες προετοιμασίες τα Night Elves...
Νότια στις όχθες που ο ποταμός συναντά τη θάλασσα, τα Eeelitar ζουν απλοϊκές ζωές. Τελευταία έχουν ανακαλύψει κάποια οστρακοειδή με σκληρό κέλυφος που κρύβει ένα νόστιμο κρέας. Κάποια από αυτά περιέχουν περίεργες λαμπερές πέτρες, μη έχοντας όμως χρήση για αυτές απλά πετιούνται στη θάλασσα.
Τα Svartalfar αρχίζουν να νιώθουν τον αγώνα επιβίωσης καθώς κάποιοι περίεργοι θηρευτές έχουν βρεθεί ανάμεσα τους.
Στα όρια του δάσους ομάδες από Ορκς μαζεύονται και ξεκινάνε να κόβουν δεντρά για να φτιάξουν σπίτια και όπλα από το ξύλο τους, καθώς μεγάλες ομάδες απο Brighlings περνάνε απο πάνω του κατευθυνομενα  εσωτερικά του δάσους.
Βόρεια από το δάσος του Εοθαρ, οι Ravnoi με τους Mongols και τους Humans έχουν αρχίζει να τα πηγαίνουν καλά μεταξύ τους, , για την ακρίβεια έχουν επιδοθεί σε ένα παιχνίδι να κυνηγάνε κατι ενοχλητικά πτωματοφαγα πουλιά που τζιριζουν "Goosahhlllll" με τους νικητές ( αυτοί που θα σκοτώσουν τα πιο πολλά) μπορούν να διαλέξουν το ταίρι τους από όποια φυλή θέλουν.
Ανάμεσα στους πιστούς σας αρχίζουν και ξεχωρίζουν σημαντικά πρόσωπα, ικανοί πολεμιστές , ηγέτες, γιατροπορευτες και άλλοι....
avatar
Caranthir
Admin

Posts : 279
Join date : 2017-04-14
Age : 38
Location : Kaer Morhen

View user profile

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum